Spor yapmalı mıyım?

Balık etliyim göbek kısmım hemen hemen hiç yok ama bacaklarım çok kalın ve bana göre hoş durmuyor sizce
sıkılaştırma ya da inceltme yapmalı mıyım
Boy:165
Kg:63
Öncelikle ülkenin tüm abazanlarını tek bir başlık altında toplamayı başardığın için tebrikler.
Cevaba gelirsek, bacakların biraz incelmeli
😂😂😂😂😂😂
bu vucut tipi erkeklerin tam sevdigi tip... cok sanslisin
🥺❤️
Görüş
140Görüş
Bacaklar fazla kalın. Sporu sadece görüntünü iyileştirmek için kullanma. Sağlığın için de yap.
Spor yaparsan düzelme durumu var evet ama spor yapmanın amacı kendini geliştirmektir
Sporu sadece fotoğraf çekeyim atayım diye yapma sakın
Bu foto ile dayılar hemen zıplar buraya xper kazandınız h. o
Evet biraz orantısız duruyor. Doğru egzersiz ve beslenme diyetiyle daha şekilli ve sıkı bir vücudun olabilir.
Yaa ben diyet yapamam çünkü seviyorum. ama sıkılaştırma tarzı şeyler denemiştim daha önce pek işe yaradığı söylenemez bende şu an araştırıyorum bakalım
Diyet de planın bir parçası ama. Biraz boğazını tutmak iyidir. Şu an daha gençsin. Biraz daha sonra kilo almaya başlayınca anlayacaksın nasıl bir sıkıntı olacağını.
Puf
Acı gerçekler. Bu arada çok değil 3 sene içerisinde görmeye başlayacaksın etkilerini
3 sene yemeksizlikten ölürüm ben zaten
Yemek yemeği komple bırakmıyorsun zaten boyuna ve ideal kilona göre sana uygun bir diyet veriliyor. Abur cubur yemiyorsun sadece. Daha sağlıklı besleniyorsun.
Çiğ köfteye eyvallah derseler başlıyom
Buna uygun verebileceğim hiçbir içten cevap yok o yüzden sana samimiyetsiz olarak şöyle cevap vereyim: Bir şeylerden ödün vermezsen sahip olduklarını kaybedeceğini göz önünde bulundur.
Aynı şekilde samimiyetle vereceğim cevabın benzer ve daha nezakete değdirilmiş haliyle: Kendin için vazgeçemediğin şey çiğköfte mi gerçekten? İradene şaşkınım.
Sen mi balık etlisin yoksa ben mi yanlış okudum ya da gördüm?
İncecik bel, dolgun kalça ve sütun bacakların var. Daha ne istiyorsun?
Kızlar bile fiziğini çok beğenmiş. Bir de erkeklerin beğendiği favori fiziğe sahipsin.
Herkes saçma sapan yorum yapmış 😄 fiziğin gayet mükemmel hatta bu fiziği yıllarca spor yaparak elde etmeye çalışıyorlar haberin olsun yapman gereken tek şey bacaklarını sıkılaştırmak onun haricinde belin ve üst vücudun gayet ideal
Sadece bacakların kalın nasıl bir spor çözüm üretebilir belki fitness olabilir
Bacaklarim için sıkılaştırma yaptım Bir ay ama hiç işe yaramadı ya
Yağ oranına baktırdım mi bacaklarındaki benim aklım fitness ve sauna eşofmanlar geldi üst bolgen gayet iyi fakat bacak bolgene çare bulursan mini etek harika yakışır boyunda uzun görünmekte 170 civarındasin sanırım belki biraz daha uzun jimlastik gibi muhtemelen bacaklarındaki yağ oranı yüksek üst bölge harici inanilmaz bir bacak çalışman lazım bisiklet yürüyüş koşu gibi bacaklarına hakim olan sporlar bunun yarını sıra aynı zamanda kalça için squash miydi tam ismi gelmidi aklıma gecenin bu saatinde uykusuz yolculuk yapınca böyle oluyor herhalde ☺️
Boy ve kilo yazdım fotonun üstünde
Ve squat da denedim baya sonra bıraktım çalışmayı bu sefer devam edeceğim bakalım etki edecek mi tesskur ederim
Rica ederim zaten farkında olman güzel bir durum bu şekilde kendine daha çok zaman ayırsin spora
Kesinlikle evet spor herkes için şart sadece dönemlik değil. Evet zayıf olabilirsin belin ince olabilir ama hala yağlı bir görüntü var.
Tesskur ederim
Spor yapsan iyi olur. Dediğine içtiğine dikkat edip spor yaparsan bir kaç aya toparlarsın bence
Knk bacakların normalden daha kalın maradonanın bacakları gibi bence biraz erimeye ihtiyacı var. Zarif olması lazım yani
😂 çok kibarsin sağol
Kızdın mı? Kelimeleri çok naif seçtim aslında :)
Yo kızmadım dürüstçe söylemişsin önemli değil
Canımsın.🌸
Göbek yoksa kötü durmuyor kötü değil ama yinede Spor yapmamak için bir sebeb değil spor sadece güzel bir vücut için değil sağlık içinde ayrıca
Timam
Siteye foto atmak için binbir türlü şekle girmeyin kardeşim. Güzel miyim ya da nasılım de at ne egonu tatmin ediyon.
Egomu tatmin etmeye çalışsam başka türlü fotoğraflar atardım burası bir fikir danışma yeri ve kendi kilomu oldum olası sevmiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini sordum abartma
İyisin iyisin daha ne istiyorsun tatlım...
Senin yerinde olmayı, böyle bi vücuda sahip olmayı istiyen bi dünya kadın var...
Keyfini çıkar ;)
Hmm tatlısın baya ama 😍
. evet kalın bacakların ama kızların geneli oyle okur 😌🤗
Bence gayet iyi duruyorsun sadece biraz basen kısmını inceltirsen daha iyi olur sanırım
Bence ihtiyacınız yok şu an gayet güzelsin. ama sağlık için tabi ki spor yapmalısın
Bacakların kalın görünüyor ama spor yap çok iyi gelir.
Görüntü olarak seksi evet ama basenlerin gerçekten çok geniş incelmesi lazım biraz
Acaip bi orantısızlık var. Bacaklar kötü
Roberto Carlos maşallah
Vücudun çok güzel bacakları basenleri inceltmek için spor yapabilirsin
spora ve yemene dikkat et devam. 3 kilo vere bilirsen iyi olur
En İyi Görüşler