Kişilik & Karakter Erkeklerde tip mi yoksa zeka mı daha çok çekicidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen dürüst olun 😂 Tip Zeka Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklerde tip mi yoksa zeka mı daha çok çekicidir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kızlar tipe ve paraya bakarlar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Valla ikisi de şart 😄 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Baskın olarak birini seçin banane Yorumla VViolet +1 yıl Zeka Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla VViolet +1 yıl 😄Eminim Yorumla Soran +1 yıl Mesela normal tipli biri olup zeki birini ister miydin Yorumla VViolet +1 yıl Normal olur, yani zaten çok yakışıklı ve zeki erkek bulmak büyük şans Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın, hocam ben de yakışıklı olup zeki biriyim ama insanlar genelde kitabı içeriğini okumadan önce kapağa baktığı için göremiyorlar Yorumla
Project_Alice Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Her ikisi de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biri yalnız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar tipe ve paraya bakarlar.
Katılıyorum
Valla ikisi de şart 😄
Baskın olarak birini seçin banane
Zeka
Emin misin
😄
Eminim
Mesela normal tipli biri olup zeki birini ister miydin
Normal olur, yani zaten çok yakışıklı ve zeki erkek bulmak büyük şans
Evet haklısın, hocam ben de yakışıklı olup zeki biriyim ama insanlar genelde kitabı içeriğini okumadan önce kapağa baktığı için göremiyorlar
Her ikisi de
Biri yalnız