Benim bir kız arkadaşım yüzmeye gidiyormuş orta okulda özel okulda olduğu için havuz vardı teni çok düzgündü dip diri kızdı 20 yaşından sonra spor yapan biri onun gibi olamaz bence
Çocukluğundan beri spor yapanların vücutları nasıl oluyor?
Çocuk yaşta başlamak önemli fakat sonradanda yapsan fark edilmez yeterli inan sıkılma ve azmet iyi bir beslenme düzenli yapılan spor 1sene içinde a dan Z ye kadar değişenler biliyorum ben hatta bu sene o çocuk bodybuildingde Türkiye 3oldu ama bunlar kolay değil tabi herşey öz veri istiyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya nasıl değişşin ki ailem de suc var millet spora gonderirken onlar elime cikoltA verdi sismanlatti simdi zayifim ama her yerim catlak dolu ozellikle yaptilar bunu mayo filan giyemeyeyim diye
çocukluk çağından berispor yapan insanların kemik ve kas sistemi çok daha çabuk gelişip olgunlaştığı için vücuda oturuyor ve hafıza ediniyor bu onlar için ekstra bir özellik ve herkesin cocuğuna spor yaptırması şart
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nick görüş uyumlu öyle ama yaşadığım yer ilkel olduğu için spor imkamı yoktu çocukken sadece özel okulda yüzme voleybol düzenli yapıyorlardı ama Rusya da filan böyle değil
Emin değilim genetiğine bağlı benden çıkmaz mesela öyle bir vücut çünkü şimdiden çatlak doluyum gerçi çatlak azaltma yolları da buldum çok çaba ve az estetikle olabilir de kararsızım
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de var ama benim boyum hızlı attı birden kilo aldım filan ama sen de spor yapmamışsındır sanırım
Yabancılarda da yapmayan çok ve çok çok yapmak isteseydin sen de yapardın diye düşünüyorum küçük şehirdeydim birkaç spora başlayıp bıraktım ama çok yapmak istesem ben de devam edebilirdim
Yabancılar derken ruslardan bahsediyorum onlar da zorunlu spor bizim buraya havuz bile daha yeni açıldı 2015 de voleybol kursuna filan gitmek istiyordum ama yoktu öyle kötü bir yer
her yaşta her zaman sporun faydası vardır. bende iki gün fitness ve iki gün havuza giderim kimse yaşıma inanmıyor :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de sonradan başladım , keşke çocukken başlasaydım spor salonu filan yoktu bu şehirde sadece özel okullu çocuklar yapıyordu yüzmeye de gitmek istiyorum ama vücudumda çatlak olduğu için utanıyorum biraz fhjfjfjckdk
sıkıntı olacağını sanmam şu an insanları düşünüyor olabilirsin ama spor yaptıkça sporu kendin içn yapacaksın. bende başta öyle takıntılıydım ama şimdi başkaları için değil kendim için spor yapıyorum.
En İyi Cevaplar