Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Herşeyin başlangıcı gibi esrar güzel yatıştırıcı ve şeker hastalarina iyi gelen kilo almak için kafa olarak ne tür kullandığına bağlı elbette koca pet kubar sarma vs değişir yap yapıştır bizide alıştır kullanmamak iyidir derin geçerim zararları pek çok fazlasınla yetmez ve level yükseltirsin yok ya ben bununla yetinirim diyenler şimdi ne alemdeler onun için Aydos ve kullanmış birisi olarak içme derim kullanma derim merakta etme
Ben içmiyorum benim nişanlım geçmişte bi kaç kere içmiş şimdide ara ara içiyor buda beni korkutuyor
Ara ara içiyorum bağımlı değilim der aslında bağımlıdır ben kullanmış birisi olarak söylüyorum kork fazlaca kork derim Allah'a şükür kullanmıyorum artık ama kötü
Peki bu cocain gibi mi
Hayır alakası yok
Günah mı bilmem.
Keyif verici etkisi birkaç dakika içinde ortaya çıkıyor, yarım saatte pik yapıyor, 2-4 saatte sonlanıyor. Gareket becerilerinde bozukluk 12 saat kadar sürebiliyor. Rahatlama, algıda değişiklik, zaman algısında bozulma ve duyusal deneyimlerde abartıya neden olabiliyor. Çok fazla yemek yeme, müzik dinleme gibi şeyler görülebiliyor. Aşırı gülme, aşırı konuşma da olabilir. Dozajına göre anksiyete panik atak paranoyaya yol açabilir.
Cevap
4Cevap
Ottur günahı yoktur , yapıştır gitsin 😂
herşeyin fazlası zarar
Icmee
Şiiiii sus
Şaka mi yapıyorsun
Yok sevap
Çok faydalı ayrıca kafa açıyor
Tabi
Her gün yaparım