Ofsaytı bilmeyen birine ofsaytı en basit nasıl anlatırdınız?
Dipnot : kör birine kırmızı rengini anlatmak gibi..
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Tırnaklarına oje sürüyorsun sırayla bir tırnağını atlıyorsun diğerlerine devam ediyorsun. Ama olmuyor. Gol de olmuyor ofsayt olunca (kızlar için)
Yemek yiyorsun ama ana yemeği yemeyi unuttun aç hissediyorsun. Yemeği tam olarak yememiş oldun, gol de sayılmıyor (erkek için)
Müthişim ben ya :D
Erkek icin olan daha aciklayici 😄😄😄
Oysa kız için daha çok düşünmüştüm.
Kızlar için ofsayt açıklanamıyor yav :D
Alisveris taktigiyle aciklayanlar var. Cok başarılilar 😂
Ben kendimi hiçbir zaman anlatamadım zaten :D :D
Kal geldi anlatamadım djdjd anlatamam ya
Bilmiyorsun dimi 😈😂
Biliyom ki =// a takımı b takımının kaleye doğru giderken rakip sahanın bölgesinde b takımından hiç bir oyuncu yoksa, a takımın oyuncusu b takımın kalecisine bir önceki sahnede top ayaktan çıkarken daha yakınsa ofsayt sjsjsj Al anladın mı 😂😂
Suphaneke amin diyebiliyor muyuz 😂
Ruhuna el Fatiha da diyebilirsin 😂
Beni matkap sesinden kurtarir misin güzel qiz
Ankaradayım kop gel günahlarından 😂
Ne zaman gittin haberim yok 😱
Dün asgsfs yarın da dönüyorum sorun yok :dd
Düğün için miiii
İvit:ddd ne kadan da zeki ❤️
Alışveriş yapıyorsun, mağaza kalabalık sırada kimse yok ama mesafe uzak. Önünde senin aldıklarının 5 katını almış bir bayan daha var, kasaya yürüyor ve sen birden onun da önünde olan kız arkadaşına sepeti sallıyorsun o kasaya geçiyor sen de ödüyorsun.
Ve bu ofsayt mı oluyor yani 😄 Ay valla anladim
Çünkü kadınlar için alışveriş
Kuru için pilav
Sarma için yoğurt
Künefe için kaymak gibidir ayrılmaz ikilidir.
Yani benim ve arkadaşım arasında top süren biri var
Ben anlatamam sinirlenirim anlamassa :D :D
Nolursun anlat 😂 erkek kardesim yanimda sinir krizi geciriyor da djdjjd
Usengec seni 😒 gözüm görmesin seni 😒
Yarasın 😂
Bana da gönder arada 😂
Şaka yapiyorum. Keyfine bak 😄😄😄
Cevap
40Cevap
şimdi bak
sen x sin tamam mı? ve b ye topu atıyorsun aranızda da c var c rakip oyuncu
X CB
şöyle bir tablo düşün ve sen ortayı açtığında veya b ye topu attığında top ayağından çıktığı anda sen c ile kale arasında kalırsan ofsayta düşmüş oluyorsun eğer
X BC olsaydı ofsayt ta düşmemiş olurdun yani kısaca ofsayt şu
orta sahadan veya benzeri bir alandan orta açılır senin takım arkadaşın defansın arkasında boş beleş yatıp bekliyor ise kalecinin dibindeyse ofsayta düşüüyor bunu koymalarının sebebi forvet ler kalenni önünde bekleyip beleş gol atmasınalr diye
Karşı tarafta kalecinin önündeki savunma oyuncuları , hücum yapan tarafın iki oyuncusu arasında yapılan paslaşmada pası atanın ayagından top çıktığı anda rakibin savunma oyuncularının ilerisinden koşmaya başlıyorsa ve topu alıp kaleciyle karşı karşıya kalıyorsa bu ofsayttır 😂 daha anlayacagın türden anlatmak gerekirse arkadasınla gittiğin kafede bir çocuk gördün (kale) sevgilisi gelmemiş ( defans) arkadaşın sana çocugu işaret etti ( sana pas atan ) sevgilisi o sırada wc de ( senin arkanda kaldı ) , sen ( atagı yapan ) , pası aldın ve cocukla başbaşa kaldın sevgilisi önüne cıkmadan ( ofsayt ) 😂😂
Ben turkceyi zor konusuyorum ofsayti anlat diyorsun 😂 top ayaktan cikarken takim arkadasin rakip defansin arkasinda ise ofsayt olur. Tabi rakibin yari sahasinda olur orta sahanin bu tarafinda ise sıkıntı olmaz. Bu kadarindan anladin anladin 😂
Anlamak istemiyorum 😂
Cok dogru bir karar her seyi bilmesende olur :D
Kesinlikle 😂😂😂
Karşı takım diyelim kırmızı forma topu ayağında tutan takım beyaz olsun. Beyazlılar pas yapa yapa gole giderken golü atıcak kişiye pası atan vatandaşın topa vurduğu an kırmızılı takımın defansının arkadasına sarkmış bir beyazlı varsa ve bu top beyazlıya gidersen topu alırsa ofsayt.
Gs-Fb derbisini düşün fb kalesi önündeyiz ve top kırmızılı abilerimizde adam minik fare gonzalez çıktı kaptırdı gidiyor arkada lacivert çirkinler kaldı bizim kırmızılı abimizin önün de hiç lacivertli çirkinler yok hopp bu bayrak havaya kalkar 😂😂bence güzel anlattım.
Haahhahaha harika anlatmislar 😂😂😂
Top senin ayağından çıktığı an, rakip kaleye en yakın oyuncu senin takımından olursa ofsayt olur. Rakip takımdan olursa ofsayt olmaz
Allahım sen konuyu biliyorsun amin Asdf
Doğru mu acep 😂
Gofişko zorladin beynimi ya 😂
Bu videoyu atarım :D
Cok korkunç ya
Neden :D
Kafam almadi cunku 😂
Bu yardımcı oldu mu :D
https://www.youtube.com/watch?v=cNgxUCkfWOM
Maçta tuttuğu takım gol attıktan sonra bir süre televizyon başında sevinen ardından bir anda sevinmeyi bırakıp küfür etmeye başlayan barzoların tepki gösterdikleri futbol kuralına ''ofsayt'' denir.
Hadi canım cidden mi 😁😁😂😂
Evet hatta suç futbolcuda olsa bile seyircilere göre suçlu hakemdir.
Son olarak dalga geçme tamam mı burada bir şey anlatıyoruz :D
Sen burada yorum yazarken ben sana abaza diyenleri ucuruyom. Kendine mukayet ol 😒😒😒
Allah Allah, bana kim abazan diyebilir ki? :D :D
Bir kadin yazdi.34 saniye gecmedi ucurdum😇 sonra baskasi geldi onu da ucurdum. Tetikteydim pikachu
Şaşırdım, ilk kez böyle bir ithamla karşı karşıya kalıyorum. Kesin acıları vardır. :)
Beni koruduğun için sana minnettarım. :)
Kizin bacaklari cok kotu falan demistin. yediremedi soran 😅😅 bence anladin hangi soru oldugunu 😅😅
Hm tamam anladım :)
Ofsaytın içinde o kadar çok kural var ki bazı erkeklerde bilmiyor emin olabilirsin :D Boş ver diyorum.
Bende bilmediklerini dusunuyorum. Yorumlara bakarsan kizlar daha iyi anlatmis 😂 Erkekler hep hebele hubele demiş
Sende ilmiyorsun dimi
Bilmiyorsun 😈
Bende zaten lpg ile çalışıyordum :D Hem 11 yıl hem de forvettim bilmiyor olsam bu kadar sene oynayamazdım herhalde :D Al basit bir halı saha maçı golüm izle keyiflen Fikret Başgan'a selamlar beni bulsun alsın bonservissizim. https://www.youtube.com/watch?v=FdYTQeb7OQw
Burak Yılmazda oynuyor 😈
Ama hep ofsayta düşüyormuş 😁😁😁😂
Bilse düsmez 😄
Bir alışveriş merkezinde kuyruğun en son sırasındasın, arkana geçen bayan elindeki poşetleri en ön sıradaki bayana verirse, bu ofsayttır.
Vay cakala bak yaaaa. Veremez o posetleriii 😑
Oooooooofff sayt
Kömür gibi yanıyorum
Ooooofff sayt
Ben derdimi biliyorum
Gırgır geçip duruyorummm
Oooff sayt
Su getireyim mi
Şu kız çok güzel: Gol!
Ama nişanlıymış: Ofsayt!
#Vesselam
@enesunsal13 kuralına göre atarsan gol olur
Aaaa enteresan
@enesunsal13 ofsayta yakalanmıycan ;)
@enesunsal13 hacı sende ofsayt olmayan pozisyonları değerlendirecen diyom 😄
Hiçbir zaman anlayamayacağım şey olucak kendisi 😅 anlatabilen banada bir yazsın..😂
Kızların yorumlarina bak bebek l. Guzel anlatmislar 😄
Dur bir bakim 😃 belki faydası olur..
Ben yine anlamadım hayır sorun bende mi?😂😂
Galiba sorun ikimizde. Caktirma bende hala anlamasim 😂😂😂
İyi madem yanlız değilim😅😅
hayır bilmeyin yav sanki biz biliyoruz da çok şey oluyor bileni apartman yöneticisi yapmıycaklar sonuçta
Rivayete gore erkeklerden de bilmeyen cok kisi varmis asd
Bak şimdi sevgilin var diyelim koşa koşa sana geliyor ama o da be arkasında onun eski sevgilisi oda onu yakalamak için koşuyor tabi sen savunmaya geçiyorsun eski sevgili sevgilini yakalarsa işte bu ofsayt 😂😂😂
Anlatmaya hiç gerek yok bence. Ben ilgilenmiyorum. Şahsen bana anlatılmasından da hoşlanmam. Futbolu sevmem. bir takıma fanatik derecesinde bağlı olmayı da sevmem. Bunu anlayamam.
Ofsayt zor bir degilki. Ben topu pas attigim an takim arkadasim rakiblerden ondeyse ofsayt bu arada rakip sahasindaysa sorun. Orta sahada degil (gibi biluyorumx😅)
Ofsayt bilmeyeni cehennemde zebaniler çengelliyomuş doğru mu
Cengellemek ne ola ki 😕 Ona gore karar vricem ogrenip ogrenmemeye 😁😁😁
yanlış kullandım sori mm şöle anlatayım elindeki çatalı malum yerlerine batırma
Oha hemen ogrenmem gerek
sonra bize de söyle ki çatalı yemeyek
Topu alıyorsun karşı takımın yarısahasına giriyorsun ama kaleye en yakın sensen ve kale ile senin aranda karşı takımdan kimse yoksa ofsayt oluyor
Erkeklerden daha hakim bir sekilde anlattin 😄
Kız dili farklıdır😇😇
ofsayti soyle anlatiyim, ofsayt, erkek arkadaşından çiçek geliyor ama notta başka kızın adı yazıyor.. 😂😂😜
Ohaaaaaaa ben o cicekleriiiii yedirtiriiiim ki
😂😂😂
Yedirtmen lazim zaten😂😂
Hücum oyuncusunun kaleciye aşkıdır. Bir anlamda hücum oyuncusu ile kalecinin romantik bir başbaşa kalma hikayesidir. :)
3 kadın mağazanın ödeme noktasında elimizde ürünle beklerken, arkadan başka bir kadın geliyor elinde ürün yok, tam o esnada satış temsilcisi de ürünü veriyor ve kasa o kadının ödemesini ilk olarak alıyor. Bunun gibi bişiiii
Ofsaytı bildin mi?
Hayır
Tamam ben de bilmiyorum zaten.
OK.
Top ayaktan çıktığı anda hücum oyuncusu savunma oyuncusunun önünde ise ofsayt olur
Anlatılması en zor şeyler sırasında birinci de ofsaytı anlatmak var. 😄
A takımı var b takımı var... diyelim a takımından biri rakip kaleye gidiyor. aynı takımdan arkadaşına pas verecek. pas verirken o arkadaşının önünde b takımından oyuncular olması lazım. yoksa ofsayttır. bu kadar. amaç ne derseniz: amaç da çabuk ve hızlı paslarla birden işi kolaylaştırıp gol pozisyonu sağlanmasını önlemektir. oyunu zorlaştırmak, güzelleştirmektir. bu adamlara şart koşuyorlar ki mücadele olsun.
Gercekten bu sefer anladım. Evreka 😍
Yazmak çok uzun sürdü yahu 😂 Evreka ne demek?
Bilmiyorum soylenmesi cok guzel diye söylüyorum 😂
Ahah peki 😂
Bilip de anlatamamak var ya en çok o koyuyor...
Çizerek anlatın. En kolayı o
Kendi oyuncundan pas alırken , rakip takımın defansından da ilerideysen ofsayta yakalanırsın :)
Ben sana pas veriyorum. Top benim ayağımdan çıktığı anda, senin önünde veya bulunduğun hizada en az iki rakip takım oyuncusu olmazsa, ofsayta düşmüş olursun. Bunu da anlamıyorsanız çüş artık yani..
Top ayaktan çıktığında benim adamım karşı takımın defans oyuncularının önündeyse ofsayttır.
A takımının oyunucusunun ayağımdan top çıktığında B takımı kalecisi ile oyuncusu arasında kalan A takımı oyuncusu
Harama helal karıştırmak :D
Hahahaha ilginc oldu bu abloş 😄
Aynen kuzu da ters yazmışım kızzzz :D
Ayyyyy abla evet ha 😂😂😂😂😂
Aynen balım yaaa :D Yuhum geldi ondan :D
Belki ofsayt kadınları anlamıyordur?
Bu cok mantklica
Bilmeyen biri olarak bekliyorum :)
Bende bende 😂
Rakipten bir adim onde isen ofsaytsin..
Herkesin ayağına mı bakicaz yani 😕
Futbolcu nereden takip edecek o an 😕
Oooo futbolcunun sucu yok o zaman =/
Galiba anladim 😅 Ama sen nasil bu kadar iyi biliyorsun yaaaa
Hangi takimi tutuyorsun 😍
Kirmizi da var 😁😁😁
Beşiktaş tutsaydin daha iyiydi 😕
Ablana buradan kocaman opucukler o zaman 😍
Hiç anlamam.. oofffff sayt tan;)
Tam anliyorum derken bir sey olur unutuyorum 😂
Hucum eden takimin gol vurusunu yapan oyuncusuna gelen son pasta top ayaktan ciktigi an gol vurusu yapan oyuncu rakip kaleye, rakibin en az iki oyuncusundan daha uzak olmalidir bence iyi acikladim
Suphaneke amin 😒😒😒
Video uzerinden cok kolay anlatilir aslinda
Hayir daha basit bir sekli olmasi gerekiyor yaa
Yok oyle
Oyle oyle
Halkın kendi kendini yöneme biçimi
O nasil oluyor ya 😕
He tamam o zaman 😂
Ofsaytı canlı görmen lazım bkz. Burak Yılmaz
Ofsayt dedim gorseller full burak yilmaz cikt8 😂😂
Tam isabet
Top Burak Yılmaz'a gelirse ofsayt
Helal len 😂😂😂
Hiç uğraşamam kanser olmaya niyetim yok benim
Anlatmaya karakter yetmez
Kendim de bilmiyorum. Futbolu da pek sevmem zaten.
rakipini gecersen ofsayt
Ben de ofsaytı bilmiyorum, anlatamazdım.
abı anlamadım sızdekı ofsayt hayranlıgı ne ya
Hayran mayran degiliz ya. Sadece nedir bu cilginlik diye dusunuyom
Anlamaz ya anlatma en iyisi
Ofsaytı biliyorum ama anlatamıyorum
Sen boşver takma bunları
Ben de bilmiyorum asddf
Bilmiyorum öğrenmekde istemiyorum
Ofsayt anlatılmaz görülür
Benim kaleme benden önce gidemezsin 🙊
Uğraşamam..
Bende bilmiyorum ki 🤦♂️😂
Ugrasmazdim 😃