Herkes kötü demiş;bu millet cidden zevksiz ya. Siz gidin Jen Selter'ı Kim Kardashian'ı beğenin. Bu fiziğe nasıl ulaşılır, gerçekten bilmiyorum ama düşük set sayısıyla fazla ağırlık girmiş olmalı ve kesinlikle squat yapmıştır. Kemik yapısı, kas yapısı da buna uygun olduğu için gerçekten iyi bir sonuç çıkmış ortaya. Yağ yakımına gitmemiş yani definasyona girmemiş ama şişip şişip de durmamış yani sürekli hacimlenmeye de çalışmamış. Fazla kondisyon yaptığını da sanmıyorum, incelmekten çok dolgunlaşmaya yönelik hareket yapmış ama bu dolgunlaşma hacim büyütmek değil tamamen sıkılaşmaya yönelik. Emin değilim ama leğen kemiği genişti büyük ihtimalle ve kalça yapısına göre çok uygun bir programla hazırlandı böylece çok iyi sonuç aldı. *Gecen bol olsun.*
kızın kalçası gözükmüyor bacaklarıda o kadar ince veya kaslı değil eğer kiloluysan yemene dikkat et ve bacak kası çalış bel inceltme hareketlri yap youtubeda bir kanal var sporla ilgili önerebilirim
kuzum rica ederim o konuda pek bilgim yok ama basen eritme squatgirl yazarsan çıkacak video bunun içinde video çekmiş kkadın belki o hareketler yardımcı olur
Mevcut fiziki yapın elverişli mi bilmiyorum ama iyi bir squat gerekir. Bu fizik bel üstü ve bel altı olarak oldukça iyi. Bence görünüşe göre doğuştan da mükemmel bir orantıya genetik olarak sahip olabilir. Kemik yapısı vs.
Yaşın da gençmiş, anlattığına göre de fiziki yapın da böyleymiş. Sıkıntı nedir ki? Yani bundan farklı olan nedir fiziğinde? Bu yaşta selülit ya da sarkma falan yoktur. Olsa olsa popon küçüktür, onu büyütmek için de iyi bir squat disiplini yeterli olur.
bu fiziğe neden ulaşmak istyorsun ki tamm çok kötü değilde kalçasındaki yağlar nerdeyse bir kişi daha çıkarcak cinsten başkalarıyla kıyaslama kendini bnce ve plates tarzı bir kursa yazıl vcudunu sıkılaştırmak için
En İyi Cevaplar