Selülit de oluştu baya ağdayı bile yapıştırınca çekilmiyor et sallanmasından mosmor dolaşıyorum. Ayakta dik durunca idare ediyor ancak oturunca yayılıyor. Beden olarak 80-60-90 ama alt taraf iğrenç fiziğimi çöp yapıyor resmen.
Oturunca yayılan gevşeyen vücudum (fotolu) için evde ne yapabilirim?
Bence internetten araştırma yaparsan daha iyi çözüm alırsın. Özelikle kadınlar sana iyi fikirler verebilirler. Ayrıca çok da aşırı bir kötü görüntü yok bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Araştırdım ancak yapılan yorumlar çok farklı bendd burada bilen vardır diye sordum
Bende onun için uğraşıyorum. Aynı senin vücuttan bende de var. Bel ince ama bacaklar😩 bende yöntem arıyorum. Aklıma şey geldi "Leslie" var onu bir araştır istersen 1-2-3 part. İlk kendini bire alıştırıyorsun 15-20 gün sonda ikiye geçiyorsun felan. Videoları var evde onu uygula
İşin az gelmiş. Biraz daha çalış, baktın yine mi az o zaman biraz daha ta ki geberene kadar çalış. Zaten herkez ölcek sen de çalışarak öl noolcak yani. Bak wallaaa çalış elin ekmek tutsun iğrenç vücudun aklına gelmez bile.
Sen 80 60 90 san ben kendime köprüden atarim🙄 ve sen okadaf da piskolojini bozma 1 çok da kötü gözükmüyor sana öyle geliyor ikincisi onun cözümleride. var kendini üzme okadar
En İyi Cevaplar