Mide Bölgen harika Six Pack Kadınlarda Cok zordur yapabilmen için Yağ oranının Cok Düssük olması gerekiyor. Hareketler ceşitli olmalı. Ama bence gerek yok Ana Mojica youtubeden videolarına bakabilrsin sana yardımı dokunur.
Six pack için ezgersizden daha öncelikle olan beslenmedir, İnternette yüzlerde karın ezgersizleri var 2 gün bir yapabilirsin ancak yağ ve şeker oranınnı minimumda tutman lazım, yağ kütleni azaltman lazım yoksa çıkmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yağ ve ek şeker tüketmiyorum zaten sadece şekeri meyve ve sebzelerden alıyorum
ve kavrulmamış badem, fındık unutma sakın, 2 günde bir ezgersizlerini aksatma mutlaka, dinlenmene özen göster ve akşamları imkanın varsa önce kahve ardından koşu ;)
Bir kadında six pack yapmak çok zordur. Kas gelişim genetiğiniz erkeklerinkine nazaran 4 kat daha yavaş bence six pack'e gerek de yok düzenli sporla düz bir karın olması yeterli.
bence böyle gayet iyi ama six pack istiyorsan bütün yağları eritmen lazım ve sürekli belli ve düzenli bir progamda çalışman lazım tabi 1 2 haftalık progamda olacak iş değildir biraz sabırda lazım :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sağlıklı besleniyorum yağ oranım da yüksek değil %12 ama biraz arttırmam lazım karın antremanını
En İyi Cevaplar