Erkek dediğin yürekli olmalı çünkü erkeklik yürekte.. Ne kalıplı adamlar gördüm akşam gazinoda mangalda kül bırakmaz iken çatışmada ağlayan ölmüş terörist gördüğünde kusan.. Ne erkekler gördüm mermi sesi ile yere yapışıp titreyerek altına yapan Herkül gibi kalıplı.. Erkek dediğin yürekli olmalı, sevgisi ile , korkusuzluğu ile , her şeyi ile..
Kişisel fikirlere göre bu durum değişir. En iyisi sağlıklı olmaktır, şahsen herkesin fit olmasını isterdim. Ne yazıkki bu düşüncemi belirten ben, ideal durumda değilim.
Zorunda değil aslında, günümüz kızlarının bazıları maalesef böyle tiplerden hoşlanıyorlar, içi önemli olmasın gösterişli olsun yeterli diyor artık kime ne hava atacaksa. Erkek de haliyle şişiyor da şişiyor dikkat et patlama da, karakter insanı insan yapandır boşver kası ması. 😊
Kas torbası olmak ve fit olmak ayrı karıştırmamak lazım, kaslı olanlar güçlü olur fakat çabuk yorulur, fit olanlan daha güçsüzdür ama enerjik olur, bu söylediklerim kişinin yapısına göre değişebilir fakat genel böyledir. Sağlıklı olmak için fit olmak gerekir.
Ağzı laf yapanda çekici oluyor spor yapanda... Bunun ikisinide yapan hint kumaşıdır. Yani diyeceğim odur ki, zorunda değildir. Spor, bakımlı olmak ve sağlıklı olmak için yapılır.
Her şeyin aşırısı zara olduğu gibi bunun da zarar, kötü görünüm oluyor fazlası bence. İdeal kas en iyisi ki ona bile ulaşmak zor. Manyaklar nasıl yapıyor kendini öyle kas yığını anlamadım zaten.
İster zayıf olur ister göbekli kendi hayatı kendisine 2-3 kız bakış atıcak diye kas torbasına dönmeye gerek yok kas için seven sevmesin zaten öyle sevgiden hayır gelmez.
En İyi Cevaplar