Spor Sizce spor yapmam gerekir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 70 boy 61 kilo aslında kaslanmak değil de daha fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Aa bu kız spor yapmış belli sporu olsun istiyorum mrfmkf neler eksik, neler yapmam lazım bunlar hakkında bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Sizce spor yapmam gerekir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bence gerekir yani her şekilde yapmanız daha iyi olacaktır bence 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce şurada bir anlaşalım. Spor vücudu şekile sokmaktan ziyade daha saglıklı , daha dinç , daha disiplinli ve mutlu olmak için yapılır. 0 0 Yorumla
Furkan5269 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Gayet sporu kabul edecek bir vücut var ewet başla ama hevesle başlayıp bırakanlar çok oluyor birakmayip en az 6ay yaparsan verim alirsin 0 0 Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bosvermislik seviyen çok iyi 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka nasıl yani djjd Yorumla bigboy189 +1 yıl Bilmemm öyle hisettim aman der gibi🤣🤣🤣 ttali duruyosun ama Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl askım evet yap vücudun sekillenir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir spor yapmam lazım, nasıl başlamalıyım vesaire konu hakkında hiçbir fikrim yok :( Yorumla LeydiStark +1 yıl reformer Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 1b cevap paylaştı. Gerek yok bence. Sağlıklıysan yeterli 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hayır yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl vucudun boyle baya guzel Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl İyisin.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha dolgun bir vücüt istiyorum ama bunun için nasıl bir yol izlemem gerekir bilemiyorum Yorumla sadistÜye +1 yıl Dolgun görünüyorsun, fazlası hoş olmaz gibi. Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Biraz yap. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye biraz nasıl yani Yorumla By_Zenci +1 yıl Yani iyisin fazla yapmana gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence gerekir yani her şekilde yapmanız daha iyi olacaktır bence
Önce şurada bir anlaşalım. Spor vücudu şekile sokmaktan ziyade daha saglıklı , daha dinç , daha disiplinli ve mutlu olmak için yapılır.
Sporu her insanın yapması gerekiyor.
Gayet sporu kabul edecek bir vücut var ewet başla ama hevesle başlayıp bırakanlar çok oluyor birakmayip en az 6ay yaparsan verim alirsin
Bosvermislik seviyen çok iyi 🤣🤣
Ne alaka nasıl yani djjd
Bilmemm öyle hisettim aman der gibi🤣🤣🤣 ttali duruyosun ama
askım evet yap vücudun sekillenir
Nasıl bir spor yapmam lazım, nasıl başlamalıyım vesaire konu hakkında hiçbir fikrim yok :(
reformer
yapmalısın hem de acilen
Gerek yok bence. Sağlıklıysan yeterli
hayır yapma
Niye
vucudun boyle baya guzel
İyisin..
Daha dolgun bir vücüt istiyorum ama bunun için nasıl bir yol izlemem gerekir bilemiyorum
Dolgun görünüyorsun, fazlası hoş olmaz gibi.
Biraz yap.
Niye biraz nasıl yani
Yani iyisin fazla yapmana gerek yok
Gerek yok güzelsin
kuru g...
Basenlerin var viraz
Giyimini beğenmedim fizik iyide
Bence bölgesel çalışırsan daha iyi olur
ne yapsan bos gibi..
Yasın kaç