Kostukca koşuyorum. Kostukca koşuyorum. Ama nasil koşuyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyide ben bunların hiç birini hissetmiyorum. Çünkü koşmuyorum koşsamda 10 saniye sonra ne diye koştum karnımın yanları arıyor neden koşayim ki soruyorum size
Koşarken rüzgarın sesini hissettiğin anda o rüzgardan daha hızlı olmayı istemek ve o anda bütün herşeyi yapabileceğine dünyayı tersine sadece koşarak döndürebileceğine bile inanırsın. Dipnot: 100 metre derecem 10,2 sn
Koşmak, bisiklet sürmek, paraşütle atlamak gibi sporlar hep insanın ruhunu özgürleştiren ve özgüvenini sadeleştiren eylemlerdir. Yaşamı tabiki sağlıkla tercih ederim..
Komando olduğum için sürekli sporla iç içeyim heleki koşu olsun mutluluk verici kondisyon kazandırıyor sanki bir boşlukla süzülüyor gibi oluyorum rahat bir şekilde 😊😊
Ayakkabıdan ayakkabıya değişiyor o ya misal dün koşarken hafiftim sanki.. Yani bir hafiflik vardı ama bende mi ayakkabıda mı bilmiyorum hissettim sadece🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
dalağım şişiyor sigarada içmem eklenirse fazla bir mesafe kattedemiyorum zaten
Koşunca çok yorulurum, var olan enerjimde anında yok olur, tekrardan yürümeye devam ederim
Koştukça esniyorum spor yapma isteğim artıyor kendimi zihinde hissediyorum
Kostukca koşuyorum. Kostukca koşuyorum. Ama nasil koşuyorum.
İyide ben bunların hiç birini hissetmiyorum. Çünkü koşmuyorum koşsamda 10 saniye sonra ne diye koştum karnımın yanları arıyor neden koşayim ki soruyorum size
Koştuğum zaman daha iyi ve sağlıklı nefes alabiliyorum.
Bir anlığına da olsa tüm sıkıntılardan kurtulup , uzay boşluğunda süzulmek gibi.
Bütün sıklar uygun ama bu en uygunu ama spor arada yapıyorum oda evde
"Gerçekten koşmak zorunda mıyım, yani gerçekten mi?" diye geçiriyorum içimden.
ahahah bendensin sen de
Normal hissediyorum. kosuyoruz sonuçta bende bir voldemort değilim ne hissedecem
2 gün yorgun oluyorum ben
Hareketsizliktendir
Hergün koş birseycigin kalmaz
delidaa gibi koşmak bazen iyillik bazendesıkıntı verır
Koşarken nefes nefese kaldıkça ruhumu bedenimi dinleme fırsatı buluyorum
Yüzüme çarpan rüzgarı hissettikçe özgürlüğümün tadına varıyorum😎
Kendimi namludaki mermi gibi hissediyorum depara kalktığım anda sanki ateşlenmiş gibi hissediyorum
Ne zaman koşmaya başlasam içimden sürekli koşmak geliyor yorulana kadar koşuyorum :)
Atılmayı bekleyen bir roket gibi yerimde duramıyorum ve start tuşuyla ateş alıyorum
Bir şıkta benden gelsin: koşarken Forrest Gump'ı düşünüyorum. ☺️
Enerjim artıyor mutlu oluyorum daha güçlü hissediyorum
Hizimin arttigini düşündükçe kendimi daha mutlu hissediyorum.
Valla benim mutluluğum ve eğlenceli yapım daha bir artıyor.
Hızımın arttığını hissedince kendimi dünyanın en güçlü adamı hissediyorum. Enerjim tavan yapıyor.
koşuya başlayacak vaktimin olması daha güzel bir his 😂😂
Kosamıyorum astım hastası oldugum icin nefesim daralıyor
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum 🤣🤣
aslind ahicbiri sadece stres atiyorum yoruyom kendimi. Dd
Ya bn garfield gibiyim ne koşması allasen hiçbirşey yapmamak için herşeyi yaparım😕
Yorucu birşey boşluk gibi bişe mk mecbur olmadıkça yapmıyacağım birşey
Bende koşup koşup yorunlunca hayattan bezmiş gibi oluyorum.
Bütün maddeleri bir şıkta toplasaydınız daha mantıklı olurmuş. Hiçbiri şıkkını aradım yok. Ben koşmayı sevmem ki.
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum!
Doktor koşmamam gerektiğini söyledi. Iyileşirsem devam
Anlatılmaz, yaşanır efor sarf etmeniz lazım anlayabilmeniz için hani :)
Kendimizi yormadan uygun bir tempoda koşmaya devam edelim.
Koşarken rüzgarın sesini hissettiğin anda o rüzgardan daha hızlı olmayı istemek ve o anda bütün herşeyi yapabileceğine dünyayı tersine sadece koşarak döndürebileceğine bile inanırsın.
Dipnot: 100 metre derecem 10,2 sn
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum
Koştukça yaşadığını ve kanının damarlarında dolaştığını hissedersin.
enerjim artıyor duramıyorum dağlara bayırlara vurasım geliyor.
Heyacan veriyor koşmak bana sinirlerimi rahatlatıyor.
Kendimi dunyanin en güçlü adamı olarak hissediyorum.
Kosarken yuzuklerin efendisinde aragorn legolas ve gimlinin ardindan gidiyormus gibi
Spor aşkıyım sporu çok tercihe ediyorum ama kilo ya çok takıntılıyım koşmak beni çok sevindiriyor ve iyi geliyor o yüzden her şeyden önce spor aşkı
Koşmak çok kötü bir şeydir kalp krizi geçirme riskini vardır sağlığınız için kosmayin
Sigara falan yoksa. Yaş erken ise kosmak kalbi güclendirir. 50 yaşlarindaysan ya da çok sigaracıysan öldürebilir
koşu bandında koşuyorum genelde :) yoruluyorum haliyle yorgunluk diyorum
Hızımın arttığını hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum!
genelde vücut yapım koştukça açılan bir yapaıya sahip yoksa kendimi çok uyuşuk hissediyorum
Eskiden erken kalkar koşardım ama şimdi koşacak alan yok istek de yok
Astım hastası olduğum için ölüyormuş gibi oluyorum:d
Koşmak, bisiklet sürmek, paraşütle atlamak gibi sporlar hep insanın ruhunu özgürleştiren ve özgüvenini sadeleştiren eylemlerdir. Yaşamı tabiki sağlıkla tercih ederim..
ciğerlerim şişiyo ne demek nasıl bir his hdfghdsj
Komando olduğum için sürekli sporla iç içeyim heleki koşu olsun mutluluk verici kondisyon kazandırıyor sanki bir boşlukla süzülüyor gibi oluyorum rahat bir şekilde 😊😊
Ayakkabıdan ayakkabıya değişiyor o ya misal dün koşarken hafiftim sanki..
Yani bir hafiflik vardı ama bende mi ayakkabıda mı bilmiyorum hissettim sadece🤔
Esnekliğim artıyor, fırlamaya hazır bir yay gibi enerji depoluyorum :D
Kendimi özgür hissediyorum. Çok hoş bir duygu rüzgarı hissetmek mutlu oluyorum. 😊
Spor yapmayı çok severim o zaman özgür olduğumu hissediyorum
Roket gibi oluyorum bir yere patlarsam yok olurum : )
a neden a filmi izleyin derim aşk kişisellik değil anlıktır!!!
Ya siz ciddi misiniz?
Valla ben koşunca göbeğim yüzünden yorgunluktan yerlere yatıyorum
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum! niye ben de bilmiyorum