Evde 2 aydır ağırlıksız squat egzersiz yapiyorum ama yetersiz tabi. 55 kiloyum kilo vermeden kalcami büyütmek istiyorum yardimci olur musunuz sporla ilgilenenler.

kaş çalişması kalçada olsa bacakların tümünü güçlendirmen gerektigi anlamina. geliyor yani sadecr squat yeterli gelmeue bilir ev ortaminda farkli calisma yöntemleride bulabilirsin squat testi gibi biraz daha farkli ama uzun sureli yedigin proteinli yiyecekler olmali kasın buyumesi için kas dokusundaki çatlaklara yerleşmesi gereken protein miktari az sa büyüme yavaş olur
1 yılını alabilir bol bol merdiven çık sıcrama hareketleri squat testi , komando dansı bu işi cözebilir :) şimdiden kolay gelsin
Estetik dolgu diyolar bazilari bunlarin kalcalarina sporla alakasi yok diyolar
Ya bide zayifliyorum niyeyse egzersizden sonra yaglar gidiyo bunlar gibi sabit kalamiyorum nedense
herkes birşeyler der ama önemli olan o kişinin o hale nasıl soktuğudur sağlıklı olanı spor
sağlıksız olanı dolgu bana göre kaslı bir kalçayla dolgulu bir kalça bir olmıcaktır eminim bunun yarışmaları var hatta japonyadamı çindemi ne düzenlendi bitanesi kadın günde 6 saat squat çalıştıgını kalça egzersizleri yaptıgını söylüyor mesela onlar emin ol günün 2 saatini spora ayırıyorlar sporu braktığın anda çöküntü başlar 1 ay kadar kısa bir sürede sönmeler meydana gelir
Genetik olarak kalça yapın küçükse ancak dikleştirebilirsin. Fotoğrafta paylaştığın kadınlar bu konuda şanslı olanlar ve kalçaları ile önemli gelirler elde edenler. Ama herkes şanslı olmayabiliyor. Yine de sen de mevcut olanı görsel güzellikte ve büyüklükte yapabilirsin. Ağırlıklı squat gerekir. Squatın yer hareketleri gerekir. Beslenmeni de et, süt ürünleri, meyveler ile sağlarsan kilo kaybetmezsin. Kalçaları büyüttüğü söylenen bir de ilişki hali var. O da tercihen.
Dambilim var ancak barbell daha iyi sanirim oda yok bende. Birde kilom bunlar gibi sabit kalmiyo egzersizden sonra zayifliyorum büyük popya etkisi olmuyo ki yaglar eriyo yaptikca
O zaman kilonu koruyan ya da kilo almana yol açacak diyetlerle devam etmelisin. Bu egzersizlerle beraber kilo sabitken kalça kasların gelişmiş olur.
Bunların çoğu sadece sporla olan popolar değiller. Bazıları silikon bazıları implant falan filan ben antrenörüme bunları gosterdigimde bunlar doğal yollar ile olmaz demişti. Kalcalarimizda bu kadar gelişecek kaslar yok bir kere :D Ama tabi squati ve bacak egzersizlerini ağırlık ile ve düzenli yapılması şartıyla cok dik diri kalcalara sahip olabilirsin:))
Ama bu insanlar spor salonlarinda baya çalışıyor videolarini izliyorum hep özellikle baştaki sommeray. Agirlik derken dumbellmi barbellmi
1. si fotodakiler in hepsinde estetik var dolgu var 2. si buyutmek istiyosan bol agirlikli squatlar yap
Dumbellmi barbell mi? Sen neyle yapiyorsun
Cevap
72Cevap
Estetik ameliyat ve fotoşop yapmak gerekiyor. Gerçekten bunun egzersizle olacağını mı zannediyorsunuz. Saf sporla elde edilebilecek en gelişmiş kalça bu, ki bunlardan çok daha çekici.
https://i.hizliresim.com/GyDbmZ.jpg
Ne alaka yillarini veren insanlar yapabiliyo spor yaparken videolarini izliyorum hep
Bunların poposunun birazı estetik yalnız ve böyle olması için çok çalışman lazım beslenmene dikkat etmen lazım ama bak bu kadının poposu doğal. www.google.com.tr/search
Ee ayni bunlar gibi buda neyse ben pes etmem
Yalnız dambilim var 4 kg 😓
Dumbell seti nasil oluyo. Barbell nerden bulurum onlada sakatlanirim diye korkuyorum kemiklerim biraz gucsuz
Abi siz hala vücüdun bir kısmı şişsin diye mi uğraşıyorsunuz. O ney öyle doldurulmuş ayıcık gibi. Biraz mantıklı olun ya. O spor olmuyor, o bayağı bildiğin şişirme oluyor. Yani bir yeriniz şişince spor yönünden size katkısı olmuyor. O dediğiniz şey kas ile olur. Sizin dediğiniz spor değil. Sırf iki erkek baksın da egomuz tavan yapsın veya herkes parmakla göstersin diye düştüğünüz hallere bakın ya.
Ağırlıksız olucak iş diyil bu en üsttekini “Sommer Ray” çok ağır yük kullanarak büyüttü kalçalarını. Kalorini çoğaltman gerekiyor biraz
Ne yemek gerekiyo günlük diyetle olmuyo
Sporcu ilaclari içiyorlar mi
Merdiven çıkmak inanılmaz işe yarıyor. bir de imkanın varsa arazide tırmanışlar acaip şekil veriyo.
allahim bu gercek mi ya niye bu kizlara benzemek istiyorsun ki gerek yok bence
@thick77 ilginc resimler benc fazla acik yani biz bayanlar vazgecelim bunlari gibi olmaktan
@thick77 aynen sonra da kizlar niye tek evleniyor.. veya cocuk isleri falan filan.. biraz saygi duymamiz lazim kendimize böyle erkeklerin önüne meze gibi olmaz ki. olmaz !!
@thick77 utaniyorum kizlar adina yani bu nedir?
@thick77 evet öyle oluyor kendilerini bu sekilde gösteriyorlar, sonra da niye beni insanlar ciddiye almiyo falan filan
Çekici ve alimli olmak kotu birseymi sonra kocam başkasına bakti deme
ama bu görüntü iyi degil edepli degil, ahlakli degil ki
hanimefendi olmak daha Dogru geliyor bana
@thick77 ne gercekten mi?
Ben böyle giyinip boyle pozlar vercem demedimki bu sekle nasil sokarim dedim buyuk kalca bana daha cazip geliyor
bak seni elestirmiyorum ama benim icin cok fazla bu, tabi sen nasil istersin öyle yap, yani sonucta senin hayatin.. ama bildigin kadariyle YouTube bir kanal var ingilzce buna yönelik acaip sporlar var workout seklinde istersen sana yolim sonucta, senin istegin bu. saygi duymam lazim.
Kadın bu tip kalça sadece doggyde tokatlarken kışkırtıcı. Onun dışında çok itici be. Kalem etek giyince taşmayacak kalça. Benim ölçüm tam olarak budur.
Ağırlıklız squatla kalça büyümez kaldı ki bunlar yıllarını vermiş insanlar bacak kaslarına bak
Doğru yoldasın devam olur o şekilde ama baya yapman gerekli
Bunalr baska boyut mayanda az bisey spor varsa yaparsin zamanla 😀
Bu sporla olacak birşey değil. Bu fotoğraflar göz yanılsama ile çekilmiş
Gen yapın uygun değildir brezilyalı geni bulmalısın :)
güzel ama çok da abartmamak gerek ya bir tık daha küçük olsa dadından yenmez
Sondaki çok iyi bir de bir önceki iyi gerisi kötü
henetikle alaklai biraz bunlar sanirim uada silikon dolgu
Ciddenmi sporcular ama videolari var salonda çalışıyorlar hep
Hayatımda bu kadar iğrenç kalçalar görmedim net. Tiksinme sebebi. Eğer bunu istiyorsam devam squata.
Bu tip kalçalar nasıl yapılır bilemem
Ama bu tip kalçalara ne yapmak diye sormak geldi içimden
Kilo alarak büyütmen lazım, kilo almadan bunlar kadar hacim kazanamazsın.
Kilo alınca basen göbek cikiyo o zaman nasil olcak bu kadinlarda gobekmi var
Bolgesel kilo almak nasil oluyo
Genetik faktör önemli asla böyle kalçalara sahip olamazsın
Bunlarin hepsi genetik mi simdi bir suru var böyle
Genetik tabi ki hele ki Türkiye de imkânsız denebilir
Türklerde denk geldigim oldu ama cok az tabi yalniz bu kadınlar spor salonlarinda calisiyo antremanlarini izliyorum neyse pes etmicem
Emin ol onlar da Türk değildir göçmen kanı vardır boşa kendini yıpratma sakatlanırsın
Ne yani squat yapmak kötü mu resmen kalcam toparlandı daha guzel duruyo
Türkler de niye olmuyo böyle onu anlamiyorum yabanci kadınlara özgü mü
Güzel tabi ki ama abartmadığın sürecde
Abartmak derken ne yapmim mesela
Onların genetik yapısı çok farklı spora daha verimli erkekleride öyle mesela onların 6 ayda yaptığı kası biz 2 yılda yapıyoruz
Evlimisin bilmiyorum ama evlenince eger esin kiskancsa sikinti yasarsin
Çok seksi ama bunlar 😍 sen böyle kalça yap sevgili olalım 😂
Spor spor spor ve bunu sana saglayabilirim ama dediğim gibi spor
bu tip kalçalar vitrin mankenlerine yakışır günlük hayatta böyle bir karım olsun istemezdim
Play store da bunla ilgili ultra süper uygulamalar var ve de iç çamaşırını oğru bir şekilde seçersende olur
Cok buyuk ve dikkat cekici
Buyuk toto his bisey degildir hic ugrasma
En sondaki dışında çok yapmacık duruyor, büyütmek yerine şekillendirip sıklaştırman daha iyi.
Onu zaten yapiyorum toparlandı baya
Daha iyi zaten bunlar gibi olmaya çalışma itici yani, boy kaç
1.61 kilo 55
2 ayda taş gibi olmuştur 😃 kaç yaşındasın geç olmuş
27 ama minyon gosteriyorum herkes küçük duruyosun diyo evet cok fark var selulit vardi gitti hep daha sıkı. Sporun yasi olmaz
O zaman iyiymiş, selülit başlı başına çok kötü görüntü 😊 bekar mısın
Evet ama cirkin değilim şükürler olsun bakimliyim evlilik sikinti
Evlenmek mi istemiyorsun, talibin mi yok 😊
Hayır tabiki var ama parasal durumları iyi degil
Maddi olarak bu zamanda kim iyiki, bir tarih var mı tahminince
Rahat hayatada alıştım zor geliyo annem yemek bile yaptirmiyo bana her istedigim oluyo
O zaman iyi düşün, zora gelmezsin maddi olarak tam memnun olduğunda evlen, geri dönüşü zor biliyorsun
Evlilige soguk bakıyorum gecen sene birini cok sevdim beni yariyolda birakti butun hevesim bitti biliyomusun istese her zorluga katlanirdim
Ben bakima ve makyaja cok duskunum parasal durum iyi olmali iste
Seviyor musun şimdikini yoksa geç kaldın diye acele mi ediyorsun
Gec kaldigimi düşünmüyorum zaten gencte gosteriyorum su an biri yok ama teklif edenler var icimde istek yok
Birini çok sevdin, bir daha sevebilir misin belli değil şimdi mantık düşünüyorsun en azından maddi durumu iyi olsun ama o konudan da emin değilsin, ihtiyacını nasıl karşılıyorsun 27 az değil
Annemin kredi kartindan. d. d
Zengin degiliz ama idare edioz
O değil be diğer 😃
Bana az geliyo iste evlilik gelinlik hayalim olmadi erkeklerde guven vermiyo
Evlenmeden olmaz mı, güven sadece yeterli mi😊
Iliskiye girmedim daha
Onu soruyorum ya 27 yaşına geldin zor olmuyor mu, bunda minyonlik geçmiyor biliyorsun 😊
Zor olsun bisey olmaz zoru severim
Evlilik zor senin dayanabiliyorsan takdir ettim bu zamanda 20 en fazla 😊
belirli bir derecede zihin engelli olmak gerekiyor
sen bence sadece hayalini kur ben biliyorum amma 😂😂
Estetik yaptirman gerekiyor canm
Squat squat squat. Git spor salonuna bas agirliği
Insanlarinda boyle kalcami olurmus. buneya
Hiç uğraşma bence iğrenç görünüyorlar.
Bana çok itici geliyor
iyyyyy pislikce bir kalca sekli... öyj
Bunlar bence hiç hoş değil iğrenç bu kalçalar.
bisiklet de güzel oluyor, squat sıkar
Bunu istiyosan tuhafsin
Iri kalça daima iyidir doğru yoldasın
öyle gotün olunca nolucak
Cok fazla cıkık degil mi bunlar
Igrenc anasini satayim.
itici bence amasen bilirsin
Baklava mantı börek yememek gerekiyor 😊
dua et başka şansın yok
Keske benim boyle olsaydi ya :(
Harun abi sakin ol :D
O dediğini yapcan tamam baska bişeye gerek yok