Aile & Toplum Başörtülü kızlar itici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İticimi sizce başörtülü kızlar Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler güzel insanlar bendede itici değil ama bazen insan kendini çirkin hisseder ya o modda idim ama verdiğiniz cevaplar iyi geldi❤️🌺 Başörtülü kızlar itici mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yoo bence gayet güzel kapalı kızlar var. Benim etrafımda da bi çok kapalı arkadaşım var. Sen de kapalı mısın? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet açıkken çok güzel kapalı iken çok çirkin hissediyordum Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Aaaa aşk olsun ama öyle söylenir mi. Sevgilin olmadı mı hiç? Yorumla Soran +1 yıl Oldu. Çikma teklifi çok alıyorum ama istediğim kişilerden degil Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Anladım boy kilo kaç Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim çok güzel onda sıkıntı yok yüzümde normalde güzelde kapalıgı yakıştıramıyorum bu ara Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Anlıyorum ama moralin bozulmuş sanırım. Yaşın kaç? Erken mi kapandın? Ya da zorla? Yorumla Soran +1 yıl Yani aslında şöyle oluyor. Evden çıkarken çok güzel hissediyorum. Minyonum zaten yüzümde minyon. Evden çıkarken uff diyorum çok güzelim eve gelip aynaya baktığımda tak tersi ne kadar çirkinim diyorum Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ahahaha şu soruyu soran da sen miydin kızz :) Yorumla Soran +1 yıl Evet bendim kimse cevap vermedi ona bende bunu sordum😂😂😂 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Haha peki. Yaşım kaç demiştin? Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yo neden öyle olsun. Açıklarda kapalılarda itici değil çekici. Özellikle yüzünde tebesssüm olanlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl itici olan kendinsin aynaya hiç bakmıyorsun galiba 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anladın bende kapalıyım kendimi çirkin hissediyorum Soran +1 yıl Yeni kapandım açıkken çok daha güzelsin o yüzden alışamadım gibi Cevap sahibi +1 yıl Allah içine sindirsin o zaman Soran +1 yıl Amin inşallah 😃
Ayys_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Bu soruya evet mi dememizi bekliyorsun anlamadım :D 1 4 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hayır yoksunluk hissi var soruda fark etmediniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Yeni kapandım destek bekliyorum denebilir:) Yorumla Ayys_ +1 yıl Evet itici olanları var her insan gibi ama davranışla alakalı. Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
twister0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Lan yil 1970 mi sorulara bak ister her yerini kapatir ister ciplak gezer insanlar niye itici olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Neden itici olsun değiller tabi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl hayır sana göre olabilir bize göre değil dir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. itici insan iticidir ne giydiği önemli olmadan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tarzım değil. İtici değiller ama tarzım değil 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Başörtülü kızlar bazıları itici olur 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. itici değil ama ilgimi çekmiyorlar 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin düşüncen saygı duyuyorum Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Cemaatcilere sevimli gelebilir iffetli kadın diye ama bana degil Yorumla Soran +1 yıl Herkesin düşüncesi farklı tabi bişey diyemem. Ben senin tarzını beğendim ama☺️☺️ Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl y00 niye itici 0lsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla Cajehon +1 yıl Rahat ol takma kafana kim ne derse desin Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl neden itici olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne alaka 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Aksine daha zarif görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ❤️ Yorumla Rookie_99 +1 yıl Sen tesettürlüsün galiba Yorumla Soran +1 yıl Evet :)) Yorumla Rookie_99 +1 yıl itici değilsin merak etme :)) Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler. ederim☺️☺️ Yorumla Rookie_99 +1 yıl Şal mı takıyorsun eşarp mi? Yorumla Soran +1 yıl Şal Yorumla Rookie_99 +1 yıl Doğru karar. Şal daha şık duruyor. Tabi güzelliği kapatıyor tesettür o ayrı konu Yorumla
Lost-Soul Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayrım yapmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Ne alaka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍❤️ Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Hayir tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yoo bence gayet güzel kapalı kızlar var. Benim etrafımda da bi çok kapalı arkadaşım var. Sen de kapalı mısın?
Evet açıkken çok güzel kapalı iken çok çirkin hissediyordum
Aaaa aşk olsun ama öyle söylenir mi. Sevgilin olmadı mı hiç?
Oldu. Çikma teklifi çok alıyorum ama istediğim kişilerden degil
Anladım boy kilo kaç
Fiziğim çok güzel onda sıkıntı yok yüzümde normalde güzelde kapalıgı yakıştıramıyorum bu ara
Anlıyorum ama moralin bozulmuş sanırım. Yaşın kaç? Erken mi kapandın? Ya da zorla?
Yani aslında şöyle oluyor. Evden çıkarken çok güzel hissediyorum. Minyonum zaten yüzümde minyon. Evden çıkarken uff diyorum çok güzelim eve gelip aynaya baktığımda tak tersi ne kadar çirkinim diyorum
Ahahaha şu soruyu soran da sen miydin kızz :)
Evet bendim kimse cevap vermedi ona bende bunu sordum😂😂😂
Haha peki. Yaşım kaç demiştin?
Yo neden öyle olsun. Açıklarda kapalılarda itici değil çekici. Özellikle yüzünde tebesssüm olanlar
👍
itici olan kendinsin aynaya hiç bakmıyorsun galiba
Yanlış anladın bende kapalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Yeni kapandım açıkken çok daha güzelsin o yüzden alışamadım gibi
Allah içine sindirsin o zaman
Amin inşallah 😃
Bu soruya evet mi dememizi bekliyorsun anlamadım :D
Hayır yoksunluk hissi var soruda fark etmediniz mi?
Yeni kapandım destek bekliyorum denebilir:)
Evet itici olanları var her insan gibi ama davranışla alakalı.
👍
Lan yil 1970 mi sorulara bak ister her yerini kapatir ister ciplak gezer insanlar niye itici olsun
👍
Neden itici olsun değiller tabi
👍
hayır sana göre olabilir bize göre değil dir
👍
itici insan iticidir ne giydiği önemli olmadan
👍
Tarzım değil. İtici değiller ama tarzım değil
Başörtülü kızlar bazıları itici olur
itici değil ama ilgimi çekmiyorlar
Evet
Senin düşüncen saygı duyuyorum
Cemaatcilere sevimli gelebilir iffetli kadın diye ama bana degil
Herkesin düşüncesi farklı tabi bişey diyemem. Ben senin tarzını beğendim ama☺️☺️
y00 niye itici 0lsun
👍
Rahat ol takma kafana kim ne derse desin
neden itici olsun
👍
Ne alaka
👍
Aksine daha zarif görünüyor
Teşekkürler ❤️
Sen tesettürlüsün galiba
Evet :))
itici değilsin merak etme :))
Tamam teşekkürler. ederim☺️☺️
Şal mı takıyorsun eşarp mi?
Şal
Doğru karar. Şal daha şık duruyor. Tabi güzelliği kapatıyor tesettür o ayrı konu
Ayrım yapmıyorum
👍
Ne alaka
👍❤️
Hayir tabiki
👍