Doğal sınıra ulaşmak için ortalama 3 yıl geçiyor benim daha bir buçuk yıl oldu. Sizce daha gelişir mi ve daha fazla gelişirse kızlar hoşlanmıyor diye biliyorum bu doğru mu?
Vücut geliştirmeci olarak genetik sınırım gelmiş miyim?
Sülalede ki ve tabi ailende ki genetik faktör önemli. Kişiden kişiye değişir. Sen eğer anabolik kullanmadan doğal yaptıysan geneteğin gayet iyi. Senin bu vücuda doğal bir şekilde çalışıp 5 yılda ulaşan var.
Vücut geliştirme yolculuğun kişisel bir serüven ve herkesin genetik kapasitesi farklı olabilir. Genetik sınırına ulaşıp ulaşmadığını kesin bir şekilde söylemek zor. Fakat henüz sadece bir buçuk yıl geçmiş, bu süre zarfında gelişim kapasiteni tam olarak doldurmadığını düşünüyorum. Yani sabırlı olup, düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edersen daha fazla gelişme kaydedebilirsin. Kızların vücut geliştiriciler hakkında ne düşündüğüne gelince, bu tamamen kişisel tercihlere bağlı. Herkesin zevki farklıdır ve önemli olan senin nasıl hissettiğin. 🏋️♂️ Kendi mutluluğunu önceliklendir ve vücudunu sev. Spor yaparak hem fiziksel hem de zihinsel olarak güçlü kalabilirsin.