Annem hiç beğenmiyor halimi kollarım belime göre çok kuvvetli duruyomuş. Yani aslında soru şu şekil olsa daha iyi kadın da kas nasıl duruyor? İdeali ne olmalı
Allah aşkına soyunma odasına benzer bir yerde bu şekilde bir foto paylaşıp sorduğun soruya hiç akıl yordun mu?
Spor yapmak sağlık demektir. Sen olayın fiziksel görünüş kısmına takılmışsın 👍 Sporunu yap geç kim ne derse desin sağlığına bak. Takılma böyle şeylere. Ayrıca kadında aşırı derecede kas itici geliyor bana ama bir başkasına göre çekici olabilir. Bu noktada senin ne istediğin önemli.
Önceden bi buçuk saate kadar çıkıyordum baya önceden. Şu an sadece 20-30 dk. Çünkü artık mola vermeden tüm tur o gün ki bölgeleri çalışıyorum. Sonra bir dakika mola, tekrar başla.
1. gün: Göğüs, sırt, ön kol (abs ortak) 2. Gün: fonksiyonel antrenman (abs ortak) 3. Gün: omuz, arka kol, bacak (abs ortak)
Fonksiyonel antrenman daha çok vücut ağırlığının ön plana çıktığı bir çalışma. Burpee var mesela. Yine fonksiyonel antrenmanda tüm hareketleri bitirmeden mola vermiyoruz. Her hareketi atıyorum 15-20 defa yapıyorum öyle mola. Biraz güç isteyen bir durum yani benim yaptığım gibi zorlayabilir.
Beslenme; Ben ekmek yemiyorum bir süredir sadece wasa gevrek ekmek kahvaltıda iki tane. Onun üzerine acılı ezme olur hindi füme klur lor peyniri yumurta. Onları yiyorum. Spordan önce muz yulsf iştahıma göre. Ama spordan önce zaten karbonhidrat alımı şart 1 saat öncesinden. Ve bol bol sigara sjsjjsj. Akşam ya fırına kabak veriyorum baharatlayıo yanına tavul falan, ya da başka sebzelerden mevsimine uygun ve et. Bazen dikkat etmediğim evde ne varsa onu yediğim de oluyor akşamları. Bazen hatta bu programlara hiç uymadığım hayvan gibi yediğim de oluyor.