Ben ünv seçiminde besyo istiyorum 21 yaşındayım sportif bir insanım ama uzman olduğum bir spor dalı yok kazanıp o bölümü okursam milli sporcu olabilme şansım var mı herhangi bir dalda boks koşu vs yoksa sadece beden eğitimi öğretmeni vs mi olabilirim
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 615 cevap paylaştı. Daha bir spor alanında uzmanlığın yok nasıl milli sporcu olacaksın.. Besyonun millilik ile alakası yok. Beden eğitimi öğretmeni olabilirsin , uzmanlaştığın alanda antrenörlüksınavına girersin antrenör olabilrisin. Ama bir alan seçmelisin işte. Bir branşta uzmanlaşman lazım , ii derecelere sahip olman gerekir. Mesela yüzme alanında antrenörlük kursları vardır. Giriş için dereceler gerekir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani bir alanda uzman olursam bu yaştan sonra milli sporcu olabilir miyim?
- +1 yıl
Evet şansın var. Milli sporcu iken besyoda okumak sana avantaj sağlar. Burslar alabilirsin.
Önce o branşta lisans alacaksın sonra yarışmalara katılacaksın , ülke genelinde başarıların olmalı. Mesela ben milli sporcu olabilecekken olamayanlardanım söfksföskd. bölgesel birinciliklerim vardı ama hiç Türkiye derecem yoktu.
Soran+1 yılBen valeybolcuydum ama sevemedim bir türlü ve, bıraktım sonra araya bayağa bie zaman girdi koşuya ilgi duyuyorum başlamak istiyorum ama yaştan korkuyordum işte
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok iyi oldu bunu duymam peki hangi spor dalıydı onların ki
Milli sporcu olmanın besyo ile bir alakası yok şu an bir sporda uzmansan zaten olursun, yani besyo okuyan milli sporcu oluyor diye bir şey yok o sana kalmış bir şey
16 Yorumla
Soran+1 yılYani bana bir + puanı olmaz o zaman peki teşekkür ederim peki bu yaştan sonra milli sporcu olabilir miyim
Soran+1 yılYa ben zaten valeybolcuydum ama hiç sevmedim bıraktım. Koşuya ilgili duyuyorum şu an ama bu yaşta başlanır mı bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
devam ediyor musun koşuya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 478 cevap paylaştı. milli olmak için alanında çok iyi olman gerekiyor besyodan olmana gerek yok diye biliyorum. Yani profesyonel olarak gir birine gerisi önemli değil.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 909 cevap paylaştı. Sana fayda sağlar kendini geliştirmen açısından yalnıca
00 YorumlaYetenek varsa olabilir neden olmasın
10 YorumlaAma onun için üni okumana gerek yok
00 Yorumlaolamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ünv bölümüne besyo seçersem miili sporcu olma şansım var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat