Cevapları bekliyorum...
Kadın-Erkek Karışık
Kadın-Erkek Ayrı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların Fitness yapmaya geldigi gün karışık olabilir maşallah hepsi ne var ne yok sergilemeye geliyor giydikleri kıyafetler yüzünden spor yapamıyoruz ki tamam sen sporuna bak diyorlarda göz yani bu istemesen bile kayıyo...
Kadın erkek karışık olmalı bence, bütün sporlarda böyle olmalı. Avrupada da böyle. Ama Türkiye eğitim seviyesi düşük bir ülke, bazı şeyleri aşamamış bir ülke. Bu yüzden bu konularda yanlış davranırlar hep.
Ayrı olmalı. Siz erkekler hayvan gibi bakıyorsunuz. Spor yapmaya mı geliyorsunuz yoksa popoya bakmaya mı
Ayrımcılık olmasın spor yaptıklarında hem onlar bizden hem biz onlardan pozitif enerji alalım
Cevap
19Cevap
Kadınlar bazen makineleri o kadar boş yere meşgul ediyorlar ki insan ayrı olsun istiyor.. bir de bir kadının çalıştığı makineye gider dönüşümlü çalışabilir miyiz dersen sanki evlenme teklif etmişsin gibi bir modla giriyorlar
Ama tabiiki asla ayrı olmamalı çift gelen bir sürü tanıdığım var
Karışık olması gerek aslında ama erkekler tipik işte bakmadan edemiyor. Tamam sürekli denk geliyorsanız felan sohbet eder tanışırsınız veya ufak kaçamak bakışlar da atılabilir ama abartılıyor. Bırak da sporunu yap arkadaş.
Bizim orada bazilari ust katta bazilari inip bizimle yapiyor ama biz cikamiyoruz zaten cok agirlikta yok bn en genclerden oldugum icin abla abla takiliyorum arada yardim falan
Yok ben rahatsiz olurum öyle. Sadece erkekler olmalı.
Ayrı olmalı. Kadınlar çok konuşuyor spor yapmaktan çok mahalleye gider gibi dedikodu yapmaya geliyolar.
Dengesiz, sapık insanlar olduğu sürece ayrı ayrı en mantıklısı.
Ark grubu olduğundan karışık gitmiştik fakat diğer türlü ayrı daha rahat.
Hayır gitmez. Su an gittigim salon gayet medeni insanlarla dolu.
Güzel olan şeye bakılmasından bu kadar rahatsızlık duyulmasının sebebini arıyorum bende... lakin bak derken gözlerinle şey yaptan bahsetmiyorum..
ayrı olsun bu abaza kızların bakışları iğrendirir hale geldi artık
Sığ zihniyet diyeceğim de çok bakıyorlar rahatsız ediyor
erkek kadın ayrı olması daha iyi
Kadın erkek ayrı.. Ne gerek var
Mahmut tuncer aşkına ayrı olsun
Ayrı olana gittim daha rahat oluyorum
Farketmiyor amacım ne ona bakarım.
Karma olabilir ama saçma sapan insanlar yoksa tabi
Haremlik selamlık diyorum) Vesselam
Ayrı olması daha münasip..
Rahat hareket etmek için
İkisine de gittim kesinlikle karma daha iyi.
Ayrı bence ben rahat olamam gitsem.
ayrı olması daha keyifli..
Haremlik selamlık olmalı
Karışık olmalı.🍷#MrMadrid..
Ayrı olması daha rahat
Ayrı olmalı. Ayrı fitness salonu var mı?
Beraber olmasında sakınca yok
Karışık bence
Karışık daha iyi
Ayrı
Gözümüz gönlümüz açılsın
Tabiki karışık
Fark etmez.
Karışık
benım ıcın farketmez
Ayrı
Karışık olmalı
Karışık