Yaptıhın Set in Her Zaman Bır Sınırı OLması Lazım Belirli Sayı Kadar Yapman Lazım. Ben Yorulmadım Şu Kadar Daha Arttırıcam Dersen Yanlıs Olur. Sıklıkla Yapmak Zararlı Olabılır Kas Olusumunu Yavaslatır. 1 Gün Ara ile Yapılması İyi dir. Belkide Barfiks İ Yanlış Çekiyor Olabılırsın.
Harekette sıkıntı yok doğru. Demirlerin bazıları kalın bazıları ince parmakların başlangıc yerine yük bindiği için oluşuyor yani bunu önlemenin yolu eldiven Fakat eldiven kullanma gibi şansım yok.
Yani Eldiven Kullanma Şansın Neden Yoktur Bilemem Ama. Ben 10 kg ağırlıkla Çalıstıhım Halde Hiçbirşey Olmuyor. Barfiks Diğerlerine Göre Birazdaha Zor Olduhu için ya da Dar Alanda Yapılıyorsa Normal Olabılır Bu Durum. Bilen Biri Varsa Yardım Al Bence Neden dir Diye?
10 kg diyprsun ben 72 kiloyum günde farklı aralıklarla 10ar taneden 40 tane çekiyorum. Astbayım eğitimdeyim eldiven taşıyamama sebebimde bu fitnesle uğraşmıyorum yani.
Callus deniyor bu olaya tam türkçesi nasır değil aslında. Üst derinin sertleşmesine deniyor. Badem yağı kremi iyi gelir. Ya da eczacılar verir gösterirsen bir krem.
Bak yaaaaa klasik Türk kadını hemen tespiti koydu su toplamış dedi 😅😅😅 öyle olsa patlatırım bu Nasır barfiks çekmekten olan bir şey. Eldiven kullanamam.
En İyi Cevaplar