Yok değil ya Küçükken beni Fenerbahçeli olarak yetiştirdiler hep aklım başıma gelince Beşiktaşı seçtim tamam fanatik değilim maçtan anlamam ama kanım Beşiktaşa daha çok ısınıyor. Rengi bile güzel. Beşiktaşın eski stadı varken yıkılmasına son gün vardı galiba son maç mı neydi bende beşiktaştaydım o sıra çarşı grubu içiyor kafayı buldu maç saatine kadar birden bir kargaşa oldu bir sürü polis geldi toma felan taa kaç metre öteden uzaktan bir biber gazı attılar kurunun yanında yaşta gidermiş ya ben o hesap biber gazı yiyince fenalaştım :D Sanki suçluymuşum gibi kaçtım ordan tomadan polis tarafından yürüsem yine zarar görcem molotof atıyorlar felan böyle anım ben Beşiktaşı seçtim aksiyonlu bir anım var :)
Ya takım namus değildir. Genelde küçüklükten çevre baskısıyla işlenir. Bence önemli bir şey değil. Futbol herkes içinse takımlarda herkesin olmalı. Tamam müsabaka ruhu, elbet taraf tutulacak ama bu mevzuyu psikopatlığa çekmemek lazım
Hayır bence döneklik değildir elbette futbol rekabet oyunu bi takım tutulur destek verilir ama sen hangi takıma sempati duyuyor ya da buluyorsan onu destekle ben ilk okul yılları fanatik fenerliydim bir süre sonra ee tabi çocuk aklı beşiktaşlı oldum ve o günden bugüne beşiktaşlıydım ve şu an beşiktaşa hiç bir sempati duymuyorum hatta sevmiyorum artık da diyebilirim ben işin kazanılması ya da şampiyon olunmasına bakmıyorum gönlüm fenerbahçe diyor insanlar zaman geçtikçe din değiştiriyor takım dediğin nedir ki bu takım işini namus davası gibi güdenlerde sıkıntı var bence uzun lafın kısası kimseye kulak asmaya gerek yok herkes özgürdür
Bu kişiye göre değişir. Ama benim için GS takımı vardır. Ama sevdiğim kişi BJK takımı tutarsa isterse BJK olayım olurum. Çünkü benim için sevdiğim insan dan daha önemli değil. Ne takım tuttuğun mesele değil. önemli olan nasıl Mutlu olduğun.
Takım tutmak yani taraftar olmak bir şeyin yanında olmaktır. İyi veya kötü zamanında da. Gerçek bir taraftar asla gönül bağını değiştirmez. Ama laf olsun diye takım tutuyorum diyenler rüzgara göre yön değiştirir.
Futboldan zerre anlamam izlememde kendimi bildim bileli beşiktaşlıydım ama şu an fanatik fenerliyim ve aşırı sempati duyuyorum insanlar din değiştiriyor futbol dediğin nedir ki isteyen isteğini tutar ben fenere gönül verdim
Trabzonsporluyum degistirmem asla. insanin kendi tercihi ama degistiren gercek fanatik taraftar deildir. neyine degistiriyosun sıkılma felan sanki her sene butun kupaları muzelerine aliyolar l
Tamamen zevk meselesi tuttuğun takımı zaman geçtikçe sevmemek ilgi alanına girmemesi takımından sıkılman kötü bir şey değil çok abartıyorsunuz taraftar meselesini isteyen isteği takımı tutar
Yok değil ya takımından sıkılırsın bunalırsın falan büyüklerde sana baskı uygulasalar çıkamayacağım bir çukura girersin tamam döneklik olabilir ama yine isteyen istediği takımı tutabilir bizim bi arkadaş var mesela real madridden başka takımım yok türkiyedede takım tutmuyom diyo koskoca dünya git istediğin takımı tut. Diyorum bi fenerbahçeli olarak😉
Sen sevdiğin insandan, ailenden ve kocanda da sıkılırsın yakında. Ben gs lıyım ama bütün takımları takip ediyorum ve maçlarını izliyorum sende öyle yapabilirsin ama takım değiştirme
En İyi Cevaplar