Kaslı ve taş erkekler daha çekici.
Zayıf ama çok zeki erkekler daha çekici.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Vallahi kendim fit değilim ama fit bir erkek özellikle de birazdan fotoğrafını koyacağım bir erkek gelse dese ki senden hoşlanıyorum asla hayır demem. Bunu da samimiyetle söylüyorum. Zayıf erkek sevmiyorum çelimsiz erkek sevmiyorum. Erkek dediğin kas yığını olmasa bile ki kas yığını da sevmiyorum. Kalıplı olacak. Yüzü güzel olacak. Fazla kıllı olmayacak. Gülümsemesi güzel olacak. Şefkatli olacak. Merhametli olacak. Güçlü kolları olacak o kollarıyla da sevdiceğini sarıp sarmalayacak. :D Her sevgililer günü yaklaşmaya başladığında böyle sap olduğum için betimlemeler yapıyorum :D :D :D Bazı erkekler kızlar dış görünüşe çok değer veriyor bik bik bik diye ötmüş lan nice kız 90-60-90 olacağım diye o beli incelteceğim diye bulmia nevroza hastası oldu. Biraz da siz kalıba girin de kadını anlayın azıcık. Erkeklerin de eleştirdikleri kadınlardan farkı yok. Çoğu erkek göbek deliğindeki pamuğuna bakmadan sütun bacaklı Ruslara iştah kabartıyor. :D Bana gelirsek benim tek sorunum kilo problemim var.158 boyuna 70-75 kilo arasıyım sıkı bir diyet yapmam lazım ona da gtüm yemiyor. Tembelin tekiyim. Yüzüm güzel bunu hem arkadaşlarım söyler hem de siteye 4 kez nasılım sorduğumda kızlar da erkekler de gayet beğendi. İnanıyorum yani :D Başında bahsettim adam bu:
https://i.hizliresim.com/oOEYdR.jpg
https://i.hizliresim.com/76AVBl.jpg
https://i.hizliresim.com/kOE109.jpg
Seni eksileyenlef utansın
@DuygusalBağyan sağ ol bacım eksik olma çirkinler eksilemiş 😂
- Soldaki amino asit değil de emekle olmuş gibi duruyor. Sağdaki de yani ayıp olmasın ama zayıf değil, gelişme bozukluğu var bence. (Bkz. ana temayı atlayıp görsele takılmak)
Soruya gelecek olursak, kaslı erkeklerden pek hoşlanmam, ilk dikkatimi çekenler ince yapılılar olur.
"Zayıf ama çok zeki erkekler daha çekici." Şıkkı spor yapacak gtüm yok spor yapan insanları kıskanıyorum ve kendimi böyle avutuyorum şıkkıdır.
Sanırsın atom parçalıyor namussuzlar :D Zaten sporunu bilinçli bir şekilde yapan insan gerekli araştırmalarını yapar sıradan olmaz bilgili olur.
Şöyle bir geçmişe bakın hatta çoook geçmişe bakın.. M. Ö bile insanlar tamamen dış görünüş budalası iken şimdiki aciz insanlar mı bunu değiştirecek? Hiçbir şey yapamazlar. Spor yapın , spor yapanları kıskanmayın 8)
amino asidi basmış ama kafada zehir olanları en çekici :D
Cevap
146Cevap
Amino asiti basarak zeki olunmadığı kanısına nasıl vardın açıklarmısın?
Görüntüde onemli
Ama zeka ve karakter davranis oturuo kalkma kiyafet te onemli
Aslında bu bir paket
Amblajini begenmediginin icine kimse kolay kolay bakmaz , bende ilk goruntuden etkilenirim , kiyafetinden tarzindan , fiziginden yuzunden boyundan posundan , ama pat diye atlamam tabiki kendime ona kaptirmam , tanimaya çalışırım cok iyi gozlemlerim , onu kesfederim , kesfettikce beni cezbediyorsa kendime uygun buluyorsam onu isterim , ama uymuyorsa cok fazla etkilemiyorsa ya da beni yoruyor üzüyor kiriyor yipratiyorsa , kendimi geri cekerim..
Yani karaktersiz , sığ görüşlü , iki cift laf etmeyi bilmeyen , iki kelimeyi bir araya getiremeyen , bilgisiz , cahil , kültürsüz , egoist , iki lafindan biri guzellik olan , kendine hayran , ama cok yakışıklı mukemmel bir fiziği olan birini ben niye yanıma yakistiriyim ki? Dediğim gibi bu olay paket işi
Şu eşleştirmelerde neden bir tarafi gömüyorsunuz zeki adamın tipe bak bir de kaslıya bak
Zaten cevabı kendin vermişsin
Zeki adamlarda spor yapar tek farkı onlar protein tozu vs kullanmaz sadece sıkı kalır
Kızlar ne güzel tarif veriyorsunuz siz öyle; kası olsun, zeki olsun vs. E peki sen bunların yüzde kaçını hak ediyorsun? Ben size söyliym %2’si. Geriye kalan çirkin şansı zaten. 😂
Banshee (benşii) olarak cevap veriyorum; kas umurumda değil. Azıcık kilosu yerinde olsun ve tabi ki zeka zeka zeka 😍😍 YÜCE SEZAR!
O zayıf ama zeki arkeği alır basarım aminoasidi gönderirim spora taş gibi yaparım bir taşla iki kuş, akıllı olalım dimi ;)
Buradaki ergen kardeşlerimiz paranın kadla vücutla kazanıldığını hayal ediyor. Ama maalesef Allah herkesi tam yaratmamış. Kas vardır ama kafa yoktur. Kafa vardır ama kas yoktur. Kas'ta insanın karnını doyurmuyor. Sonra da ergen kızlarımız zenginlik hayali kuruyor hem de kaslı 😂 öyle bir hayat var sa da bizim ergenlere kalmaz 😂
Zayıfım diye bir kız beni beğenmiyorsa hor görüyorsa tanışmak istemiyorsa o kendi cahilliğidir. Çokta umruda süslü pakizeler beni beğenmiyor diye düşünüyorum her gece sorma :D
Kızlara kendimizi beğendirene kadar bizi yaratan için ugraşmayı tercih ederim. Yaş ilerledikçe yüzün çökecek kasların gidecek ee ne yapıcan terkmi edicen? sevgi anlayısına s. cayım bizim ülkenin :D
Belkide o zayıf diye gömdüklieri çocuk askerdir vatani görevini yapıyordur o k. ıçını rahat oturtsun diye ömründen 6-12-18 ay feda ediyordur veya uzmandır nereden bilecegiz boş konular bunlar bıktım ks de bu tip sorulardan gelip yazayım dedim.
Sürekli zeki kız vs. güzel kız, kaslı erkek vs. zayıf erkek, zeki erkek vs. yakışıklı erkek tarzı karşılaştırmalar yapılıyor. Neden? Yok mu bunun bir ortası. Sokakta hem zeki hem güzel, hem kaslı hem iyi kalpli, hem akıllı hem yakışıklı insan dolu. Yemeği bile ne tuzsuz ne de aşırı tuzlu yiyemiyorken niye sürekli uçlarda olan şeylerden birini tercih etmemiz bekleniyor?
böyle bişey beklenmiyor.. nedense kızlarımız hep uçlar da tercihler yapıyor...
ille de kaslı olsun isteniyor.. yakışıklı olsun düzgün vücutlu olsun ve zeki olsun isterseniz dediğin gibi gerçekten çok fazla var piyasa da..
ama kaslı olamadıkları için
ya da zengin olamadıkları için
dahası hayvani ruhlu ve saygısız ve sevgisiz ve sürekli aldatan devamlı hakaret eden tipler olamadıkları için genelde yalnızlar..
vakıa genel görüş iyiden yana gibi görünse de kızlarımızın geneli böyle erkekleri tercih ediyorlar..
@MayyyArasss yapılan karşılaştırmalarda hiç orta halli bir tipe yer verilmediği için bunları tercih etmemiz bekleniyor demiştim. Hayır bir de işin tuhaf yanı sorunun muhattabı olan insanların çoğu ne kaslı severim diyecek kadar fit; ne de zeki severim diyecek kadar zeki. Neyin davasını görüyoruz onu anlamadım. 😀
şunu da ben söylemeyi unuttum galiba ben seni kastederek yazmadım ve yazarken de bu sorudan uzaklaştım genel olarak hayat içerisinde kızlarımız hep böyle yapıyorlar diye söyledim.. ve yine tekrar ediyorum seni tenzih ediyorum. çünkü durumun böyle olmaması gerektiğini sen söylemişsin zaten..
@MayyyArasss anladım sıkıntı yok. 😊
teşekkür ederim
;)
yanlış anlaşılmak istemem..
@MayyyArasss söylediklerinizde yanlış anlaşılacak bir şey yok. 😊
yok ama size söylediğimi düşünmeniz bir yanlış anlaşılma olacaktı
@MayyyArasss yok yok bir şey olmaz. :D
olmadığına sevindim.. ;)
O kadar fit olmayı zaten salak bir adam yapamaz onu gerektiren disiplin vs o yüzden taş gibi erkek 😂
Zorla yapıolar sonuçta sonuçlarına katlanmak zorundalar
Ama fit olmak onun isteği
Ya..
İşimiz gücümüz yok karşı cinsin ilgi alanına girip çabalayıp gözlerini dolduralım diye kas yapmaya uğraşacağız...
Bu amaçla spor salonuna yazılan erkek 1 - 2 aya bırakır...
Yok amacı spor dalında başarı elde etmekse
Vücut isteyen sporlar yapıyorsa Boks, Yüzme, Basketbol, Güreş ya da herneyse..
O amaçla kas yapan erkek hem sağlıklı olur..
Hemde görünüşü iyi olur..
Amacı da kızlar olmaz
Bu yoruma şapka çıkartılır.
@Crazy_Mami Eyvallah reis sen sağol :)
Hem zeki hem kaslı olarak bir oy şıkkı yok gibi 😅
Sapyoseksüeller sever zekayı..
Elimizde bunlar var maalesef :D
Bence kaslı olmalı.. Kaslı demek, güçlü olduğunu çağrıştırır. Bu da benim onun yanında kendimi güvende hissetmemi sağlar.. Ne biliyim olmasa da olur sonuçta ben de bir Afrodit değilim. 😂😂 Ama açık konuşacak olursam, sevdiğim çocuk yunan tanrısı gibiydi. 😂 Hem kaslı hem akıllıydı.. Artık ikisinden de olmasın ne kas ne akıl.. Öyle daha samimi...
Kaslı erkek güçlüdür. Doğal egiliminiz gereği kadınlar iç güdüsel olarak guclu kuvvetli erkek ister. Bu onların seçimi değil DNA larindaki bilgidir.
Ama şu varki doğal seleksiyonda yasama devam eden daima zeki canlilar olmuştur. Örnek twitter neden kuş resmi vardır hiç düşündünüz mü? Minnacık bir kuş 😊😊
O yüzden her zaman beyin kasınada bakın derim 😊😊
Kas yapmada beğeni olayı parabolik ilerliyor yani sen kas yapmaya yeni başlayan biriysen yapmaya çalışmayan halinden daha çekici oluyorsun sonrasında biraz daha kas yaparsan daha da çekici olabiliyorsun ama sonra hala kas yapmaya devam edersen bu sefer yeni başlayan kişinin altına düşüyorsun beğenilirlik açısından bu seviyeden sonrası aşağıya doğru ilerliyor. Bununla ilgili bir istatistik görmüştüm daha öncesinde 😄
amino asidi basmadan iri yapılı erkekler her zaman ballı lokumdur. ama şunuda unutmayın her zaman zeki erkek kazanır ;) dipnot: eğer kadın aptal değilse)
Zayıf erkek çekici değildir. Ama bir erkek giyinmesini bilir, eğer birazcıkta tip varsa ağzı da laf yaparsa onun işi tamamdır. Kas aksine abartı olunca itici oluyor
kası her erkek yapabilir her erkek vücut çalışıp yine yapabilir ama önemli olan kafasının alışmasıdır zaten kafası çalışıyorsa zehir gibiyse vücudunu şekillendirmeyi de ihmal etmez :)
Biyerde okumustum. Şoyle yaziyodu; kizlar o hasta oldugunuz kasli vucutlar 6 ayda yapiliyor siz zeki adamlari sevin diye. Cok mantikli. Gerci bende ikiside var. 😅
iNSANLAR`I LÜTFEN DOĞAL SEVİN sonra başlarına olmadık bir sürü sorun geliyor gerek kaslı olacağım diye harcanan sağlık ve zaman
gerekse hayatlarını kaybediyorlar
Tıpkı erkeklerin güzel kadınları tek gecelik heves gördüğü gibi biz de kaslı yakışıklı erkeklerle gözümüzü gönlümüzü hoş tutar zeki erkeklerle evleniriz. Bu da kadınları sadece cinsel obje olarak gören andaval erkeklerden intikamımızdır😏
Sen cok zekisim huww 😂😂
Ben olsam en iyi cevap seçerdim
@DuygusalBağyan vala eig hakediyo :-)
@DuygusalBağyan teşekkürler kuzum😙
@Sanalortam ahaha teşekkürler😄
yetmiyo tek basina
Hahaha 😁😁 ulan ya tam aklıma gelmişti
@YürüyenMantık o imajdaki sübliminali farkettin mi? :D
zeki adamı spor yapmaya ikna edersin fit olmasını sağlarsın ama, kendini balon gibi şişiren zeka seviyesi düşük insanların zekasını geliştirebilir misin bilemem :D
fotograflarda hakkaten haksız bir rekabet var. Zeki ve zehir gibi beyni çalışan erkeklerin açısından talihsiz bir görsel olmuş :(
Bence Allah insana her ikisini bir arada vermez, yani hem kaslı hem de zeki olamaz bir insan. Kendini sonradan geliştirenler hariç. Düşünceme göre sonradan kendini geliştiren kaslı kuvvetli bir insanın zekasını elinden alır. Bakın aklını demiyorum zekasını diyorum Allah aklını alsa o insan zaten akıl yürütemez deli olur, akılla zeka farklı şeyler. Akılla zeka ikisi bir arada bulunabilir ama bu sefer de kas olmaz.
spor yapan erkekler zekidir zaten sen vucudunda hangi maddenin ne işe yarayacağını bilmezken o insan her aldığı ürünün tablosuna bakıp o maddeleri araştırıyor ona göre besleniyor ona göre uyuyor düzenli spor yapıyor ve işe gidip çalışıyor neden bu cvbı veriyorum çünkü ben de spor yapıyorum ve mühendislik okuyorum aynı zamanda çalışıyorum ;) (bu görüşüm farklı pencereden bakmanı sağlamak için paylastım )
Zayıfim ama kafam zehiri oylayan erkekler vitaminsizler
Aynen
Günde dengesiz beslenip, Gece de hamur yiyip yatan tipler.
Yarışmaya katılma amacı olmayıp yine de steroid basanlar bana da itici geliyor. Bunu ayırt edemiyorlar.
cekicilik kasla veya zayiflikla ilgili bir sey degildir
tamamen bakis acisiyla alakali ve hisle de ilgilisi var
saygilar.
Zamanında bir devlet büyüğü sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demişti. İstisnalarla birlikte katılıyorum.
Amino asid derken? Ortada bir azim ve hirs var, kendini zekiyim diyende 1gr akil yoktur. Kasli birini gordukte bunun beyni bostur diye dusunen herkes kiskanctir. Nett
Bu tarz soruya vereceğim cevap herşeyden önce zeka gerekir beyni kullanmak gerekir ikna ve gönül alıcı sözler söylemesi gerekir kaslı olupta kızlara eziyet edenler dahil var kas illaki lazım oda uzun ömür versin sağlık için lazım hayatta başarılı olmak için lazım gerisi bos
Zeka yı hiç bir şeye değişmem... Kaslı ama kafasız adamı ne yapayım.
#KendiniSev
Fotoğrafa göre analiz edersek baştaki daha fena 😂 benim sevdiceğim hem zeki hem kaslı
Her zamanki gibi doğru ölçüyü bulan daha iyidir : ama bence kas geliştirmek daha kolay : en kara kuru zayıf adam bile 3 ayda fiziksel açıdan gözle görülecek değişim geçirebilir : çok kolay demiyorum ama zeka geliştirmeye göre daha kolay.
Zeka benim için vazgeçilmezdir. Çünkü bir çok şeye etki eder, fakat zeki olup kibirli olanlar da yok değil hani ben onları kastetmiyorum. Beyefendi olsun dış görünüşü nasıl olursa olsun zeki olan erkekleri çok beğenirim 👍
erkekler tabiki aminoasidi bassınlar. ama böyle sürekli kasım var benim havalarında dolaşınca ezik olmadıklarını kanıtlamaya çalışıyor gibi bir izlenim kazandırıyo bana. vücut yapın ama sürekli bunu konuşmayın
Ben dünyanın en yakışıklı adamıyım aynı zamanda en çirkin adamıyım.
Anladıysan ala :).
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur... İyi gelişim fiziken ve mental olarak dengeli olandır.
Zeki erkek aldatır yalan söyler o yüzden saf kaslı erkek
Yav git uydurdu... Mal olsun sömüreyim kısmetse ben onu aldatırım diyorsun 😂☺️
Yanılıyorsun zeki erkek yalan da söylemez aldatmaz da.. zeki erkek eğitimlidir candır
Bu kadar kesin bir ayrım yapamam ya şu ya bu diyemem mümkünse hem kaslı hem zeki olsun😂😂
Salak olduktan sonrada kasları bir işe yaramaz şimdi
Tuzsuz da olmaz, çok tuzluda olmaz... ortasını bulalım...
Beynine bilgi, kalbine vicdan, vücuduna karakter kişilik erdem sahibi olmayı basssmis bir erkek
Görselliğe önem veren kadınlarla dolu çevre. Kim zayıf ve çelimsiz erkeği ister ki?
Ben istemem erkekler de istemez ama bunun çözümü var spor çok zor değil
@Hergunseks orası öyle tabi.
Erkekler çok farklıymış gibi 😏
@sorunlubri her iki tarafta da aynı tipler mevcut
Muhakkak😊
Sadece kollarim da kas var. 93 kiloyum. 184cm boyum var. Biraz da gobegim var ama az 🤣
Dönüp kendine bakacaksın, sen nasılsın peki? Ona göre karşıya bakacaksın. İstediğin şey karşıda varsa, sende öyle olmaya çalışacaksın. İnsanın kendisine saygısı varsa sağlıklı bir vücuda çalışan bir kafaya sahiptir.
Fit bir vücut elbette göze çekici gelir ancak bir akılsıza kimse uzun süre katlanamaz. İkinci görseldeki zayıflık sağlık sıkıntısı yaşatacak derecede olduğu için doktora götürürüm öyle bir insanı, zekası beni cezbeder.
Kaslı erkekler kadar boş birşey yok tek uğraşları karı kız tavlamak için ağırlık kaldırıp indirmek 😂😂 hayatımda daha aciz birşey görmedim mağara çağındada yaşamıyoruz bir çakıyla en çelimsizi bile yere serer onları
Zayıf olanların hepsi mi kafası zehir oluyor, ya da şöyle sorayım kaslı taş erkeklerin kafası zehir olmuyor mu? :)
Öyle bir devirde yaşıyoruz ki, zeka ve yetenek dışında her şey kabul görüyor. -İlber Ortaylı
Adam doğru söylemiş, bütün mesele kadının kalçası, erkeğin de kası. Bu yüzden ortalık canım kaynıyor.
Sen celimsiz deyip her açıdan vasat bir fizigi buraya koyarsan tabiki herkes kasli der..
İkisinin arası fit ve zehir gibi kafaya sahip erkek
Kaslı erkeklerden yana tercih kullanan kızların fındık memeli olmamaları, selülitli bacak ve g*tleri olmamasına da ayrıca dikkat etmesi lazım. Avcumun içi kadar memesi olan kız kaslı erkek istiyorum demiş ve ya niğde patatesi gibi vücudu olan kızların kaslı erkek isteme hakları ne yazık ki yok :) Aynaya bakıpta bu yorumlar yapılsaydı eğer büyük çoğunluğunun kaslı erkek istememesi gerektiği gerçeğiyle yüz yüze kalırlardı :)
Zeki olup fiziği düzgünler de olabileceğini unutmamak gerekir. Fakat zeki olmayıp fiziği düzgün biri biblodan farksız bence.
Bunların hiçbiri
Kaslı canım olur
Zayıfta yanıma yakışmaz
Bunun bir ortası yok mu niye 2 şıkla yetindin?
Hem zeki olsun hem dıl görünüşü normal olsun (süpermodel olmasa da olur).
Zayıf erkeklerden hoslanmam. Onlarin yaninda kendimi güçlü hissediyorum sanki dövesim geliyo😂 benim sevdiğim erkek modeli; azcik kolda kas ve göbekli karin kası sevmem yapmacik geliyo 💕😂
Buda soru mu, kaslı ve taş bir erkeksen kızların gözü düşer sana kişilik falan iplemezler. Benim için kişilik falan önemli diyenlere de aldırmayın uydurmaca bunlar hep.
En aptal erkek bile para ve zamanı varsa kas yapabilir ama zeki olmak daha fazlasını gerektirir. Galiba hala çekiciliği fiziğe bağlayan insanlar çok fazla, çekicilik karakter ve davranıştan gelir.
Ben bir kız olsam kasa değil sorumluluğuna bakarım herkes zekayı sanki profesörlük sanıyor öyle değil tabi ki yerinde konuşmasını bilen sorumluluklarını bilen düşünceli olandır zeki bence. Atomu parçalamaya ilgisi yok bunu da buraya yazıyım yani :d
Zeki olup, sorumsuz tembel olan çok..
Kaslı adam sorumluluk sahibidir bencev
@uykusuz111 o zaman zekasını sorgulasın çünkü tekrar diyorum zeki olmak 2x2 =4 u bilmek değil sadece. Zeki olup sorumsuz düşüncesiz olduktan sonra kıymeti kalmaz bence hicbir şeyin :) kaslı demiyelim de düzenli spor yapan fit olan disiplinli sorumluluk sahibi insandır evet çünkü 6 aydır spora başladım gerçekten öyle haklısın yani :))
Kaslilar genelde aldinlari tozlardan mi ne bos kafa oluyorlar resmen 😂 Az kasli ama zeki olsun bana
o zaman bana niye bakmıyonuz zayıfım hemde zekiyim galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar