mesela şu değişimi görünce hemen fitnessa başlamak istiyorum
Sizce bir bayan için fitness mi pilates mi?
mesela şu değişimi görünce hemen fitnessa başlamak istiyorum
Eğer kiloliysan pilates sana yardmcii olmaz cunku sikilasmana yardmci olur bn fitness yaptum ve ciddi anlmda kilo verdim ;))
Oyle mi dersin basenlrim var ya
Önce ftness snra plates en faydlisi step muhtessm
Peki teşekkür ederim canım
Bu dediğin kadın fitness yaparak ve spor ile beraber oxyshred ultra thermogenic bu ürünü kullanan biri.
Ürünün içeriği hakkında bilgin var mi
www.bodybuilding.com/.../...eek-daily-trainer.html
en başarılı 12 haftalık programlardan biri
Teşekkür ederim paylaşım için dikkate alacam
Kilo vermek için fitness yaparsın, ideal kiloya gelince pilatesle devam edersin..
Mantıklı teşekkür ederim :)
Cevap
12Cevap
Fitnes yapmani tavsiye ederim. Bilinenin aksine fitnes kas yapmaz yaglari eritirsin ve kaslarin cikar ama bu kadinlarda biraz daha zordur. Zaten sana sikilasmak icin programlar verirler
anladım amacım zaten yağ yakmak ve sıkılaşmak fitnessda bu süre daha kısa sanırım.
Yok çabuk sonuç alma suresi diyorum sonrasinda devam edecem
Bayan için bence fitness pilates de olabilir haftada 1 gün fitness her zaman yap derim
peki
Kas kütlesini sıkılastirir fitness ağırlıkları biraz ağır kaldır zaten kızlarda o kadar kas büyümesi olmaz fit vücuda sahip olursun
zaten çoğunlukta hafif ağırlıklar kaldırıyorum amacım sıkılaşmak
Gün geçtikçe ağır kaldır biraz vücut o ağırlığa alışık çünkü
peki teşekkür ederim
Önemli değil ne demek beslenmede dikkat et tek spor ise yaramaz beslenmede çok önemli
ediyorum ediyorum beslenme düzenim iyi ama işte bölgesel kilo problemim var
Vücutta yağlar ençok nerdeyse ordan yakılması başlar ağırlık kaldirdaktn sonra koşmaya dene bir daha yararlı olabilir senin icin
Peki teşekkür ederim. Yardimin icin
Bazı salonlarda ikisi bir arada var yani genel olarak fitness ama aralarda pilateste oluyor..
anladım zaten fitnessa başladım ama kas olur diye korkuyorum
Çok ağırlık olayına girmessen fitnessın sana zararı olmaz vücudun sıkılasir değişime sen bile inanmazsın
hım peki zaten çok agır kaldıramam yani :)
Peki kolay gelsin :)
teşekkür ederim :)
kilo vermek için cardio sonra plates
Tamam teşekkür ederim
ben en iyi görüşü seçtiğini görmedim görseydim bu engin bilgimi paylaşmazdım :) şaka biryana kolay gelsin
Ama o senden once yazmıştı :(
tamamm üzülmee :) latife benim kiiii...
Fitness biraz kas iyidir
Peki
Fitness yapma
neden
Yani ister istemez kaslar belirginlesmeye basliyor vucutta ve bence hic hos gorunmuyor kadin dedigin zarif olacak biraz :)
anladım evet mantıklı bir açıklama tesekkür ederim :)
:) rica ederim
fitness
Yüzme
yüzüyorum zaten ama sürekli değil
Fitness veya pilatese gitceğine olimpik bir salona git yüzmeye haftada 4 gün bu aradaspor antrenörlüğü yapıyorum fitness demedim cunku amacın vucut geliştirme olmadığını biliyorum yüzme vucudu çok güzel şekillendiriyo ama beslenmeni iyi düzenlemen dengelemen lazım
anladım teşekkür ederim
Önemli değil
O hale getiren fitnestan ziyade beslenme
anladım beslenmeme de dikkat ediyorum ama işte yağ yakmak , istiyorum biraz daha
Kalori açığı yaratırsın zaten herhangi bir sporda kilona göre dengeli bir beslenme programı ayarla haftanın 4 günü yüzme veya herhanhi bir sporla günlük 600 700 kalori açığı yaparsın ve iyi yağ yakarsın bol su iç bir de
Tamam çok sagol
Plates tabiki :)
Patates Diyorum Ben
peki neden
Fitness
Plates
ikisinide yapma :)
neden ki
ya offf :)
boyum 1.63 kilo 57
bölgesel kilo problemim var
Plates daha iyi.