En yakın dostlarımdan birisi disiplinli bir şekilde sağlıklı yaşamak adına haftada sadece 1 gün şeker kullanıyor, şekerli yiyecekler tüketiyor. Bende onda bu azmi göre göre heveslendim. 40 gün şeker yememe Challenge'i yapmayı düşünüyorum...Amaaaaa başarır mıyım pek emin değilim 🙄 beni tanıyan bilir ne kadar çok sevdiğimi tatlıları, pastaları🙈😕 Peki siz şekeri çıkarabilir misiniz hayatınızdan 🤔🐣?
Glukoz - fruktoz bu ikisinden de uzak duruyorum... özellikle de fruktoz çok daha zararlı... haftada bir kez şeker tüketimim olur... onun dışında da yoktur...
Başarabilmek için tek başına olman lazım aile ortamında başarılmıo ya sen ne kdr yemicem etmicem dersin annen bişeler yapar herkez gözüne baka baka yerken sen kendini tutamazsın
Tamamen bıraktım diyemem ama çay kahveyi Şekersiz tüketiyorum meyve suyu gazlı içecek çok nadir içiyorum tatlıları epey azalttım sonra ne mi oldu? Azalan vücut yağ oranı ve daha dinç daha az uykulu bir bünye
Benim zaten şekerle bir alakam yok. Arada bir biraz mutluluga ihtiyacim oluyo (fazla depresuona giren biriyim ve balik burcuyum). Oyle zamanlarda da cikolata yoyorum. Ama her sey bende bagimlilik yapiyo. Yane şeker sevseydim birakmazdim
En İyi Cevaplar