+1 yılSevgilimle birlikte en çok yapmak istediklerim; barfix, squat, mekik, şınav 😊😊
i.pinimg.com/.../...34bc587751bfe01cb3ee04dcd8.jpg115 Yorumla- +1 yıl
@Mnk1995 zoyoflodom diyen bendim zaten.
- +1 yıl
@Mnk1995 ne demek kendine?
- +1 yıl
@Mnk1995 hiçte bile 😈😈
- +1 yıl
@Mnk1995 senin kalbi kırık yazman gibi mi?😂😂
- +1 yıl
@Mnk1995 millete belli etmene ne gerek var?
- +1 yıl
@Mnk1995 burada mı tartışalım bunu şimdi?
- +1 yıl
canim sizi özele aliyim bildirim geliyor dakka basi msjda konusun hadi
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon sorun yok 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili güzelse olabilir
10 Yorumla
Bence dünyanın en romantik olayı birlikte spor yapmak bence harika
10 Yorumla
Tabi ki olabilir :D
https://j.gifs.com/mwoQLp.gif22 Yorumla- +1 yıl
genelde türk sporları böyle oluyor zaten hahaha :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılBenim için en büyük romantizm sevgiliyle spor yapmaktır. En çok istediğim şeydir. Şimdiye kadar olmadı.
12 Yorumla- +1 yıl
benim içinde en büyük romantzm bu :) olmuştu ama sona erdi ne yazık ki
- +1 yıl
Olsun iyi yanından bak en azından tecrübe etmişsin. Ben hiç o zevki tadamadım...
+1 yılOlabilir sırıkla atlayan yan yana düşen sevgililer uzun atlamada filan el ele atlarlar okçulukta biri birinin kafasına elma filan koyar öbürü sıkar çok hoş yani :) spordan spora değişir arkadaş fotodakiler net ruh hastası o nasıl bir fantazi lan :)
10 YorumlaOlabilir. Bence olmalı. Sevgilim spor yapsa onu yalnız spora göndermemek için bende giderim.
12 Yorumla- +1 yıl
yalniz gondermemek lazim evet ne olur ne olmaz taş fizikli bir cok kiz var bende olsam kiskanirim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerli terli pis pis kokarken , saç baş dagilmis , nefes nefese kalmissin. evet gercekten cok romantik
414 Yorumlaseven sevdiğini terli ve dağılmış haliylede sever şahsen ben severdim :D
- +1 yıl
En samimi cevap budur😂 hjshjsbsn
Aç kendini gizli😍
Cevap sahibi+1 yılYa bírak bu işleri oyle resimlerdeki veya youtubedeki kisa 2 dk sevgiliyle spor videolari gibi toz pembe olmuyo işte 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılAcamam mobil uygulamadan giriyorum 😊
- +1 yıl
şahsen sevgilimle düzenli antrenman yapan birisiydim romantizm ve motivasyonda zirvede oluyordu sizleri bilmem birde söyle bir olgu var kendimde rastladığım düzenli spor yapan kişinin teri kokmaz en azından bende öyle sevgilimde de öyle olduğu için terlemek bizim için sadece bir sıvı kaybı oluyordu :D
- +1 yıl
O zaman tarayicidan gir gizliiii😃
Cevap sahibi+1 yılBeni merak ediyorsan seni takip edeyim o zaman gorursun 😀😀😀
- +1 yıl
Sadece gizli olmadan yaz diye şey ettim😂
Cevap sahibi+1 yılCanin sag olsun cikariz ya dert ettigim seye bak 😀😀😀
- +1 yıl
@4-hesapsiz ne hesaplar peşindesin :D
Cevap sahibi+1 yıl@4-hesapsiz :) :) :)
- +1 yıl
Tamamiyle hesapsizim angel hkshks
Cevap sahibi+1 yılAz once gizliden cikmistim sen gelmeyince geri gizlendim mobile gectim
- +1 yıl
Ya ben gizliden yazilacak bisey olmadigi icin gizlenme dedim. Seni görüp görmemek degil mesele
Birlikte spor yapılabilir ama romantizm ne alaka 😄
12 Yorumla- +1 yıl
bence romantik :D
+1 yılEvet mum ışığında mekik çekmek cidden çok romantik olabilirdi...
12 Yorumla- +1 yıl
romantizmi niye mum ışığında ariyoruz ki lambalar altinda da romantizm yasanabilir ya da gun ışığında :D
- +1 yıl
Hayr illede mum ışığı olacak: ) gelenek böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeraber spor salonuna gitsek kızlı erkekli karışık cinayet çıkar
Bakan olursa ona ben döverim bana bakan olursa o döver en iyisi kendi kendimize birşeyler yapmak12 Yorumla- +1 yıl
off süper kıskanç bir çift tebrik ederim sizi başbaşa spor daha iyidir tabi :)
Cevap sahibi+1 yılSorma sorma iki deli bir araya gelmemeliydik 😂😂😂
Aynen başbaşa en iyisi
Yeni bir sevgiliyse sporun pek mümkün olabileceğini düşünmüyorum o anki hormonlarla ama uzun zamandır berabersen olabilir
20 Yorumla
+1 yılEvet olabilir neden olmasın bence olabilir bence olabilir ise başka insalarca da olabilir sence de olmaz mı bence sence de olur ama yinede sence olur mu diye sorayım 🤔🤔
21 Yorumla- +1 yıl
Güncelim zaten
romantizm, ilişkii canlı tuttma, heyecan getirme, ilişkiye dinazm kazandırma vs gibi çeşitli isimlerle tanımlayabiliriz ama bu iş başka yerde biter :D
10 Yorumla- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizm yaşamak isteyen ruhlar olduğu sürece havada karada spor yaparken her türlü yaşarsın :D
20 Yorumla Sevgilim su an yok ilerde olursa evet guzel olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
galiba yakalandın :D
Kesinle, sevgilimin antreman partnerim olmasını isterim
11 Yorumlabirlikte güzel vakit geçirmiş olursun ama bunun romantik tarafı yok bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporda romantizme gerek yok bence ciddi bişey agırlık calışıyosun mesela şekilden sekile giren kızaran bozaran bir surat var ortada😂 hem konsantrasyon falan dagılır yani ne romantizm kalır nede spor
10 YorumlaOlamaz, tek başıma yapacağım spor daha verimli benim için
10 YorumlaBunun çok romantik öpüşmeli falan videoları var ama bunu yapmak Türkiye de zor
10 YorumlaOlabilirde spor sevmeyen taraf varsa biri seviyorsa olmaz
10 Yorumla
+1 yılHayallerle gerçeklerin uyuşmadığı bazı düşünceler vardır. Bu oda onlardan biri.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol testeron hormonu bol bolda ter kokan bir spor salonunda sporumu icra ettim bu gün gayette kendimi zinde ve sağlikli hissediyorum 😂
20 Yorumla
+1 yılRomantizmi bilmem ama motivasyon açısından çok iyi olur
10 Yorumlae yani hiç spor salonunda sevişme fantazisi duymadınmı
12 Yorumla- +1 yıl
çok ayıp :D
+1 yılZaten romantizm onunla geçen her saniye değilmi 😄😄
10 YorumlaFantazi için yapılabilir 😁 onun dışında yalnız spor yapmak daha iyi.. mutluluğun nirvanası olur bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence fazla erotizm e yol açar, gördüğüm örneklerde de genelde bir spor dalı olarak ufak oynas antrenmanları tercih ediliyordu
10 Yorumla
+1 yıleli işte gözü oynaşta olanlar iki işten de netice alamaz..
20 YorumlaRakı içelim, sahilde yürüyelim, müzik dinleyelim, uyuyalım, film izleyelim, şarap içelim, beraber sigara dönelim. Spor çok hojdur ama benane
11 Yorumla- +1 yıl
muptezell seni :D
+1 yılSevgilinle birlikte steroid bas sen çakma sporcu :D
06 Yorumla- +1 yıl
çakma derken? steroidle işim olmaz yanlış kişiye posta koyuyorsun dikkat et
- +1 yıl
ya he he, geçen steroid kullandım diyodun gördüm boşa kendini yağ oranını 7 ye düşürdüm falan ben miydim o
- +1 yıl
steroid ve takviye kullanan insanlar sporcu değildir
- +1 yıl
hayır steroid kullanmadım ve yağ oranımı hiç %7 ye indirmedim nerde gördüysen yanlış görmüşsün gördüğünü iddia ediyorsan kanıtlamanı bekliyorum. :) clenbuterol denilen bir ilaç almıştım geçmiş zamanda yağ yakmak için yani anabolik steroid kullanmadım kas geliştirmek için hiç bir takviye almadım whey proteini bile yeni yeni kullanıyorum.
- +1 yıl
aynı şeye tekabül ediyor yağ oranını düşürmen demek kaslarını daha çok gözükmesini sağlamak demek steroid ile clenbuterol arasındaki kavramsal olarak fark yok özellik olarak var olabilir ama, kısaca kasların için takviye almışsın. İlaç kullanan insanları sporcu kategorisine koymuyorum.
- +1 yıl
beni eleştirerek potansiyelde oldugunu kanitlamadigin sürece sozlerin havada kalacaktir senin neyi sayip saymadiginla ilgili değilim isimi yapıyorum gereksiz elestiriler kıskançlıktan yapiliyor sanirim? herkes kendi isine baksin beyfendi. Clen steroid sayilmaz cunku kas gelistirmiyor sadece metabolizma hızlandıran, vucut isisini yükselten bir ilac bu ilaci yalniz sporcular degil manken ve modellerde kullaniyor. Ben onu kullandigim donemde fazla bir kas kitlesine sahip degildim bu yuzden kasla alakasi yok kaslari natural gelistiririm protein tozuna bile ihtiyac duymayan insanim.
Olabilir tabiki hiç denemedim ama sevgilim bayagi sportmen biri yani
10 YorumlaBence spor değil , bir şeyleri paylaşmak güzel sevgiliyle ama birbirini motive açısından çok daha güzel olur.
00 YorumlaBir taraflarımdan ter akarken romantik olamıyorum malesef.😢
10 YorumlaRomantizim olacağını sanmıyorum sadece birlikte duşa girme isteği uyandırır
10 Yorumla
+1 yılHiç-bir şey resimler gibi değil kendinize gelin jahshsh
00 YorumlaSpor konusunda 434 cevap paylaştı. Ağırlık kaldırmayacaksak romantik olur.
Maskülen kadın hoşuma gitmez.00 Yorumla
+1 yılsevgili ile yapılacak tek spor aletli jimlastiktir.
00 Yorumla
+1 yılSüper olur kanka. Romantizmin bir parçası kesinlikle :D
10 YorumlaEvet. Eşim işten geldikten sonra yapıyoruz. 😊
11 Yorumlaçok hoş :)
+1 yılAcı çekerken romantiz dusunemem
12 Yorumla- +1 yıl
o kadar da acılı olabileceğini sanmıyorum aksine romantizm acıyı hafifletir zevk almamızı sağlar aktivitelerden :D mesela beraber koşarken nefesinin kesildiğini de pek önemsemezsin.
- +1 yıl
Ben önemsemesem de vücut onemser. Sen hiç cigerlerin patlayana kadar kostun mu?🙄
+1 yılElbette.. Yeterki kalplerin ortak attigi bir etkinlik olsun..
#kskanbağışlıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiiliyle her şey yapılmalı:)
ö zele gelir misin sana bişey sormak istiyorum?04 Yorumla- +1 yıl
ahahah gizli olupta ozele cagiran ilk kez gördüm tamam ozele gelmem yine bisey degistirmez ama en azindan gizlenme bari cok komik ya fjsjdhs
Cevap sahibi+1 yılSeni güldürmek için yazmıştım amacıma ulaştıysam mutluyum :-P :-D
Ayrıca ben ilklerin adamıyım, sana bunu ilk yaşatan olduğum için beni unutmazsın :-D- +1 yıl
hahaha evet unutamayacağım bir gizli olarak hafızama kazındın :D
Cevap sahibi+1 yılHaha ne güzel :-D
Gizliden çıkarım problem değil eğer çok merak ediyosan :-P
Ama profilde fotom yok ve beni tanıdığını sanmıyorum çünkü pek online olan biri değilim :-)
Tutkunun bir parçası olabilir.
20 Yorumla
+1 yılSevdiğin insanla yaptığın her şey güzeldir bence.
10 YorumlaSporla romantizmi bağdaştıramadım
10 Yorumla
+1 yılAşırı derecede romantik.
10 Yorumla- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikleeeeee
10 Yorumla Spor yaparken romantizm eksik olsun artık.. :))
10 Yorumlaromantizm olur da spor olur mu bilmem :D
10 Yorumlatabi ki de evet spor olmadan olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇiftlere daha iyi motive olur
10 Yorumla
+1 yılEn iyi spor sevişmek.
20 YorumlaSpor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet bir parçası olabilir
10 Yorumla
+1 yılMumkunse tek basina olsun. ben sevmem oyle
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Hırs, rekabet motive eder o an.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabiki cok da eglenceli guzel olur
10 Yorumla
+1 yılHayır ama istersen olabilir
10 YorumlaSpor konusunda 361 cevap paylaştı. Olamaz. Olsa olsa sıcak terli samımıyet olur yani
10 Yorumla- Spor konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılmuhallebi çocukları sevgilileriyle spor yapabilir fakat bizim gibi erkek adamlar canavar gibi spor yaptığı için kadınlar ayak uyduramaz
02 Yorumla- +1 yıl
Canavar gibi diye tabir ettiğin antrenman belki benim sadece ısınmamdır.
- +1 yıl
Bu kız çok sert
Bu soru neden bu kadar popüler olmuş anlayamadım
10 YorumlaDegil ama öyle ittiriliyor.
10 Yorumla
+1 yılçekici..
#kskanbağışlıyor10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat