boy 184 kg 105 8 aydir fitness yapıyorum ama hic diyet yapmadım

Yağ oranın fazla kardeşim. Yağ oranını düşürmeye çalış. Sana önerim. Low Carb diyeti. En fazla 40 gün yap. Her pazar sadece tek öğünde istediğin bir gıdayı tüket. Pizza, hamburger vb gibi karbonhidratı yüksek gıda olsun ki, 6 gün boyunca kısmış olduğun karbonhidratı 1 öğünde al. Vücudu şaşırt. 40 gün sonra tekrar foto çek. Başarılar
reis aynen dedigin gibi yapicam ramazanin bitmesini bekliyorum sqbah yumurta abancam ögle aksam tavuk et abanicam tabi yaninda sebze dedigin gibi yapicam da ramazanin bitmesini bekliyorum bol sans
Estetik durması için yağ oranını düşürmem lazım 1.93 99 kiloyum gayet iyi şu an sende vermelisin bence ppdeki eski ondan daha az yağ oranına sahibim bir tik ama daha büyüğüm kütle olarak
evet dedigin gibi
İyidir iyi ne etcen zayf adamı
bir 10 kg vermek lazim yaz icin 😀
Verirsin 10 kg ne ki? Ağırlık fazlayken vermek çok daha kolay
ramazan bitsin de bir
Çokta zayflama
10 kilo kadar
Cevap
9Cevap
Zorla biraz kardes 8 ayda hic kas gelismemis. agirlik arttir biraz
kaldirdigim ağirlıklar iyi de yağ orani düsurmek lazim bench press 70 kg ×10 giriyorum mesela fena degil 8 ay için ama dedigim gibi kendimde biliyorum ki yağ oranini dusurmem lazik definisyon şart
Evet baya lazim.105 kilo fazla 90dan aşağı inmen lazim
evet tabi önemli olan kilo degil yag orani
Kilo ne fazla ne az ama sekiz aydır fitness mı?
aynen yağ orani fazla oldugundan cok belli. olmuyor
Doğrudur da genelde vücutu toplar yani şekillendirir spor kilo olsa bile. O yüzden bilemedim ne desem? Hormonlar normal değil mi?
ne sacmaliyosun anlamadim da kızlarla ilgileniyorum
Ne alaka hormonla cinsel çekim? Yağ yakımını sağlayan şey hormonlardır, bu kadar paranoyaya gere yok. Gayet olağan bir durum olabilir. Belki yağ yakıcı hormonlarında eksiklik vardır. Iyilik de yaramıyor.
bro dedigini şimdi anladim kb ben yanlış anladım dedigin sey olabilir nereden baktirabilirim bir bilgin var mı
Est. Dahiliyeye gidip durumu sorarsan gerekli testleri yaptırdıktan sonra duruma göre seni detaylı tetkik için diğer birimlere de yönlendirebilir, ufak tefek takviyeler de yazabilir.
Kolunu oyle yapma iyisin
Memelerin cikmis simit de var
aynen bir 10 kg vermek lazım
Biraz daha ver 15 kg falan
o kadar kücük olmayi sevmiyorum 😀
Biraz zayıfla iyi olur bro iyisin zaten
ben hic beğenmiyorum ya
Zayıfla iyi olursun merak etme
eyvalllah
Jinekomasti olabilirsin doktora görün
10 kg verdikten sonra anlasilir
az daha kilo ver, kasa çevir onları çok iyi olur