Arkadaşlar nasıl kendim kolay şınav çekebilirim çok fazla ağırlık kaldırabiliyorum spor da yapıyorum ama iş şınava gelince zorlanıyorum nasıl yapsam. (Lütfen saçma sapan yazmayın.)

Sürekli
Duvarda şınav çek göreceksin ki yakında normal şınavın çok artcak
Dizlerimin üstünde, duvarda çekiyorum, plank hareketini de yapıyorum artıcak inşaallah. Teşekkürler:)
KEsinn ben öyle arttırdım
Ben yapamıyorum yani çekemiyorum
Ellerini pençe sekli yap gücü parmaklardan alırsin daha fazla sınav cekersin
Onu da denerim artık
kollari guclendir simdilik dizlerin yere filan drgsin
Güçlendiriyorum şimdilik
Cevap
9Cevap
Şınav in bence vücutla gram alakası yok kendi kendini geliştiren birşey daha fazla şınav çekmek için kendini şınav çekmeye alıştırmak lazım
Alakası var aslında güçlüyüm ama demekki yetersiz alışınca güçleniyorsun bu da vücütla alası var demek. Tesekkurler yorum için
Dizlerden destekli şınav çek.. kolların güçlenince normal şınav çekersin.
Şimdilik onu yapıyorum zaten
İlk önce sadece bir tane dene yavaş yavaş sayısı zaten artar biranda 100 tane çekemezsin zaten
Biliyorum şimdilik yarım çekiyorum yavaş yavaş artıracağız mecbur
Önce kolları güçlendirip sonradan geçecen o kısma YouTube da videoları var izle istersen
Belli zaten kollarım hâla yetersiz
Onun için de farklı pozisyonlarda yapman lazım önce sonradan asıl pozisyona geçmen lazım
Spor salonuna git lüks bir yerde 🤔
Parasını kim verecek😂
ben veririm 🤔
Sürekli antrenman yaparak.
Kolların yeterince güçlenmemiş
Dizlerinin üzerinde çekerek başla.
Kaç tane çekiyon ve kaldırdığın kilolar kaç kg
Vücudun agır gelıyordur
günlük 10 defa çek
Her kızın yapabileceği birşey değil
Neden kızların neyi eksik vücut çalışan, çalıştıran binlerce kadın var her erkek de şınav çekebiliyor mu sanki
Çek o zaman
Hiç denemedim her kızın dedim
Demedim
Ben zamanla çekerim zaten de sen çek bakalım tek seferde kaç tane çekiyorsun hani herkes şınavla halterle doğuyor ya. Her kız çekemez diyorsun her insan çekemez de diyebilirdin. Her erkek kasla mı doğuyor başta kimse çekemez tabi ki
Erkekle Bir olmaz.. alışman çok uzun sürer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar