Erkekler özellikle tüy konusunda inanılmaz seçici bence. Bazısı tüylerini almıyor, bence bu yanlış. Kişisel bakım sonuçta. 🤨 Erkek dediğin tüylü mü olmalı? Sizce erkekler bütün vücut tüylerini almalı mı? Meraklardayım :D #Golgi
İlkçağlar tabii ki de evet; çünkü evrimsel süreç etkilerini yeni yeni yitiriyor bazı kalıtsal biçimselleşmeler doğal nitelikte homo sapiens sapiensin üzerinde belirgin şekilde gözüküyor. Gelişim ve coğrafya faktörleri ilerledikçe de daha makul seviyede beden şekilleniyor. Bir erkek için tüylü olmak normaldir de abartısı bulunmadan elbette. Yoksa atalarımız gibi tüy yumağına dönen tipler var aşırı hormonsal faaliyetleri yüzünden ve kendilerine bakım da yapmıyorlar onlar bambaşka bir tür. Bir erkek olarak smooth cildim var belki de bu yüzden kıl ve tüy kavramlarını sevmiyorum. Bedenim kıllı olsaydı kendimden tiksinebilirdim. Mağara devrinde kıl erkekliğin, gücün gösterisiymiş artık öyle değil. En kralı bile gidip lazer epilasyona giriyor, fitness ile uğraşanlar özellikle daha önem veriyor bu konuya. Erkek bakımını yaptığı sürece yeteri kadar tüylü olabilir de orman kaçkını gibi hemcinslerim var. Ha bana ne gerçi benim tüyle derdim yok, bazı kızlar döşü kıllı erkek diye delişmenleşiyorlar. Taş devrine gönderelim onları, kaptan mağara adamı falan ne ala.
Ormanlıkla gezmek kötüdür, bende gezmem zaten, göğüs kılları iğrenç. Erkek adam kıllı olur ne lan? Toplumun saçma sapan alakasız tescilleri. Kızlar nasıl paşa paşa alıyorsa bizde onlara uygun davranmak zorundayız, yok kıllı olurmuş yok şu bu. Geçin bunları. Sokakta kıllı kıllı gezip orasını burasını kaşıyıp oturunca üçgen kabarıklığı olan insanların dediği şeyler bunlar.
tüylü tabiki tüysüz bana itici duruyor bir erkek için tüysüz bana itici geliyor azda olsa tüyü olucak erkek adamın ama su gögüs kılına bende karşıyım bence o da itici geliyor insana :D Biz erkekler yani tüylü olursak daha çekici geliyoruz gibime geliyor
Şu algıyı da bir kavrayalım, zira ki 674585. kere soruldu, bir daha da sorulmasın. :) Erkekler tüysüz, aynı şehriyesiz pilava benzer. Kılsız erkekleri hiç beğenmiyordum ve aksine itici buluyorum. Erkek dediğiniz; bacakları, göğsü, kolları kıllı olandır. Diğer türlü vücudu bebek gibi olan erkeklerin, biz kadınlardan hiçbir farkı yoktur. Tüylerini almayan erkekler, gömlek veya tişört giydiği zaman daha çekici olabiliyor.
Bende boyle dusunurdum taa ki bir erkekle ayni evde yasayana kadar heryere kedi gibi kil doktukleri icin bir sure sonra onu agda havuzuna sokasin geliyo
Herkesin kendi tercihi .. Fakat.. Allah erkeği böyle yaratmış Tüm vücut tüylerini alırsa kadından ne farkı kalır.. ki.. sadece gerekli olan bolgeler temiz olmalı kol bacak ve göğüs tüyleri alınmamalı
Yanii kol, bacak ve biraz da göğüste olabilir ama komple kıl kaplı bir adam Dünya’nın en iyi insanı olsa tercih etmem. 🙄 Ya da birlikte epilasyona gideriz. 😁
Hayır olmasın one öyle. Bacakta kolda anlarim da sırtında ve göğsünde kıl olanlar midemi bulandırıyor tamam belki göğüste de olabilir ama çayır gibi olursa düşünemiyorum 🙄
Ben almıyorum. Bacaklarım kollarım kıllı, göğsümde kıl yok. Bu yüzden almama gerek yok. Bazı arkadaşlarımda görüyorum onuzlarında bile kıllar var, onlara ben de ayı diyorum. Onların alması gerekir, ama benim gerekmez.
Ben pek sevmem. Herkes kendi rahat ettigi gibi olsun ama kişisel bakım için bazi bolgeler alinmali yani kaş ortasını veya burun kılları cok uzunsa bence alabilir. Gerisini kendi bilir.
Açıkçası ben nişanlımla kaçamak yapacağımız zaman kalça ve özel bölgede kullanmasını istiyorum yumuşacık oluyor, özel bölgesi oral ilişkide çok daha iyi oluyor ve benim için yapması daha değerli hissetiriyor
etkilemez. bende kullanıyorum :) gayette memnunum bu durumdan sıkıntı olacak bir sebepde göremiyorum :) yalnız fotoğraf seçimi ironi olmuş gibi geldi bana :)
Ben de bu konuda sormak istiyordum. Bu tüy dökücü kremler nasil? Yan etkileri var mi, ne kadar süre sonra tekrar killar eski haline dönuyor, daha fazla ve gür çikma durumu var mi
Her tüyün bir varoluş sebebi vardır. Her canlının olduğu gibi... Bakma sen insanlarımız dalgaya alacak zamanları bol olduğundan tüye sarıyorlar. Haa bende alırım; Koltuk altımı, genital bölgemi, anüs etrafını. Ama başka yerlerimi almam.
sadece koltukaltı ve genital bölgedeki kılları alırım göğsümdeki veya bacağımdaki kıllara dokunmam. zaten pek kıllı bir adam da değilimdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ayı gibi kıllı olunca kızmakta haklısınız ama azcık varsa sorun etmeyin. madem kılda hijyen yok, o zaman neden insanlar saç uzatıyor. kessinler o zaman. bide siz kadınların saçları hele çok daha uzun ve bakım ister. temiz olduktan sonra kıllı da olunabilir yani onu anlatmak istiyorum.
Sporcuyum uzun yıllardır yani olmasam da vücudum da hiç kıl olmazdı büyük ihtimal sevmiyorum çünkü... laser yaptırdım yıllar önce almayanlar da çok iğrenç cidden :D
tuy ne zamndan dur ya bizde tuy yok zaten kil ne zamndan beri pis git kafabi kazit o zamn belli basli bolgeler vardir temizlebmesi gereken tamam ondan sonrasi goruntu
Yani 8 seans gideceksin kurtulacaksın. Kadınlar ne diye uğraşıyo ki boşuna yok ağda yok jilet. Ama bildiğim kadarıyla 8 seansta gitsen yine de cikiyomus ya hani almak zorunda kalacak kdr çıkıyomuş
Çıkıyor ama neresi olduğuyla alakalı ve kişiyle. Tek tük çıkıyor bazen ama acısı çok ve baya pahalı. Genital mesela 10 seansdan fazla oldu ama hala çıkıyor az da olsa. Bir de hormnal değişkliklrde, hamileljte falan çıkabilirmiş tekrar
Yani belli bir yere kadar etkili bazı yerlerde galiba bir de ben sürekli kaçıyorum yeter bu kadar diyip ikna etmeyr çalışıyorum acıdan, tam yapamıyor da olabilir
Bu lazere hala çare bulamadılar mi arkadaş acı veriyo. Genital bölgeye okdr lazer yaptırma sende bacak kol falan lazer yaptır da genital bölgeyi al jiletle gitsin
Ee Bende hep bunu diyorum jileti nereye sürersen çok ve kalın çıkar diye çünkü biz yüzümüze ne kdr sürersek okdr çok ve kalın çıkarıyo. Bazı kızlarda ısrarla çıkarmıyo aynı diyo
Hayır etkilemez tabi kii, onlarında bakıma ihtiyaçları var. Bir kadın terlediğinde nasıl kıl bölgeleri kokarsa ve rahatsız ederse aynı şekilde erkekleri de rahatsız ediyor. Bu gayet normal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Göğüs kıllarım bana itici geliyor tam sıfırlamasamda kısaltıyorum. Bacaklara bısey yapmıyorum tabi :) diğer heryerim tertemiz
ben varım cidden :)) ama bizi de böyle beğenen yok kadınlar illahaki sakallı kıllı esmer istiyor yani var sakal kilda türk standartlarinda değilim öyle