Spor Sizce spora başlamalı mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru artık vitrinde 😅 Sizce spora başlamalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bence başla bro 0 0 Yorumla
mimaralimert_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bence iyi olur omuzlar diklesir kollar büyür ben sana söylüyorum fitness yap 0 0 Yorumla
covidgorl Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl omzun daha çok yamulur boş ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burada neden insanlar kötü yorum yapmak için sıraya girmişler ne yaşamışlar acaba geçmişte 😅😅😅 Yorumla covidgorl +1 yıl sen boş ver bunları bak vitrine oturdun el salla ksye djdhd Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı yok kızım önemli değil sizi çok önemsemiyorum zaten 😅😅😅 Yorumla covidgorl +1 yıl belli 😂 Yorumla
Azralovexxx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl tarzini degistir mk canısı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tarzım ana. n. ın @m. ına girsin 😅😅 Yorumla Azralovexxx +1 yıl bak kasinma g0tune cam agaci sokarim mk kek0su Yorumla Soran +1 yıl Lan bi sg mk fa. hi. şesi 😅😅😅😅😅 Yorumla Azralovexxx +1 yıl * anandir g0tunu s1kt1rtme Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizin gibiler max 3 ay 0 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Biyik birak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu biri daha demişti neden ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence başla bro
Bence iyi olur omuzlar diklesir kollar büyür ben sana söylüyorum fitness yap
omzun daha çok yamulur boş ver
Burada neden insanlar kötü yorum yapmak için sıraya girmişler ne yaşamışlar acaba geçmişte 😅😅😅
sen boş ver bunları bak vitrine oturdun el salla ksye djdhd
Sıkıntı yok kızım önemli değil sizi çok önemsemiyorum zaten 😅😅😅
belli 😂
tarzini degistir mk canısı
Tarzım ana. n. ın @m. ına girsin 😅😅
bak kasinma g0tune cam agaci sokarim mk kek0su
Lan bi sg mk fa. hi. şesi 😅😅😅😅😅
* anandir g0tunu s1kt1rtme
Sizin gibiler max 3 ay
Biyik birak
Bunu biri daha demişti neden ?
Başla