Amaç spor yapmaksa kadinlarin ayrı erkeklerin ayrı salonda olması daha doğru değil mi? Çünkü gelen hanımlar bazen öyle absürt kıyafetler giyiyor ki resmen şov yapmak için, hadi vücudu fit olsa yine neyse diyeceğim ama kilolu olup da üsten sar ve acık kıyafetler ile kötü görüntüler sergileyen hanımları anlamak zor.
Fitness salonlarının kadin erkek karma olması sizce doğru mu?
Her konu neden kadınlara patlıyor ya? Absürt giyinmediği zamanda yazan erkekler var bunu neden anlamıyorsunuz? Gittiğim spor salonunda kapalı bir kadın vardı ve açık veyahut absürt giyinmiyordu ama kızı rahatsız eden erkekler yine oluyordu. Konu açık ya da vücut hatlarını belli edecek şekilde giyinmek değil sizin açık, kapalı fark etmeden kadın gördüğünüzde bel altı kaslarınızın harekete geçmesi. Yapılan şey ayıp bir şey olsa yurt dışında da kadınların absürt giyiniyor olması sorun olurdu. Kadınlara laf edip suçu onlarda arayacağınıza beş altı kaslarınıza ve iğrenç zihniyetinize sahip çıkın. Belli ki sporda gözlerin fıldır fıldır ortada dolaşıyorda kimin ne giydiğini biliyorsun.
Tabiki dolaşacak gözlerim ve bakacağım çünkü ortada bir estetik varlık bunda yanlış molan benim bakmam değil senin hangi amaçla ords olduğunu soruguluyorjm. Amacın sana bakmam ve bel alti kaslarimi hareketlendirmek ise başarılırsın yok değilse de spor için oradaysan o kifayet nedir öyle? Spor seviyorsan kadinlara özel yerde olman gerekir. Bizi Avrupa ile kıyaslamam pek bir dahice fikir doğrusu 😀 sonuç olarak benim karşı çıktığım ve anlamadığım nokta seksi bir spor kıyafeti ile önümde do. malarak yaptığın spordan ben bel altı kaslarima da pek bir faydan olmuyor ama sen iyi bir kitlenin seni takip etmesinde başarılı oluyorsun. Bazı noktalarda kadin erkek ayrı olmalı. Oldu olacsk sauna hamamları da birleştirelim daldasak dolaşalım.
Benim eşimde pilates hocası ve kondisyoner spor salonunda çalışıyor. O hanımlarla ayrı katta, erkekler ayrı kattalar ama cinsiyet olarak ayırmamak lazım bence