Futbol bilgisi olan, desteklediği takım bir yana rakip Takımların da maçlarını izleyen, yorumlayan hatunlar itici midir? Desteklediğin takımı derbisi olunca fanatikleşen kişiler kadar itici değiliz bence ya dndjjd
Beşiktaşı ben hem çocukluğumda çok büyük yeri olmasıyla, hem maç ambiansını sevmemle, hem takım olarak fairplayı destekleyip en nezih takım olmasıyla seviyorum. Ama fanatik değilim, hergünüm beşiktaş değil ya da maç vs takip etmem ancak çok özel derbilerde aile boyu bir heyecan oluşur o kadar. Fanatik kızlar bana çok itici geliyor. Aşırı fanatik, futbol kulubunden baska derdi olmayan erkeklerde çok itici ve zavallı geliyor. Yerinde sevilip desteklenmeli her şey. Yeri de neresi? Ya maça gittiğinde ya da çok özel bir maç olduğu zaman. Yani bence fanatik kızlar erkeklerden bir kaç tık daha itici. Bir de çoğunun ilgisini sahte ve abartılı buluyorum ben. Alt tarafı topa vurup kaleye sokuyor vs ne bu abarti dimi
İtici değildir ama futbol çok boş bir muhabbet. Hele ki dünya da o kadar problem ve konuşulacak konu varken futbol konuşmak boşa çene yormaktan ibarettir.
Eğer kızın ilgi sırasında ilk numarayı futbol alıyorsa ve düşüncelerinin bir kısmıda futbol üzerineyse tiksinirim bile
İtici değil aksine çekicidir. Bir kızla sohbet ederken neden o hafta oynanacak veya geçmiş geçmiş maçları konuşmayalım ki valla çok hasretiz öyle kızlara lütfen biraz maç izleyip futbol bilgisi edinin.
Bahsettiklerini yapanlar fanatik olmak için yeterli değil. Fanatiklikte bir bağnazlık, agresiflik ve saldırganlık da var. Kadın ya da erkek fark etmez bunları yapan herkesi yüzeysel ve itici buluyorum.
İşin doğrusu, evet takım desteklemesi, maçlarını izlemesi futbol hakkında bilgi sahibi olması güzel bir şey bir kadının, ama sadece o kadar,, fatatizm ya da aşırı futbol tutkusu kadınlara pek yakışmıyor
bana garip geliyor açıkçası.. maç izlerken hop oturup hop kalkan, ağzını bozan , sinir krizlerine giren kızlar gördüm.. hoş gelmiyor bana. affına sığınıyorum hepsinin.
1) Maç izlemeyip maç biliyomuş giibi davranan (İTİCİ BİDE BUNLAR MAÇ ÇOK SEYREDİYO YA GÜYA MAÇ MUHABBETİ AÇILINCA KAÇAR HE CANIM HE BİZ BİLMİYOZ SANKİ)
2) Harbiden maç izleyip fanatik olanlar (Adam gibi adamdır iitici asla değildir)
Hayatı sadece Türk dizisi izleyerek geçiren ve kavgadan ve hayatın gerçeklerinden uzak kalan, pısırık ve aşk âsk diye diye kafayı siyiran kızlar futbolu sevmez. Onlar anca kedi sever köpek sever. Bir de kılıbık erkek. Futboldan veya başka bir spordan anlayan kadın her zaman çekicidir. Bir de askeri kıyafetler giyen kadınlar çok fena oluyor 🌚
Yani adam gelmis Allah'ın unuttuğu yerden diyor ki ben besiktas icin ölürüm yok erdoğan için ölürüm ama cidden adam öldürürler. Pekiyi ama niye ne getirisi var ki sana ne faydasi var ki! Besiktas kazanmis fenerbahce kazanmis siyasi parti kazanmis asıl soru şu: Sen ne kazandın bunun sonucunda.
Bence itici değildir. Ne istiyorsa onunla ilgilenebilir. Fakat, daha çok ilgi görmek için yapıyorsa itici geliyor bana ve her kız ilgi almak için fanatik olmaz. Yani gerçekten seviyorsa itici değil dxaha çok sempatik gibi geliyor bana.