Spor Senin için koşmanın nasıl bir his olduğunu tarif etmeni istesek? (Sayfa 3) Nike Running Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Senin için koşmanın nasıl bir his olduğunu tarif etmeni istesek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Nadir0735 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl 10 - 15 adımdan sonra kalp sıkışması ve nefes nefese kalmak. Koşmanın tanımı budur. 0 0 Yorumla
Kederli41 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Spor yapmak psikolojik olarak kafamı dağıtmaya yarıyor 0 0 Yorumla
SoSYeTcH16 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Hızımın arttığını hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum! 0 0 Yorumla
hayalkahvesi26 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum! 0 0 Yorumla
Atlantisin_Sırrı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum. 0 0 Yorumla
yetke Takip Et Xper 6 Yaş: 63 +1 yıl sağlık açısından faydalı olması yanında insanı zinde tutuyor 0 0 Yorumla
Farabii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uzun koşuyu çok seviyorum Ve her koştuğum gün önceki koşan benle yarışıyorum neden bilmiyorum ama hep yarışın içindeyim 😊🤷♂️ 0 0 Yorumla
_catgirl_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Spor hayatın vazgeçilmezi ve bunun ilk adımı da koşmak. Koşmaya başladığım zaman kendimi dünyayı döndürecek kadar güçlü hissediyorum 🙂 0 0 Yorumla
prensesmaria Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl ben çok eğleniyorum zaten bizim lisedeki erkekler çok yavaş koşuyor en hızlı koşan benim:) (ben lise son sınıfa gidiyorum) 0 0 Yorumla
okatur Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl engelimden dolayı yürüyemediğim için en fazla özlemini çektiğim bu cins ayakkabılardır...bir bilseniz o ayakların değerini oturup ağlarsınız... 0 0 Yorumla
fatmaparildiyan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kulağına kulaklı takip koşarak dünyadan iliskimi kesmek gibi sadece kosmaya konsantre olup az da olsa kafami bosaltmak gibi bisi 0 0 Yorumla
Cansucnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çok değerli bir konu aslında ama hiç özen göstermiyorum 0 0 Yorumla
Göçebebiri Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Hızlandıkça kendimi uçak motoru gibi hissediyorum 😁 0 0 Yorumla
egeegridere Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hiç durmak istemiyorum elimde heryere koşarak giderdim 0 0 Yorumla
Ertuğrulbölükbas Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Koşarken insan rahatlık huzur mutluluk veriyor koşu 0 0 Yorumla
Dehaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Koştukça enerji depoluyorum , daha mutlu olmamı sağlıyor. 0 0 Yorumla
nukro Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Uzuvlarimin daha direncli ve gerekli saglik fonksiyonlarini harakete gecirdigi icin... 0 0 Yorumla
Vampiregirls Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Damarlarjmi hissediyorum mükemmel bı duygu Nike ile kosmak ise mükemmel 0 0 Yorumla
MuratCan23 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Koşu antremanı yaptıkça hem kendimi stres, bunaltı gibi sorunlarımın çoğunu atmış hissediyorum. :) 0 0 Yorumla
Ozgurunes Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Koşdukça enerjim artıyor kosabilmenin mutluluğu artıyor 0 0 Yorumla
Ozgu7624 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bir üşengeç ben miyim? İlk 5 dakika da ölecek duruma geliyorum... 0 0 Yorumla
Muratxs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sürekli Enerji Depoluyor Her geçen Saniye Daha Çok Mutlu Oluyorum 😊 0 0 Yorumla
Ben345 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Daha hızlı ve güçlü oldugumu hissediyorum hızlı yürüdükçe mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
glsmhnfim Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl endimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum! 0 0 Yorumla
Kirazgentr Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kalite ve tasarım konusunda kendilerinin üzerine tanımam. 0 0 Yorumla
desert0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Hareketli olmak benim yaşam tarzim koşmak bana iyi geliyor ve çok sağlıklı 0 0 Yorumla
Kubrakayass_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence nike ayakkabıları guzel bn tabanlı seviyorum :) 0 0 Yorumla
___GKN___ Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum! 0 0 Yorumla
Btnaslan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Koşunca bacaklarım açılıyor üstelik etrafta bakanların gözüne girince enerjili oluyorum :D 0 0 Yorumla
mısırlımursi35 Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl özellikle güneşli havada koşmak d vitamini; cild güzelleşir , mutluluk hormonu oluşur! 0 0 Yorumla
catowen Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Koşarsam yüksek ihtimal ölürüm hızlı yürümek daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
mhmttugurr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü koşmak insanın içindeki enerjiyi harekete geçirir her an atılgan olursun 0 0 Yorumla
doctgor Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bende nike airmax runeasy kullanıyorum tavsiye edrim 0 0 Yorumla
ykynk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kendini kendine ispatlıyorsun başarabildiğini görüyorsun ve seviniyorsun 0 0 Yorumla
Kozalakız Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Koşmayı pek sevmem sevseydim C şıkkı olurdu 1 0 Yorumla
nil_doganay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Kanatlarım varmış yeni farkına varmışım sanki 😍 1 0 Yorumla
güneş-ay Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Koşmak bana kendimi çok iyi hissettiriyor. #Güneş 0 0 Yorumla
sweetcurse317 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl hızlanmak değil yoruluyorum daha çok ;) 0 0 Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 741 cevap paylaştı. Mermiden hızlı gitmek gibi birşey 0 1 Yorumla Nike Running Sponsorlu +1 yıl Durdurulamazsın. 💥💥 Yorumla
sanaldabirgercek Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl koşmak özgürlüktür ve stres attırır 0 0 Yorumla
humanist_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 36% +1 yıl Mutlu hissediyorum kendimi kostukca 0 0 Yorumla
buseyaman256 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl O özgürlük duygusu vazgeçilmez bir haz. 0 0 Yorumla
askdoktoru81 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 83% +1 yıl Nasıl hissediyorsam onu yazarım onu giyerim. 0 6 Yorumla gbcduyf +1 yıl Bence yavaş koşuyorsun hâlâ yetemedin Yorumla askdoktoru81 +1 yıl @gbcduyf Yettim işte. :) Başka yerlerde koşuyordum da o yüzden bu parkurda göremedin sen beni. Yorumla gbcduyf +1 yıl Sana iyi koşmalar ozaman bide yavaş koş düşersin Yorumla 3 yorumu gör askdoktoru81 +1 yıl @gbcduyf İstersen gel birlikte koşalım.Merak etme düşmem. Hatta seni bile tutabilirim eğer düşersen. Yorumla gbcduyf +1 yıl Düşersem tutar beni sen yoluna devam Yorumla askdoktoru81 +1 yıl @gbcduyf Düşersen seni ne/kim tutar? Anlamadım. Yorumla
Odakca Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Sigara kullandığım için tıkanıyorum malesef.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
318Cevap
10 - 15 adımdan sonra kalp sıkışması ve nefes nefese kalmak. Koşmanın tanımı budur.
Spor yapmak psikolojik olarak kafamı dağıtmaya yarıyor
Hızımın arttığını hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum!
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum!
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum.
sağlık açısından faydalı olması yanında insanı zinde tutuyor
Uzun koşuyu çok seviyorum
Ve her koştuğum gün önceki koşan benle yarışıyorum neden bilmiyorum ama hep yarışın içindeyim 😊🤷♂️
Spor hayatın vazgeçilmezi ve bunun ilk adımı da koşmak. Koşmaya başladığım zaman kendimi dünyayı döndürecek kadar güçlü hissediyorum 🙂
ben çok eğleniyorum zaten bizim lisedeki erkekler çok yavaş koşuyor en hızlı koşan benim:)
(ben lise son sınıfa gidiyorum)
engelimden dolayı yürüyemediğim için en fazla özlemini çektiğim bu cins ayakkabılardır...
bir bilseniz o ayakların değerini oturup ağlarsınız...
Kulağına kulaklı takip koşarak dünyadan iliskimi kesmek gibi sadece kosmaya konsantre olup az da olsa kafami bosaltmak gibi bisi
Çok değerli bir konu aslında ama hiç özen göstermiyorum
Hızlandıkça kendimi uçak motoru gibi hissediyorum 😁
Hiç durmak istemiyorum elimde heryere koşarak giderdim
Koşarken insan rahatlık huzur mutluluk veriyor koşu
Koştukça enerji depoluyorum , daha mutlu olmamı sağlıyor.
Uzuvlarimin daha direncli ve gerekli saglik fonksiyonlarini harakete gecirdigi icin...
Damarlarjmi hissediyorum mükemmel bı duygu Nike ile kosmak ise mükemmel
Koşu antremanı yaptıkça hem kendimi stres, bunaltı gibi sorunlarımın çoğunu atmış hissediyorum. :)
Koşdukça enerjim artıyor kosabilmenin mutluluğu artıyor
Bir üşengeç ben miyim? İlk 5 dakika da ölecek duruma geliyorum...
Sürekli Enerji Depoluyor Her geçen Saniye Daha Çok Mutlu Oluyorum 😊
Daha hızlı ve güçlü oldugumu hissediyorum hızlı yürüdükçe mutlu oluyorum
endimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum!
Kalite ve tasarım konusunda kendilerinin üzerine tanımam.
Hareketli olmak benim yaşam tarzim koşmak bana iyi geliyor ve çok sağlıklı
Bence nike ayakkabıları guzel bn tabanlı seviyorum :)
Kendimi dünyayı tersine döndürecek kadar güçlü hissediyorum!
Koşunca bacaklarım açılıyor üstelik etrafta bakanların gözüne girince enerjili oluyorum :D
özellikle güneşli havada koşmak d vitamini; cild güzelleşir , mutluluk hormonu oluşur!
Koşarsam yüksek ihtimal ölürüm hızlı yürümek daha iyi olabilir
Çünkü koşmak insanın içindeki enerjiyi harekete geçirir her an atılgan olursun
bende nike airmax runeasy kullanıyorum tavsiye edrim
Kendini kendine ispatlıyorsun başarabildiğini görüyorsun ve seviniyorsun
Koşmayı pek sevmem sevseydim C şıkkı olurdu
Kanatlarım varmış yeni farkına varmışım sanki 😍
Koşmak bana kendimi çok iyi hissettiriyor.
#Güneş
kilo vermek icin gkfkg
Koşmak güzel de yorulmazsak 😁
hızlanmak değil yoruluyorum daha çok
;)
Mermiden hızlı gitmek gibi birşey
Durdurulamazsın. 💥💥
Muhteşem özgürlük gibi
Kendimi her şeye hazır hissediyorum.
e, öyle hissediyorum..
kosunca kendi kafami bosaltiyorum
koşmak özgürlüktür ve stres attırır
Gerçekten ama enerjim artiyo
kendimi iyi hissediyorum
Enerji ve kuvvet artisi oluyor
Hepsini bir arada hissediyorum.
Niye koşuyorum durduk yere?
Bir tek ben mi , kosuyu sevmiyorum acaba 😅
Mutlu hissediyorum kendimi kostukca
O özgürlük duygusu vazgeçilmez bir haz.
koşmak bana keyif veriyorr
Nasıl hissediyorsam onu yazarım onu giyerim.
Bence yavaş koşuyorsun hâlâ yetemedin
@gbcduyf Yettim işte. :) Başka yerlerde koşuyordum da o yüzden bu parkurda göremedin sen beni.
Sana iyi koşmalar ozaman bide yavaş koş düşersin
@gbcduyf İstersen gel birlikte koşalım.
Merak etme düşmem. Hatta seni bile tutabilirim eğer düşersen.
Düşersem tutar beni sen yoluna devam
@gbcduyf Düşersen seni ne/kim tutar? Anlamadım.
Sigara kullandığım için tıkanıyorum malesef..
Mutlu ve yorgun oluyorum
Düzenli spor sağlıklı hayat
SPOR YAPARKEN ÖZ GÜVENİM ARTIYOR