Fanatik taraftar Kızlar sizce itici midir? Kendinizi fanatik buluyor musunuz? Ben futbola meraklı kızlar hakkında pek bir şey düşünmüyorum ancak aşırı abartılısı bana garip gelir. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kızlar fanatik misiniz?
Benle Vodafone Parka gelicek. Bağıra bağıra ne ses kalıcak ne seda ne de enerji. Bende onu kokoreç yemeye götürücem. Sonrada evine... Yemin ederim bu hayal bütün hayatımı kapsıyan, her hayalı içinde bulunduran bişey. Umarım karşıma çıkarsın cici kız :)
Benim açımdan iyi diyebilirim. Çünkü konuşacak daha fazla konu oluyor, yapacak daha aktivite oluyor. Hele farklı takımları tutuyorsanız aranızda tatlı bir rekabet olur.
İticiymiş. Kız dediğin voleybol mu sevecek sadece. Ne ki bu kızlarda itici oluyor. Sanki maçta kaybedince küfür eden adam döven masa kıran biziz. Fanatiğiz dibiyiz. Herkesin sevdiği şeyler farklı saygı duyun saygı
Ben çok fanatık bir Beşiktaşlıyım hayatım siyah beyaz tek derdim tasam Beşiktaş gezerim deplasman deplasman itici bulmuyorum futbol gerçekten farklı bir aşk helede Beşiktaş aşkın tâ kendisi
Ülkemizde kızlar tarafından futbol fanatikliği ve futbolseverliği 2003 yılları sonrası başladı gibi geliyor bana çünkü teknoloji gelişti sosyal medyada haberler çoğalınca kızlarda görmeye başladı ve futbola merak sardı görüşüm bu yönde.
Futbol sadece erkeklere özel bir spor değil. Kızların da aşırı fanatik olması çok normal. Ben çok fanatik değilimdir ama futboldan anlarım. Aşırı fanatik erkek de kadın da batmaz gözüme. Bir erkek nasıl çok sevebiliyorsa futbolu bir kadın da sevebilir. Erkekler de kadınların çok sevdiği bir şeyi çok sevebilir. Zevklerde hatta hiçbir şeyde cinsiyetçilik olmaz.
Sürekli takım futbol vs muhabbeti yapan kızlar itici bence. Dikkat cekmek için değil genel kültür için bilinmeli bazı terimler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takım tutmakta tabi ki de sorun yok. Tuttuğum takımın haberlerini maçlarını her şeyini takip ederim hemen hemen. Ama aşırısı hemcinslerimde çok itici bence.
En İyi Cevaplar