Pre workout: Antrenman öncesi kullanılan tamamlayıcı maddeler genellikle taurin, kafein, guarana, ginkgo biloba veya riboz tarzı karbonhidratlar gibi enerji verici ya da uyarıcı bileşenlerden oluşurlar.

Pre workout: Antrenman öncesi kullanılan tamamlayıcı maddeler genellikle taurin, kafein, guarana, ginkgo biloba veya riboz tarzı karbonhidratlar gibi enerji verici ya da uyarıcı bileşenlerden oluşurlar.
Egzersiz öncesi takviyeler, egzersiz yaparken size ekstra bir enerji artışı ve odaklanma sağlamak için tasarlanmıştır. Genellikle vitaminler, mineraller ve şifalı otların yanı sıra kafein ve diğer uyarıcıların bir karışımını içerirler.
Antrenman Öncesi Takviyeye Mi İhtiyacınız Var?
Bu, hedeflerinize ve vücudunuzun kafeine nasıl tepki verdiğine bağlıdır. Antrenmanınızı tamamlamanıza yardımcı olacak biraz ekstra enerji arıyorsanız, antrenman öncesi bir takviye iyi bir seçenek olabilir.
Egzersiz öncesi takviyeler, egzersiz yaparken size ekstra bir enerji artışı ve odaklanma sağlamak için tasarlanmıştır. Genellikle vitaminler, mineraller ve şifalı otların yanı sıra kafein ve diğer uyarıcıların bir karışımını içerirler.
Antrenman öncesi takviyelerin spor salonundaki performansınızı artırabileceğine dair bazı kanıtlar var. Bununla birlikte, tüm takviyeler tüm insanlar için çalışmaz, bu nedenle sizin için uygun olanı bulmak önemlidir.
Egzersiz öncesi takviye almayı düşünüyorsanız, sizin için güvenli olduğundan emin olmak için önce doktorunuzla konuştuğunuzdan emin olun.
Antrenman öncesi shakeler için birçok farklı tarif var. Bazı insanlar shakelerine meyve veya sebze eklemeyi severken, diğerleri sadece protein ve karbonhidratla basit tutmayı sever. Shake'inize ne koyarsanız koyun, en önemli şey antrenmanınızı beslemek ve sonrasında toparlanmanıza yardımcı olmak için yeterli protein ve karbonhidrat içerdiğinden emin olmaktır.
İşte antrenman öncesi shake için temel bir tarif:
Tüm malzemeleri karıştırın ve egzersiz yapmadan önce için. Daha dolgun hale getirmek için bu sallamaya fıstık ezmesi veya yulaf gibi başka malzemeler de ekleyebilirsiniz.
Daha sofistike bir antrenman öncesi shake arıyorsanız, bu tarifi deneyin:
Tüm malzemeleri karıştırın ve egzersiz yapmadan önce için. Bu shake besinlerle doludur ve antrenmanınız boyunca size kalıcı enerji verir.
Teşekkür ederim
Asla kullanmam sı içerim o kadar
evet kullanıyorum ağır kilo basma, vücutta bu süre içerisinde eksilen mineralleri tekrar vücuda kazandırma konusunda, ekstra performans çıkarma konusunda performans arttırıcılar şart sağlam bir antrenman çıkarmak gerekir çoğu kişi salonda bunu es geçiyor ellerinde telefon dolaşıyorlar kullandığım üründe sitrülin içeriği olmasada gayet güzel gerek taurin oranı, gerek ilave şeker oranının olmaması ürünü tercih edilebilir bir özellik getiriyor genelde preworkout ürünleri yoğun şekerli olunmasından dolayı şikayet edilir sonuna kadar haklılar fakat ben bu üründe diğerleri kadar yoğun bir tat almadım haftanın 3 günü kullanıyorum önerilen dozu aşmıyorum sıkıntı olmuyor.
www.fitbull.com/...ition-xtreme-napalm-500-gr.html
Pre work out alınca sabaha kadar uyuyamadığım için almıyorum ama eğer alırsam etkisi iyi oluyor antrenmanda
Cevap
1Cevap
no xplode arginine kullaniyorum spor öncesi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?