Fit vücudu olan sevgilinizi spor salonuna tek başına yollar mısınız yoksa sizde yanında gider misiniz?

Fit vücudu olan sevgilinizi spor salonuna tek başına yollar mısınız yoksa sizde yanında gider misiniz?

Çocuk değil ki yani gitmek isterse gider benden izin almasına gerek yok sevgilime güvenim tam sadece insanlara güvenmem hiç bir şekilde bu yüzden de mümkünse birlikte giderdik daha güzel olurdu ama işim varsa ya da saatler uymuyorsa kendisi de gidebilir tabi ki de mesela göndermeyenler olursa da Sevgilinin tek başına spor salonuna gitmesi, senin için bir sorun teşkil ediyorsa, onunla konuşabilirsin. Ona neden endişelendiğini açıklayabilirsin ve onunla birlikte spor salonuna gitmeyi teklif edebilirsin. Ancak, ona tek başına spor salonuna gitmesi gerektiğini de söyleyebilirsin. Sevgilinin kendi kararını vermesine izin vermelisin.
Soru gerçekten güzel ve düşündürücü bir soru, o yüzden soruyu beğendim.
Sevgilimle beraber aynı spor salonuna gitmeyi tercih ederim. Ona güvenmediğimden değil erkeklere güvenmediğimden giderim. Zaten 3 yıldır sporla ilgileniyorum. Yani benim için sorun olmaz.
Diyelim ki onunla birlikte aynı spor salonuna gitmemi engelleyecek durumlarla karşı karşıyayım, yine de gitmesini engellemem. Şöyle düşünürüm, "Beni aldatma eğilimine girer ve ben bunu yakalarsam; onu şutlar kendime başka güzel bir kadın bulurum". Hayatımı zehir edemem.
Cevap
7Cevap
Yollarım tabi ki. Sevgilim kendini bildikten sınra.
Gider neden gitmesin sanki spor salonuna değilde flört salonuna mı gidiyor. Sevgilimse zaten güvenmişimdir şüphem yoktur.
Tabiki de hayir mk güzel kardeşim miyiz biz ben kiskancim kardesim benim sevgilim evden disari adimini atamaz benden habersiz boyle olmuycaksa hic olmasin sevgilim falan sever.
Sevgilimi bir tek erkekler tuvaletine tek yollarım onda da kendime muhbir tutarım
kıskançlıktan çatlarım koç burcuyum
Bendeeee
sende bay sıkıntısındır kesinn
Oldu boyuna tasma takalım öyle gider artık
Gidebilir
Serde gav. tlık varsa neden olmasın
Yollarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?