Hayır değildir. zaten ben saçma buluyorum takım tutmayı takım da tutmuyorum hiç. ama herkesin kendi düşüncesi. Futbol takımı tutmak, çoğu zaman kişisel tutkularla, aidiyet duygusuyla ve duygusal bağlarla ilgili bir durumdur. Takım tutmak, insanların kimliklerinin bir parçası olabilir ve çocukluklarından beri tuttukları takımları desteklemek onlar için önemli olabilir. Ancak zamanla ilgi ve duygusal bağlar değişebilir. Bir kişi takımını değiştirmek istediğinde, bunu yapması genellikle o kişinin kendi tercihine ve isteklerine göre değerlendirilebilir. Takım değiştirmek, kişinin ilgi alanlarına daha uygun bir takımı desteklemesini sağlayabilir veya çeşitli nedenlerle mevcut takımına olan bağını kaybetmiş olabilir. Sonuç olarak, bir kişinin tuttuğu futbol takımını değiştirmesi, onun kişisel tercihine ve hedeflerine bağlı olarak değerlendirilmelidir. Kimse, kişisel zevklerini veya tutkularını yönetme hakkını elinden alamaz. Eğer bir kişi tuttuğu takımı değiştirmek istiyorsa, bununla ilgili olarak eleştirel olmak yerine anlayışlı olunmalı ve onun tercihine saygı gösterilmelidir.
Sadece çok sevdiği bir şeyi değiştiremeyen insanlar tuttukları takıma gönülden ve tutku ile bağlıdırlar. Bu yüzden değiştiremezler ve değiştiren insanları anlayamazlar.
Sevginin ve gönül vermenin önemini benimsemiş insanlar başka bir şeyi eşit şekilde sevemeyeceklerine inanırlar ve Sevdiği gönül verdiği şeyi değiştirmezler, değiştirmek istemezler.
2 rengi eşit derece sevmek araya 3. renk girdiğinde sevginin bölünmesine ya da tercih sebebi yarattığı için şüpheye düşürür ama o 2 rengin sevgisi 5 renkte sevmiş olsa asla aynı olmaz.
Güneşin Sarısı ile Kanın Kırmızısı Gecenin Karanlığı ile Aydınlığın Beyazı asla aynı olmaz.
Ama gönülden sevilir aşkla bakılır tutkuyla bağlanılır.
Anlamlı renklerin hikayeleri betimlemeleri vardır. Güneş ile Aydınlık gibi Kan ile Karanlık gibi.
YENİLMEZ ARMADA
G. A. L. A. T. A. S. R. A. Y
Anonim değildir. Doğaçlama yazdım arak yapmayın :D
En İyi Cevaplar