Ressam ile ciragi varmis cirak uzun yillar ressamin yaninda calistiktan sonra ustasina artik artik kendi resmini yapip insanlara sunmak istedigini iletmis ustasi hazir oldugunu ancak bir konuda son bir ders almasi gerektigini iletmis.. bir resim ciz ve sehrin en islek caddesinde sergile yaninada bir yazi yaz insanlarin resimde begenmedigi bir yer olursa orayi isaretlesinler demis cirak ustanin dedigi gibi yapmis ve gun sonunda bir husranla karsilasmis neredeyse resmin heryeri isaretlerle doluymus ustasina gidip uzuntusunu iletmis ve galiba hazir degilim demis.. ustasi ayni resmi yeniden cizmesini ve bu defa resmin yanina bir palet boya birakmasini yazi olarakta begenmediginiz yerleri lutfen degistiriniz resime istedginiz eklemeleri yapip istedgnz degisikligi yapaablirsnz diye yazmasini istemis.. cirak aynen uygulamis ve gun sonunda resimde hic bir degisiklik olmadigini gormus.. bu hikayeden cikarilacak sonucta bu arkadasiniz icin gecerli.. arkadasim hic bir kotu elestiriye kulak asma..! Ulan millet olarak ne cekemez ne kiskanc insanlariz ya adam calismis yapmis helal olsun on numarada olmus resmine baksan bir pipime benzemeyen yag dolu adamlar biraz daha calis yok zayifsin yok abazasin gibi sacma sapan yorumlar yapms gulunc olmayin tebrik etmesini bilin bir kez de be..
34 Yorumla- +1 yıl
Onlarinda olsun onlarda yapsin abi niye yapmasin futbolcu iyi futbol oynuyor birileri gicik olur diye top oynamasin o zaman manken gicik olurlar diye mankenlik yapmasin olur mu oyle sey iyilik varken neden kotulugu secelim birbirimizi desteklemezsek kostek olursak bu hayat gecer mi? Belki adamin kotu bir yoruma moreli bozulacak motivasyonu bozulacak ama iyi olan destekleyici yorumlar her zaman tesvik edicidir.. birilerinin iyi olmasi kimseyi kotu yapmaz ama birilerinin kotu olmasi tum dunyayi etkiler ben boyle dusunuyorum @MisterNo
- +1 yıl
Güzel düşünüyorsun kardeş, eğer bu kardeşimiz insanlara faydalı olacak bir işle uğraşmış olsaydı ya da takdir edilecek yapıcı bir fikir paylaşmış olsaydı, ya da madem sporla uğraşıyor burada "ben nasılım?"diye soracağına diğer insanları spora teşvik babında bir paylaşımda bulunsaydı o zaman yerden göğe kadar haklısın derdim. İnsanların böyle şeylere gıcık olması gayet doğal. İnsanlar aptal değil kardeşim... Bu arkadaşımızın arkadaş çevresi illa ki vardır. ya da spor yaptığı yerde bu işlerden anlayan antrönörler, tecrübeli sporcular... Onlara sorabilir onların görüşünü alabilir pekala değilmi? Burası bunun yeri değil bence. Yinede güzel görüşünden dolayı seni tebrik eder bu insanlara karşı bu olumlu tutumunu devam ettirmeni dilerim...
En İyi Cevaplar
Bu çok gelişmiş bir vucut değil öncelikle Endomorf sahip bir vucudun var. Yani öncelikle onu belirtmek lazım Nedir efendim bu vucudunda yağ oranın çok az. Bu sayede iyi çalışıldığında parçalaması mümkün bir vucut ama ebad ve ölçülerde çok geride kalacağın aşikar...
https://i.hizliresim.com/g4Wjj3.jpg
En sağdaki gruba dahilsin..
https://i.hizliresim.com/mrkq8R.jpg
Anlaşılsın diye söylüyorm..
Yapılan her sporun bir emek olduğunu düşünüp ona göre yorumlamak gerekirse normal bir çalışma prensibi ile zaten bahsettiğin sürede yapılabilecek bir düzey hatta geride kalmışsın bile denebilir.. Biceps triceps ve gögüslerin karnın kadar net değil demekki daha yol alman gerekiyor.. abdominal kasların senin başarın gibi görünsede değil. çünkü sende doğuştan olan bir özellik..
burada yaptığın işi küçük gördüğüm felan yok yanlış anlaşılmasın. Sadece olayın bir abdominal kas olduğunu bilmemen açısından söylüyorum. Yoksa tam bir plaj vucudu fit bir görüntü olmuş.. Helal olsun..12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
senin gibileri bana para ile mi veriyorlar anlamıyorumki. ödeyeyim tamamından kurtulayım.. Endomorf yanlış yazmış olabilirim.. Bunu ağzının çıktığı kadar bağırmana da gerek yok.. ectomorhph orjinaliydi türkçesi var mı diye baktım bunu gördüm yazdım.. Ne var bunda şimdi.. sen yazılanları bir okusaydın zaten ne demek istediğimi pekala anlayabilirdin.. @elasoruyor
Omuz calis ve siyah beyaz olan foto iyi, abartmisin yani cok goze vatmasada kemiklerin gozukuyo hos degil bende fitness e basladim uc ay oldu insalah guzel ilerlerim, agirlik calisiyorum kas yapmak vucudu sekle sokmak icin, boyum kilom yerinde sadce haraketsizlikten coktu gibilerdi bacaklarim karnim felan yagli ve baldir okadar cirkinki eritmem lazim x bacak gibi duruyo insallah hedefime ulasirim
00 Yorumla
+1 yılhacim yok vucudunda yag oranin dusuk ama tisort giysen celimsiz duracaksin her yerde de ciplak dolasamayacagina gore hacim şart
42 Yorumla- +1 yıl
anlayan bir kişi var ne güzel :)
Soran+1 yılO da kiloyla alakalı ama halledilmeyecek iş değil. Çokta ince yapım yok eskiden S bol olurdu şimdi M vücuduma yapışıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılstereoid filan yok bu adamda bilende konuşuyor bilmeyende. oturduğu yerden bir öğrenmişler hap ilaç steroid onu söylüyorlar. amino ve proteinide ilaç sanıyor bu kafadakiler. bence gayet iyisin. sporu ve beslenmeyi aksatma. kendini aynada nasıl görmek istiyorsan oraya ulaşana kadar çalış ondan sonra rutine sar. boyun kaslarını da çalıştır derim. göğüs kısmındanda üst göğüse biraz daha ağırlık ver alt göğüs gayet ideal. birde tricepslerde eksiklikler sezdim. kolu göstermek istiyorsan eğer tricepse çalışmanı öneririm. bicepslerin gayet iyi yolda ilerliyor. karın kaslarında güzel ilerliyor. başarılar dilerim.
10 Yorumla
+1 yılEski halin daha iyimiş bence. Spor yapmak iyi güzel birşey ona sözüm yok ama bir erkeğe kas yakışır yakışmaz 'da demiyorum ama ben böyle kaslı vücudu biraz itici buluyorum ne bileyim tuhaf geliyor bir de bak ben buyum diyercesine takılanlar var kızlar da hoşuna gider oldu bunu biliyorum etkileyici bir yanı olduğunu düşünmüyorum nasıl zevktir anlamıyorum.
00 YorumlaVücut dendimi kızlar dolmuş ya :D
6 ay olan hatalı :)
https://i.hizliresim.com/995Wd5.jpg
12 ay sonran mükemmel bir evrim olmuş bremin helal sana
Daha ilerletme00 Yorumla
+1 yılbriader bu kilo alabilirsin diyen kizlari dinleme, bunlar bilmiyo kilo alican, ayni anda yag yakican, yagi toplamican, nasil bir ugras oldugunu bilmiyolarya, kilo al, ama kasli ol, ama tas gibi ol :D
ah ah :D iyisin dostum bence böyle kal, bunu koru ;)00 Yorumla
+1 yılBiraz daha hacim alabilirsin bu kadar zamana kadar çok daha iyi olabilirdin. İyi antrenman yapıyon muhtemelen ama beslenmene çok dikkat edemiyon heralde. Antrenmandan daha önemli olan beslenmedir. Karbonhidratı bas gitsin bol bol makarna. Hadi kolay gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye için teşekkürler. Metabolizmamda hızlıdır kolayca kilo alamıyorum.
- +1 yıl
Bende aynı şekilde deli gibi yerim yedigimi yakarım. Eğer tek başına makarna tavuk yumurta et süt yetmiyorsa bunların yanına proteinde içiyorsan olmuyorsa. O zaman üstüne ekstra karbonhidrat al
+1 yılgayet iyi dostum. bende spor yapan biriyim.. ama 6 aydan fazla oldu bıraktım. bilirsin bırakınca vücut ta heme n kendin i bırakıyor... benimd e öyle oldu.. sanki hiç spor yapmamış gibiyim..
senin fizik iyi. ama az daha kilo almalısın... omuzlar daha da geniş ve dolgun gözükür böylece...
zaten üst göğüs tamamen gelişirse vücut otomatikman güzel duruyor..00 Yorumla
+1 yılAzmin gücü diye başlık atsan daha makbule geçerdi :D Ama Omuz ve kollra biraz çalış derim, haklısın fazla ilerleyince çekici olmaktan çok itici oluyor. Bacak kaslarını es geçme ;) Hep baklavalara, adonise çalışmakla olmaz :):)
20 Yorumla
+1 yılDoğal yolla kas geliştirirsen ileride sorun yaşamazsın, sporu bıraksan dahi sarkma erime olmaz. 6 ayda o resimdeki vücudu doğal yolla yapamazdın zaten. (doping, steroid kullanma artık çok acısını çekersin murat boz da kullandı 6 ayda yaptı sahte vücut)
10 YorumlaBende biraz hacim kazanmalısın çok az ortalama 90 kiloya gelmelisin. Çok az bir hacim eklersen hem kas oranını rahat korursun hemde daha şık bir vücut yapısına sahip olursun. Daha fazlasını itici buluyorum deme bence 90 kilo olana kadar devam et sonra düzenli idmanla kas oranını korursun zaten.
00 YorumlaZnsiajaj tatlim kesinlikle bu kadar yeterli kimi kadinlar öküz gibi kolkari olan erkeklerden hozlanir kimi daha az denicek turden hoslanir ama sen bu iyidir diyorsan bu iyidir. Sahsi kanaatim yeterince iyi durumdasin dur diyebilirsin :)
10 YorumlaMutasyon mu bu evrim mi sen 360 derece dönmüşsün resmen ilk fotograftakiyle alakan yok büyük başarı tebrikler ve böyle kal iyi olmuş
44 Yorumla- +1 yıl
360 derecede aynı yere gelir :)
Spor konusunda 860 cevap paylaştı. Güzel gelişme :D bende 6 ay sonraki halindeyim şu an . karın kasların daha belirgin sadece. ilerisi için 22 yaşımı bekliyorum.
Ayrıca spora başlamamış veya senin gibi hedefleri olan insanlara güzel bir örnek olmuşsun. tebrik ederim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyag oranin zaten dusukmus
ustune 1 yilda biraz kas kutlesi koymuşsun bana gore yetersiz kaldi ki fotografi karartmissin hatlar belirgin gozuksun diye digerkinde de isigin altina gecmissin skmssn kendini gelisim kotu dostum yorum atanlar isi bilmeyenler00 YorumlaSuratinida gosterseydin keske fazladan puan kazanabilirdin benden ya da senden nefret ederdim.
32 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemede ki resimde kapatmayı unuttum zaten suratımı. Ama suratım vücudumdan daha iyi bunu söyleyebilirim.
Fantastic bir duruş lazım sana ve büyük kas bu işlerden anlamam ama kaslarını şişir ve saçını uzun yapıp kaldır tabi keko gibi olmasın bakılsın yeter sinirli bak veya gül veya düzgün yüzün olsun poza gelirsek maskeli bir arkadaşın olsun duvara sıkıştırıp suratına tam gelişine vuruyomuş gibi yap o anda kasların açık olsun ve resmi çek
10 Yorumla188 boy için zayıfsın bence, 82 falan ol, çünkü kas gelişimi mükemmel olmasına rağmen kalıpsız bir görüntü var, bide daha yuvarlak ve hatlı omuzlar için çalışabilirsin gibi geldi.
00 YorumlaDostum bence birazdaha devam etmelisin ve daha cok yakisacak emin ol.. boylede iyisin ama biraz daha doldurmalisin.. beden olculerin ne durumda bilmiyorum ama gorunuste birazdaha calisma istiyo..
00 Yorumlaomuz ve triceps çalışmanı öneririm. çok iyi çalışmışsın karın kası yapmışsın adonisler iyi şekillenmiş. iyi ki de çalıştın ilk halin berbatmış :d
10 Yorumlaben de 1 senedir spor yapıyorum da seninki kadar olmadı be , steroid kullandığını da söyle yani 2-3 sene çalışıp yapan adamla aynı kefeye koyamayız seni
01 Yorumla
+1 yılcok fazla bir degisim yok yag oranin az oldugu icin kaslar gozukuyo bana gore devam et o gogusler baya az omuzda oyle bacaklari sirti goremiyorum ama dedigim gibi dusuk yag orani seni yaniltmasin kasli degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen iyi foto bu https://i.hizliresim.com/6lkpXv.jpg diğerlerini sevmedim
ama kassız halin kötüymüş cidden31 Yorumla- +1 yıl
bence de best of this one
1 senede doğal çalışmayla bu hale geldiysen helal olsun diyorum. Ama ilaç desteği aldıysan mevcut kasları korumanı öneririm. Güzel değişim. Tebrikler.
00 YorumlaBİCEPS TRİCEPS ve TRAPEZ kaslarına yüklenmelisin çok geri planda kalmış karın kasların ve göğüs hızlı gelişmiş hakkını vermişsin Bol Aminolu günler;)
00 YorumlaBende karın kası istiyorum da baklava boyutunda değil şekilli bir karın diyelim düzenli olarak mekik çeksem olur mu ki :D
01 Yorumla
+1 yılbu da benim before & after fotografım 3 sene öncesi sonrası
https://hizliresim.com/bgroOG31 Yorumla1 yıl gibi bir sürede vay be dedirtti çok başarılı gerçekten ama biraz daha omuz, kol çalışman lazım.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun bende düşünüyorum yapicam bende kas :) gerçi bende yag orani yuksek fazla hareketsizlikten onlarda gider inşallah
04 Yorumla- +1 yıl
Hicte bile ben asil yagli olmak igrenc
Bnce hersy orantili olms daha fazlasina gerek yk itici hale gelebliyo o zmn bu gayt iyi 👍😉
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum. Teşekkürler yorum için.
+1 yılkardeşim nacizane tavsiyem sana şu : hacim kazanmalısın. gerçek hayatta zayıf görünüyorsun muhtemelen çünkü kilon az. Aynı şekilde emek harcamaya devam edersen bir buçuk iki yıl sonra çok daha sağlam bir vücuda sahip olabilirsin. Kolay gelsin..
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun sağlam vücut ama bir boksör dövebilir seni
33 Yorumla- +1 yıl
Kasli adam dover mantigi bir asalak daha
- +1 yıl
ya ferit ne alaka?
dostum steroid kullandığını da belirt ama :) şimdi herkes 1 senede böyle olurum zannedecek.
40 Yorumla85e kadar kilonu arttirabilirsin boyun uzun kaldirir ve kol omuz calis biraz daha güzel durur
10 Yorumla
+1 yılİyi güzel kas yapmissin ama pozlardanmi nedendir anlamadim ama bir eksi tarafı var çözemedim.. ama azimini tebrik ediyorum; )
10 YorumlaHelal olsun gercekten sabrin ve azmin sonu zafer olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Olmuş👍 ama formu korumakta sıkıntı degıl mı bırakırsan yavas yavas erimeye baslayacak kaslar sarkıcak bu sefer
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakmayacağım ama hacim de kazanmayacağım. Yani şişmem.
+1 yılCok sasiriyorum kizlara burada guzel vucut gorup tahrik olanlar yazin plajda havuzda ne yapar dusunmek istemiyorum. Azmis bunlar. Sana gelince cok iyi calismissin helal olsun dogrusu
10 Yorumla
+1 yıl😍😍😍😍😍😍
ve tanri erkegi yaratti...32 Yorumla
Soran+1 yıl):))))
- +1 yıl
bana motivasyon oldun cok saol :D
Sakin daha fazla kas yapma sisince itici oluyo. Ama erimemesi icin sporu da tam anlamiyla birakma
00 YorumlaKeşkem senin kadar azimli olupta bende kilo verebilseydim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kısa sürede başlarsın. Başladıktan sonra olumlu sonuçlar elde etmeye başlayınca insan gaza geliyor ve sürekli yapmak istiyor. Bir başlasan tamamdır.
Yağ oranını biraz yükseltsen süper olur, daha estetik görünürsün.. Hafif ama...
00 YorumlaÇok hafif göğüs ve kanat calisirsan emin ol daha iyi olacaktır..
00 Yorumlabence biraz daha kilo alabilirsin ama sporu bırakırsan ister istemez alıcaksındır.
00 YorumlaTebrikler güzel çalışmışsın. 6 ay sonra ki halin ilkinden de kötüymüş yalnız.
00 YorumlaHeh tam boyle ayni fikirdeyim fazlasi igrenc duruyo iyisiin
00 Yorumlagayet başarılı olmuş çalışman ama daha fazla geliştirme bunu korumanı tavsiye ederim ;)
00 Yorumlasen hardgainersin bu halde olmak cok kolay besine dikkat edersen... asıl evrim softgainerin hikayesidir onlar sixpack yapmasi icin baya baya ugrasmasi lazım ;)
00 Yorumla
+1 yılO adonis 6 ay gibi kisa surede cikmaz svgili ks uyesi
30 Yorumla
+1 yılBence baya başarmışsın :D:D Daha fazla ilerleme ama kötü olur.
10 Yorumlahemen bitirme birazdaha yap ki fitness cı olduğun belli olsun :D o kadar ay boşa gitmiş olma :D
00 YorumlaGayet iyi bir calisma olmus :) tebrikler. Bol kasli gunler :p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerlemeler guzel. Azmin icin tebrik ederim. Basari saglamissin devam edersen daha iyi olacagini dusunuyorum cunku kiyfaetin icinde yine zayif veya celimsiz kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 6 ay sonra dediğin halinim şu an boy ve kilomuz bile aynı :D. ama 6 ayda nasıl öyle oldun supplement falan neler kullandın kardes belirtsen merak ettim iyi olurdu
10 Yorumla
+1 yılÇok itici bence şimdi biraz daha şişman olupta armut gobek li olsan çok çekici durur 😉😉😉
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasli olmana ragmen cok ince geldin gozume niye bilmiyorum :(
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında ince değilim. Şimdiki halim normal ama 6. ay da ince idim. Ondan sonra hacim kazandım. Fazla da şişmenin bir anlamı yok.
+1 yılgüzel cıkartmıssın vucudu helal olsun kollara biraz daha hacim kazandırırsan dahada iyi olur
32 Yorumla- +1 yıl
:DD abi bu ne be 1 senede böyle olurmu harbi.
- +1 yıl
@Herkestenfarklı6 vucuttan vucuda değişir ama genel itibari ile 3 aşağı 5 yukarı benzer bir vucudun olur ama bu senin ne kadar ciddiye aldığına ve yediğine içtiğine bakar
bacakların da orantılı mı peki yoksa sadece üst kısmamı çalışdın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım orantılı tabiki de. İnce değil. Bacak ve basen genişliği ile bel genişliğim aynı. Bu yüzden giydiklerim yakışıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro iyide 188 boya 79 kg cok düşük yani 86 87 ye ciksan kas kutlesi ye ye agirlik bas :D cokkk dahs iyi olur bence tabi kdndi kararin şu an beachbody dedigimiz türdesin böyle de iyi kendi kararin tabi
00 YorumlaÇok iyi olmuş kardeşim tebrik ederim, 12 ayda pek uzun gelmedi bana iyi azim tebrikler :) bana kalırsa daha ilerleme hatta kiloda lazım değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş spor böyle yap bırak gibi bir şey değil ki. İstediğin vücuda kavuştun diye bırakırsan eski haline dönersin. Sporu asla bırakma, çalışmaya devam et, daha fazla büyümek istemiyorsan ona göre çalışırsın vücudunda büyümez zaten.
00 YorumlaArkadasım kol cevresını 40 cmye kadar cıkarttı ve bence itici duruyor. Seninkiyse normal sadece koru bence arttırma
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat