Ben maalesef hiç beğenmedim bu haberi. Başka bir maç olsa desteklerdim hemcinsimi ama böyle önemli bir maçı Emre Tilev gibi tecrübeli bir spiker anlatmalı 😕
Beşiktaş - Bayern Münih Maçını, Türkiye’nin İlk Kadın Maç Spikeri Semahat Özdoğan Anlattı! Düşünceleriniz neler?
Önce şu cinsiyetçi esprileri bir kenara bırakalım gençler. günden güne futbolla ilgilenen kadın sayısı artıyor. Futboldan anlayan, stada düzenli giden fanatik kadınlar da artık çok şaşırtıcı değil. Futbol ve tribün kültürünün hala oldukça eril olması ayrı bir mesele. Hayatın her alanında kadınlara alan açılması ilk bakışta güzel gibi görünse de, öte yandan sırf bunun göstermelik bir şekilde ya da tepeden inme olmasını da pek tasvip etmiyorum ya da yararlı bulmuyorum. Kadınların kendi çabalarıyla kendilerine alan açmalarının daha makbul olduğunu düşünüyorum yani bunu bahşedilen bir ayrıcalık gibi görmek doğru değil.
biz kadınlara alan açılmasın demiyoruz. Bu maç o maç olmamalı diyoruz. erkekleri bile eleştiriyoruz begemiyoruz. Şimdi bu kadın kaç şampiyonlar ligi maçı anlatmış hatta lig veya kupa o atmosferin heyecanını bize nasıl gecirsin.
böyle bazı konulara trt ya da devlet öncülük etmese kimsenin yapacagı yok, maç kadinlar gününe denk geldiği için bir hoşluk yapılmaya çalışılmış, kendi takımımın maçıda olsaydı sorun etmezdim, sorun gibi görülecek bir şey değil bence, yapsın sıkıntı yok yani...
Kadın işi değil bu... Maksat vitrin yapıp ilgi çekmek olsa gerek. Bir sürü kadın haber spikeri gördüm ve içlerinden bir tane düzgün , olaya hakim olanını görmedim.. Patrondan, müdürden torpilli fiziği düzgün hatunları oturtuyorlar o koltuklara.. Erkeklerin çoğunun bile hakkını veremediği bir iş bu maç anlatımı zaten.
çok yanlış bir karar verdiler hata yapiyolar. Şimdiden ş. ligi maçı anlatacağı için içi kıpır kıpırdır bu kadının heyacanına yenilmesi bari keşke. Beni utandirmasini da çok isterim.
çok robotik anlatıyor tam maça alamadı bu ses beni ne yalan söyleyeyim ama geliştirmiştir belki kendisini hiç belli olmaz diye kendime bir yalan sıkıyım :D yalnız gol güzel atmış es esli...
En İyi Cevaplar