Selamlar..Yoğun ülke gündeminden dolayı kaçırdığımız haberler oluyor elbette. Bunlardan biri ise güzel bir haber olarak Voleybol dan geldi. A Milli Kadın Voleybolcular imiz Çin' de düzenlenen FIVB Uluslar Ligi yarı finalinde diğer grubun lideri olan güçlü Brezilya' yı set vermeden 3-0 ile geçerek finale yükseldi..
Filenin Sultanları, yarın Türkiye saati ile 14.00'te ABD-Çin karşılaşmasının galibi ile karşılaşacak.Onda olumsuzluğun içinde Türkiye'mizin yüzünü güldüren bir haberdi.. Voleybol ülkemizde futbol ve basketboldan sonra gelen bir spor dalı ancak özellikle kadınlarda çok başarılı olduğumuz bir alan Senin voleybol ile aran nasıl? Hiç oynadın mı? Yoksa iyi bir izleyicimisin?
Voleybol oynamışlığım var.⚾
Sadece izleyici olarak takip ederim.⚾
Hiç ilgilendiğim bir spor dalı değil.⚾
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Uluslar Liginde Brezilya'yı 3-0 yenerek finale yükseldi. Voleybol ile aranız nasıl?
Futbol , basketbol ve voleybol üçünü de oynadım ve oynamasını da severim. En çok futbol ve basketbol oynadım. Voleybolu az oynadım ama oynaması zevkli bir spor dalı. Sporu seviyorum. Biz basketbol da ve voleybol da çok başarılıyız. Milli takımda da kulüp bazında da. Filenin sultanlarını artık tebrik etmekten bıktık ama yine de tekrar tebrik ederim. Kadınlara da yakıştırdığım bir spor dalı.
çok yabancı değilim olaya ama her şeyine hakim derecesinde de değilim. ilgim bilgim ortada yani... Aferim güzel iş çıkarmış kızlarımız zaten volaybolda özelilkle takımlar bazında bayağı iyiyiz. Yendiğimiz Brezilya da milli takımlar bazında iyi bir takımdır gerçekten yenerek iyi iş çıkarmışlar...
Çok iyiyimdir. Lisede milli takımın alt yapısına gircek düzeydeydim hocalarımın amacı oydu. Az da kalmıştı.. Aptal gibi sevgilim istemiyor diye bıraktım. Hala o hocamın ziyaretine gittiğimde ağlarım. O da bir başka bakar yüzüme ah sen ne yaptın der gibi.. Tek tesellim o kişiyle hala beraberim 11 yıl oldu.. maç izlerken bile duygulanırım.
Biraz meslek biraz ilgiden fazlası gereği ben o kadronun çocukluk yaşlarını bilirim. şahsen tanıdıklarım var. hangisinin ne sakatlığı var bilecek kadarım. Eğer eski sevgilim madik atmasaydı ben şimdi oyuncu izleme ve menejerlik yapıyor olacaktım
oynamışlığım da filenin sultanlarının maçına gidip desteklemişliğim de var. kötü bir oyuncuyum ama gönülden destekliyorum. bizi temsil ediyorlar, ülkenin adını duyuruyorlar, başarılı olsunlar.
Ben ilgilenmiyorum ama profesyonel olarak oynayan bir kuzenim var. Arada sırada izlerim :) Galatasaray altyapısından gelen biri kendisi. Gurur duyuyorum onunla ve milli takımımızla.
sayı aralarında popişlere vurmak yok mu :) beni benden alıyor ya :D -hadi neslihan servis senin! -offf heycnlıyım -şlaaak -sende o göz var nesliiii! -şlakkkk , evet nesli! :D
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Anketler > A Milli Kadın Voleybol Takımımız Uluslar Liginde Brezilya'yı 3-0 yenerek finale yükseldi. Voleybol ile aranız nasıl?
En İyi Cevaplar