Günümüzde spor yapan kişi sayısında oldukça bir artış gözlemlenmekte. Peki sizce insanlar sporu sevdikleri için mi yapıyor? Yoksa toplumdaki insanlara gösteriş olsun diye mi? Sizce spor bir gösteriş örneği midir?
Sizce insanlar spor yapıyorum derken gösteriş yapmayı mı hedefliyor?
Spor yapan kişinin tek amacı gösteriş değildir. Spor uzaktan kolay gözüken ama işin içine girince gün geçtikçe zorlaşan bir aktivitedir.
Ben spor yapıyorum. Hem sağlık için hem psikolojik açıdan iyi geliyor. Ve gösteriş için. Gösterişten kastım güzel görünmek için. Bırakın artık şu spor yapanların yakasını
Cogu spor yapmayi bile bilmiyor, kas yapan erkekler sacma sapan bilincsiz ve orantisiz kas yapiyor. Sonuc ortada tuhaf ve deforme olmus bir vücut. Tabi Instagramda fake Sporcularin katkisida büyük. Herkes birden Gökhan Saki, Anna kurnikowa olmaya karar verdi 😋😋
Sosyal medya biolarda fitness body v. s yapıyosa amaç full gösteriştir protein tozlu üfürük arkadaşlardandır. Bu işş hakkıyla yapan gerçekten sağlık ve fiziki görünüşünü düzeltmek için yapan insan kendini beli bile etmiyo zaten. Diğerlerinin 1kmden anlıyosun gösteriş yaptıklarını.
bir spor yapan kısım var bir de kendini spora adayan kısım var vücuda bakınca zaten ne kadar spor yaptığı belli oluyor ne kadar sallasa da şöyle spor yapıyorum böyle spor yapıyorum diye. Karşıdaki insanda bir hayranlık zaten uyanmaz. Ama öbürü koşuyorum veya işte günde çift idman yapıyorum dediğinde kıskanır çünkü o vücut veya kas kitlesi öbür kişide olmayabilir. Bence insanına göre değişir
Hergün spora gittiğini hikaye atanlar evet gösteriş tir , yalnız orda bir emek var bunda yanlış birşey yok özellikle buna fitness cılarda rastlıyoruz kendini güçlü görmek istiyolar Onun dışında spor faydalı hatta nimet tir sağlığı için yapan birçok insan da mevcut herkes yapmalı
Yani o niyetle salonlara yoğun üyelik ler oluyor ama bu iş zaman sabır olduğunu anlayınca zaten 2 3 ay ömürleri oluyor , sonuç olarak yıllarını veren bir insan da bunuda gösteriş için değil sevdiği için yapıyor dur
Gösteriş için yaşayan insanlar kiskandiklari insanlara özendikleri için şu son zamanlarda onlar gibi olma çabasına girdiler ama temel olmadığı icin başaramicaklar spor gösterişten ziyade sağlık icin yapılır
Ben sporumu evde yapiyorum ve gayet rahat ediyorum. spor salonlarina uye oluyorsun 1 ay gidip birakiyorsun verdigin parada havaya gidiyor. birçok insan vucudunu gostermiyi seviyor bence hava ve goşteriş bir çogunda var
Spor gösteriş için mi yapıılan bir şey hayır, elbette sağlık için yapılır, sanmıyorum ben öyle bile olsa yapıyor sonuçta, istemeden sağlık açısında güzel bir şey yapıyor bu durumda.
Ciddi söylüyorum insanlar hayatın sırrını yayınlasa, 'Sizce gerçekten kendi istekleriyle mi yapıyorlar, yoksa gösteriş için mi?' diye soracak kerkenezler var bizde.
Herkes değil ama çoğu insan gösteriş için yapıyor evet. Spor salonundaki vaktinin yarısını fotoğraf çekmeye ayıran insanlar var, spor yapıyorum derken kasılan, havalanan tipler. Hepsi çok itici..
yani herkes için geçerli değil bu elbet ama sosyal medya hesabı hergün spor salonunda çektiği fotoğraflarla dolu olan biri de gösteriş için yapmıyor diyemem..
Body yapıyorum.. Bu işin yüzde 80 i karşı cins için. Kalan yüzde 10 artık vücuduna bakması için yağıyor. Yüzde 5 i yarışma kafası. Geri kalan kısımda ruh hastası..
Sırf gösteriş için spora giden hatta gittiğinde de spor yapmak yerine Snap atanlar bile var.. 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sırf vücudunu sergileyen, her dk ka spor salonunda aynanın önünde resim atanın çoğu gösteriş için yapıyor olabilir ama her spor yapan da gösteriş için yapmıyordur
Ben 2 sene fitness yaptım çoğu aynaya bakarak resim çekiliyordu spora ayırdıkları zamanın yarısından çoğunu aynaya ayırıyorlardı dolayısıyla gösteriş ilk tercihim
Bu görüşe katılmıyorum çünkü bir insan kendi sağlığı içinde spor yapabilir. Tabi hiçbiride gösteriş yapmıyor diyemeyiz😹 E ama haliyle bendede o kadar kas olsa bende hava atardım 😺
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaten insanların geneli gösteriş için yapıyor. Çünkü dar giyip vücutlarını sergiliyorlar.
Hayır ya alakası yok bende spor yaparım ve fotoğraf çekerim ama bir gösteriş olsun diye degşl beğeniyorum kendimi ve o anı ölümsüzleştip sevdiklerimle paylaşıyorum (((((herkesle segil tabiki))))
Çoğu insan sporu sağlığını düşündüğü için yapmıyor. Hep gösteriş amaçlı yapılıyor. Spor yaparken fotoğraf çekme çabaları vs vs.. Spor bazı insanlar için gösterişdir..
En İyi Cevaplar