Yaşım 18 lisansım yok ama futbolcu olmak istiyorum yeteneğim var ama şu an kondisyonum eksik. Olmak için var gücümle koşar, antrenman yaparım ne gerekirse seçmelere katılsam yararı olur mu biraz tavsiye istiyorum... Bu yola nasıl çıkılır?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılKöpek gibi çalış aslan gibi ye mantığıyla düşün imkansız diye bir şey yok eğer istersen ve yeteneğin varsa yapamayacağın şey yok bence kendine inan yeter
30 Yorumla
burası türkiye herşey parayla
33 Yorumla- +1 yıl
Hayır aslında sadece büyük kulüpler için geçerli bu altyapı kulüplerinde alınabilir ve lisansı olabilir
- +1 yıl
Sadece iyi olması gerekiyor. iyi bir sporcuyu hiç bir antrenör yalnız bırakmaz
- +1 yıl
+1 yılYaşın çok geçmiş imkansız artık 18den sonra lisans vermezler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
+1 yıl-Sık sık futbol oyna.
-Kendi yeteneklerini keşfetmeye çalış, bunları geliştir.
-Belli bir noktaya ulaştıktan sonra kulüplere müracaat etmeni tavsiye ederim. Ha bu işlerin inceliği nedir bilemem ama eminim bu noktada torpil vb... durumlar önem kazanır.
Senin önceliğin futbola yönelik kendini geliştirmek olsun. Sık sık maçlara katıl.
cut.10 Yorumla
+1 yılYeteneğin varsa alt yapılar amatör kulüpler felan bunlara başvuru yap seçmelere katil yetenegin varsa zaten farkederler seni. Kondisyonsuz başvurmam diyorsan halısaha maçları ayarla kendine bı sure yaptıktan sonra basvur düzenli maç yapman seni daha hazır hale getirir
00 Yorumla
+1 yılBen spor lisesinde okuyorum çoğu arkadaşım futbolcu iyi biliyorum bunları şimdi antrenörler birini seçerken çok dikkat ederler çünkü seçmelerde çok iyiler de oluyor yani senden kat kat iyileri de vardır öncelikle sen kondisyonunu koşarak aç zorlanma. sonra vucüdunu sıkılaştır kiloların varsa zayıfla çok zayıfsan normal haline dön ve kas çalış. Ve tamamen hazır olman senin çok bir zamanını almaz mesela şu an karantinadayız bu zamanı çok iyi değerlendir evde ip atla ip yoksa ısınma hareketlerini çok iyi yap o bile kondisyon açıyor korona bittiğinde takımlara gidersin ve büyük ihtimalle de alırlar önce küçük bir klupte başlasan diyelim sonra da yükselirsin belki belli olmaz ama çok çalışman gerekiyor bu dönemde 😊 yine aklına takılan olursa bana yazabilirsin sorun değil her zaman cevaplarım. başarılar
07 Yorumla- +1 yıl
haftada 14 - 16 saat beden dersleri oluyor örneğin anadolu liselerinde 6 ders ingilizce görülürken bizde 2 ye düşüp 4 saate spor dersi veriliyor hergün en az 2 ders sporumuz oluyo derslerimiz ağır değil tamamen spora odaklanıyruz diğer derslerde de çok iyiyiz ama odağımız üniversiyte pomem / besyo parkurlarına hazırlanmak vs vs
- +1 yıl
spor derslerimizde ise takım sporları bireysel sporlar jimnastik karete halter futbol voleybol basketbol hentbol temel sporlar eğitsel oyunlar ve dahası görülüyor
- +1 yıl
Yetenek
- +1 yıl
ve okula herkes alınmıyor İstanbul'da 3 tane falan olması lazım
bireysel koşulara başla kondüsyon kazan 2 ayın var. 2 ay sonra amatör 2.küme başlar. şehrinin bir takımına git. amatör 2 de göster kendini yukarılara git. iyiysen bulurlar seni
00 Yorumla
+1 yılTop peşinde koşup bide onlara trilyon veren butun toplumlar gerizekali.
00 Yorumla
+1 yılBESYO okuyabilirsin ya da amatör hocanla konuş bu lisanslar varsa yüzde yüz futbolcu olursun.
00 Yorumla
+1 yılçok geç.. bunu gerçekten istiyorsan çocuk yaşta spora başlamış olmalı ve en geç 16 yaşında okul mu yoksa spor mu bu seçimi yapmış olmalıydın..
00 Yorumla
+1 yılben 21 yaşındayım bende deli gibi istiyorum herşeyi yaparım ama olmuyo işte olmaz bu yaştan sonra türkiyede çok önceden olcaksan olcan sonra ne kadar iyi olcaksan bile bakan olmuyo yüzüne
00 YorumlaHer zaman eksiklerinin üzerine git mesela kondisyonunu arttır. Lisansının kolayca olabilmesi için öncelikle bir antrenöre ihtiyacın var. Yok mu yıllardır gittiğin bir klüp falan? Ben de dövüş sanatları ile uğraşıyorum yardımcı antrenörlük yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKartlaşmışsın millet o yaşta transfer oluyor ilkokuldan alıyorlar futbola be
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım 15 de futbola başladı 17 yaşında şimdi şu an medipol başakşehirde ilk 11
Cevap sahibi+1 yıl@rumeyyssaa kaç para kazanıyor la medipolde
- +1 yıl
altyapıda olduğu için para kazanmıyor büyüklerde oynaması gerek onun için oda inşallah olucak
Gizli Üye(18-24)+1 yılKank bende olmak istiyom gecen yazdkm buraya yasım 18 diye ama yazan olmadi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala yasim 18
olamazsın artık.. 97 doğumlu adam galatasaray'a gol atıyor...
00 YorumlaSenin yasindakiler Real Madrid te oynuyor git çalış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLisanslı sporcu olabilmek için bir futbol kulübüne üye olmalısın.
00 YorumlaBir takımda oynayarak
00 Yorumla
+1 yıl18 biraz geç bir yaş değil mi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 352 cevap paylaştı. Ol seni de beni de kurtar.
00 YorumlaBir yerde dayın varsa olursun
00 Yorumla
+1 yılBüyük takımlara yazıl bana gore
00 YorumlaBir çuval pirincin arasında, bir pirinç tanesisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl#Buranın sevdiğiniz/sevmediğiniz özelliği nedir?
00 Yorumla
+1 yılOlursun
00 Yorumlakaç paran var?
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmışsın
00 Yorumla
+1 yılAltyapı şart
00 YorumlaBı bilgim yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Futbolcu olmak istiyorum, lisanslı sporcu olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eğer üst düzey bir futbolcu olmak istiyorsanız şunu söylemeliyim; futbolcu olunmaz, doğulur. Lisanslı sporcu olmanın birkaç yolu vardır;
Ama 18 yaşinda zor lisans almak
Futbol sevmem de hayranınım Ahmet Abi :D
Ahmet abi hoşgeldin siteye gelmene sevindim beyaz tv programlarını izlerim hep
Ahmet Gothe Çakar
😂 😂