ilk bakışta yakışıklı erkek dikkat çeker. bir ortama girdiğinde hemen kendini belli eder, gözlerin üstünde olduğunu hisseder. zeki erkek ise uzun vadede dikkat çeker. uzun bir zaman geçmiştir ve birçok kişi sizi tanımıştır, ne kadar zeki olduğunuzu anlamıştır. çevresinde hep dikkat çeker bu kişi de.
Acı ama gerçek olan bir şey var ki kimse burada karakter, zeka falan diye yalan atmasın çünkü insan ilk izlenimde gözüne hitap etmeyen birini tanımak istemez. Sadece uzaktan bakarak da zeka anlaşılmaz. O yüzden birinin zeki olduğuna karar verip bu zekayı sevebilmek için önce göze hitap etmesi gerekir.
Ben de zeka derim aslında ama tanımadığım biri için düşününce sadece yakışıklılık da değil, duruş, kılık kıyafet, bakım kısaca ilk izlenim önceliğim olur.
Bana göre zeki bir erkegin çekim gücü daha fazladır.
Aynı anda hem zeki hem yakışıklı erkek olması küçük ihtimal...
Çünkü yakışıklı olanlar kendilerini beğeniyorlar veya karşı tarafı dış görünümleriyle etkilemeye çalışıyorlar. İki kelimeyi bir araya getiremeyen bir erkeğe ne kadar yakışıklı olursa olsun dönüp bakmam. Etkilenmem
Zeki ve mizah anlayışı yüksek bir erkek her zaman 1-0 önde olur 😊
Ah Henry...
İlk etkileşim için yakışıklı olması çekici gelir elbette. Fakat ağzını açıp konuşması gerekeceği için zeki olması da şart. Yoksa tipi kurtarmaz.
Cevap
40Cevap
zeki ve çeneli erkek daha çekici..
Yalnız resimlerde verdiğin örnekler yakışıklı dediğin hem yakışıklı hem zeki Oyuncu ve senarist Superman witcher vesaire bir sürü kaliteli içeriğin baş rolü. Ve zeki diye verdiğin kişide elon Musk , hem zeki hem yakışıklı.
Tabii orası öyle zaten ''zeki'' dedim Elon Musk için yakışıklı değil demiyorum. Ama Henry Cavill'a bakınca aklına ilk yakışıklılık mı gelir yoksa zekilik mi? Ya da Elon Musk'a? En çok öne çıkan özellikleri sebebiyle bu şekilde ele aldım. :)
Komik erkek diyorm çünkü belirli bir anlama kavrama kapasitesi olan herkes benim gözümde zaten zekidir kendi özbakımına deger veren kendini oldugu haliyle seven her erkek benim icin yakısklıdr ama mizah yetenegine sahip olan bir erkek bulunmaz bir nimettir
Aklını iyi kullanan karizma adamlar her daim çekici
Her şeyden önce ahlakı kişiliği gelir bu cepte. Ne tipiyle ne zekasıyla böbürlenen birisi olmasın mesela. Sorundaki iki seçeneğe göre yakışıklı erkek. Ortalama zekada çok yakışıklı biri mi ortalama tipte çok zeki biri mi gibi düşündüm. Yani çipçirkin ya da hiçbir şeyden anlamayan aptal biri gibi değerlendirmedim ama biri daha fazla olacaksa tipi olsun.
Zeki erkek çünkü diş görünüş bir yere kadar gider, ondan sonra işin içine karakter ve zeka girer.
Zeki erkek daha çekicidir.. Güzelliğe gözün alışır, hatta güzel olmayan insanı bile sevdiysen eğer güzel gelir sana.. Ama zeka bambaşka bir şey..
Duygusal zekası yüksek olan insanlar etkileyici bence
Tokyo misali, seksi bulduğum erkek modeli💅
Genelde, kızlar yakışıklı erkeklerden bi darbe yiyince daha çok karakterik önem taşıyan şahıslara yöneliyor. Eksilemeyin, çünkü aynı şey hemcinslerim içinde geçerli.
Tipini beğenmediğim adamın zekası zekasını beğenmediğim adamında tipinin önemi kalmaz, dolayısıyla 2 side gerekli
Kesinlikle zeki erkek daha çekicidir. Biri benimle boş boş konuşunca sinirden deli oluyorum. Kafamı duvarlara vurasım falan geliyor.
Zekası olmayıp yakışıklı olan da şey gibi içi boş çekirdek.. çıt dio ama çekirdeği yok.
Bn istemem zekasız yakışıklıyı..
Evleneceksen zeki erkek, egleneceksen yakisikli, evlenince adamin beynini seettiginiz icin, beyin yani zeka sart)))))))
zeki diyenlerin hepsinin, yakışıklı erkeklerin çekiciliğine düştüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Zeki biri olsa benim gibi bir cahille uğraşmaz zaten. Yakışıklı tercih ederim, iyi karakterli de olsa muko
Yakışıklı erkek her zaman öndedir, benim gibi çirkinler anca mutluluk, huzur ve aşkın anca hayalini kurar.
önce dış görünüş sonra zeka, zaten zeki olduğunu nerden biliyim ki çekici görünsün bana
Yakışıklı olması
Yani sonuçta aşk gözle başlar kalpte biter...
Yakısıklı. Zekanın tek basına cekıcı gelecegını dusunmuyorum
Zeki erkek.
Yukarıdaki zeki erkek kimdir bilirseniz..
No tıraş gençler ne zekanız var ki zekadan anlayacak tip kölesiyiz resmen ülkecek
çokda yakışklı sevmiyorum dikkat çekiyolar ya da kendini beğenmiş oluylr
Ben kız olsam ikisinden de biraz biraz derdim muhtemelen.
dkldfjkdsl ben Elon Musk'a aşırı düşüyorum ya sdakjasl adam hem yakışıklı hem akıllı djksjds
Sopyoseksüelimdir. Ama zekâsını neye kullandığı da bağlı.
Sapyoseksüelimdir ama zekasını neye kullandığına da bağlı. Olacaktı.😁 düşüncesi bile etkiledi.
zeki olması daha çekici yaa sonuçta insan sevince kurbağayı bile öpüyo
Hem aklını iyi kullansın, zeki olsun. Hem de yakışıklı olsun.
Zekasını konuşmasında, halinde, tavrında ve esprilerinde belli eden erkek her zaman daha çekicidir.
Dış görünüş bir adım önde götürür tanımadan önce tabi. Bide görünüşten sonra zeki olduğunu anlarsam tadından yenmez😊
Bence uzun vadede ;
Yakışıklı artı Zeki > Zeki > Yakışıklı
olur.
Yakışıklı erkekler tabikiside bana yazabilirler kendileri bu arada 😅😅
Yakışıklı, oturaklı ve mütevazi olsun. Ben onun ufkunu açarım. *-*
Çoğu kadına goree yakışıkla erkeği seçerler zeki olmadığını fark ettiğinde iş içten geçmiş olur ki hem zeki hem yakışıklı erkek yokmudur o da vardır tabi
Abicim yakisikli olup salak sevenler cogunlukta, yakisikli olup zeki olanlar orta, tipsiz zeki olanlar hic sevilmiyor ama kesinlikle sevilen hangisi biliyormusun, tipi zekasi ne olursa olsun ses tonu disney prensleri gibi ise en ondedir
( Kadın) Güzel olsun zeki olmasada olur bakınca içim açılsın ben onun mevcut zekasını severim 😄
Güzelliğini zekasıyla birleştiren kadın, her zaman bir adım öndedir benim için.
Kadınlar, yakışıklı erkekleri görünce "Bu Çocuk Kesin Egoisttir Bana Bakmaz" düşüncesine kapılıyorlar. Bu yüzden sevgilim olmadı henüz
Bu yüzden mi
@YalvarBarışalım İçlerinde bu sebep de var abla
Yakışıklı erkek
Dürüst olduk yine eksi yedik. Zeki erkek desem yine eksi atarlardı. Rahatsızlar.
Zeki erkek diyenlere 2 eksi veren bir grup var, yakışıklı erkek diyen erkeklere de 2 eksi veren bir tayfa var. Sanırım kendilerine göre değerlendirme yapıyorlar takılma o kadar :D
@Ütü-Masası Öyle herhalde 😃
Parası olan şıkkı yok mu bence en çok o ilgi çeker 😂
zeki erkek daha çekicidir, benim gözümde zeki olunca, zaten yakışıklı oluyo
İlk bakışta yakışıklıysa dikkatimi çeker ama oturup konuşma şansım olursa ve aklının çalıştığını anlarsam o daha çok dikkatimi çeker.
Kizlara gore yakisikli cunku kimin zeki oldugunu anlayacak zeka yok onlarda 😄
Zeki erkek kendini üstün görmye bayılır bu yüzdn zeki erkek le olmak istemem
bence yakışıklı olması daha iyi
Seçenekte yok ama benim tercihim yakışıklı ve komik olan erkekler daha çekici ☺️
her iki taraf içinde zeki ve ahlaklı olması benim için önemli
Ağzı olmazsa 10 numara yakışıklı diyeceğimiz birini napacaz zeka herşeyden önemli 👍
zeki diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. Yakışıklı olmayan zeki erkeğin yüzüne bile bakmazlar lafta öyle derler ama hayatta asla öyle değildirler
elon musk bence yakışıklı da aynı zamanda
elon musk zekasından çok zengiliği ile ön plana çıkan biri keşke zeki resmi olarak eistain , nikola tesla , gibi birinin resmini koysaydınız :)
Zeki olup yakışıklı olan
Kesinlikle zeki erkek
Zeki erkekler hep daha çok çekiyoruz
Zeki tabiki kafa boş olunca tıp neye yarar
parası olan kızlar için
Kesinlikle Zeki olması bana daha çekici gelir
Tanıdıktan sonra zeki
Ikisi ir arada olan erkek
elon musk durarken diğeri kim ya
gideri olan zeki erkek
Elon Musk'ı koymuşsun bi de. Tabii ki zeki erkek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?