part time işe başlıyorum ama adam bana en fazla 35 saat çalışabilirsin dedi, bu doğru mudur
Cevabın nedir?
+1 yılBen kurumsal bir mağazada part time satış danışmanıyım. İşyerimizde tam zamanlı çalışma süresi haftalık 45 saat. Ben bunun en fazla 2/3'si yani 30 saat kadar çalışabiliyorum. Her yerde tam zamanlı çalışma süresi değiştiği için kısmi zamanlı için de değişim oluyor.
30 saati 4 güne yayıyorum. Bazen kendi isteğimle 30 saatin üstüne çıkıyorum ve saat biriktiriyorum. Bunlarla maksimumu tamamlayıp işe gelmediğim zamanları kapatabiliyorum ya da işten ayrıldığımda toplu alabiliyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Ama KESİNLİKLE saatlerinizin takibini kendiniz de yapın. Ay sonunda çizelge imzalarken kendi kayıtlarınızla karşılaştırın. Herhangi bir yanlışlığı önlemek için garantiniz olsun.01 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum girmek ama bulamıyorum avmye part time
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük alışveriş merkezlerinde çalış orda kurallara uyarlar. Hani söyle bir şey büyük yerler günlük çalışma saati 8 saattir part time gelen birine yarısı kadar calistirirlar. Ama çoğu yer de küçük işletme. Günlük 12 saat çalıştırıyorlar insanları. Part time deyince heralde günlük 6 saat diye hesap ediyor. Öyle bile olsa beş günde 30 saat yapar. Adam seni hafta sonu da çalıştıracak heralde. Haftada 6 gün. Lan zaten normalde haftada 5 gün ve 8'er saat toplam 40 saat çalışma hakkı var insanın. Fazlası mesaiye girer. Şerefsizler milletin hakkını yiyor. Cahil olup çalışıyorlar insanlar da. Çalışmayın batsın la.
31 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar hakkınızı yedirmeyin, kaç gün olursa olsun sizin işiniz saatli. 6 gün 5 saat de gitsen 3 gün 10 saat de gitsen aynı. Aylık 135 saat ve 18 günü geçemiyoruz yasal olarak, her saatiniz parayla aynen sözleşmeniz de yazdığı gibi.
(AVM'de çalışmak iyidir. Ben memnunum şahsen ama PART olarak)
+1 yılbilgim yok ama birşey sorcam
profil resmindeki kız şu kore dizisi ismini tam hatırlamıyorum gumiho dokuz kuyruklu bir kız vardı o mu :)00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBizim burda normal haftalik calisma saati 37. Senin part time 35 ise full time'den farki ne?
Okulun yok mu 35 saat nasil calisacaksin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=WzC3mauuoywşirketimin ek iş arayanlar için hazırladığı videodur diikkatli izleyin başvuru için yardımcı olabilirim
00 Yorumlaarkadaşım burası türkiye part time diye girersin bir bakmışsın günde 12 saat çalışıyorsun pek dikkate alma bu tür saat konularını akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılnormalde haftalık 22,5 saat çalışma süresi var ama bunu 35 e kadar yükseltiyorlar ama yasak bu
04 Yorumla- +1 yıl
başka bir yer bul
- +1 yıl
düşürmekten daha kolay bence
Günlük 5 saati geçemez çalışma süren buda haftalık 30 saat yapar
00 YorumlaStandartlar 24 civarında , Lakin Kurumsal bir şirket değilse bu girdiğin yer , full time kadar yolu var :)
00 Yorumla
+1 yılçalıştığın yerin haftalık çalışma süresinin 2/3 ü kadar çalışabilirsin en fazla.
00 Yorumla
+1 yılÇinde ya da hongkong ta veyahut janponyada yaşasam mı acaba
oraya yerleşicem00 Yorumlanormal çalısma saatleri haftada 45 saati gecemez part time olduğu için 45/5bölün sonuc ortada :)
00 Yorumla
+1 yılpart tıme en fazla 30 saattır adam sana cok bıle soylemıs
00 Yorumla
+1 yıltürkiyede kurumsal olmayan şirketlerde parttime=az maaşlı bol saatli iştir. nereye başvurdun da bu cevabı aldın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrestorantlarda çok çalıştım zor iş sosyal hayat 0 bence bulaşma :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. 30 saattir işin aslı.
00 Yorumla
+1 yılDeğişir hep ama mutlaka 8 saaten azdır günlük
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 457 cevap paylaştı. sen ne kadar olmasını istersin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. full time 8 olduguna göre partta yarısı işte
00 Yorumla
+1 yıl35 saat değil 24 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMax 45 diye biliyorum ben.
00 YorumlaMax 24 saattir arkadaşlar günlük 4 saattir.
00 Yorumlaanlaşmaya bağlı ama max 35 diye biliyorum
00 Yorumlaher part'ın, time'ına göre değişir:)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 837 cevap paylaştı. değişir yerine göre
00 Yorumladeğişiyor yaaaaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası