Mevlana ne güzel demiş nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders nasibinde yoksa tüm cihan önüne serilse...

Siteyi bugün ateistler basmış her halde bizimkilerde yoklar nereye gittilerse gerçi bunlara herkes de yazsa bir şeyler anlatmaya çalışsa adamlar anlamaz çünkü anlamak istemiyorlar o yüzden arkadaşlar bunlara güzel olan bir şeyleri anlatmak için hiç yorulmayn biz size kalkıp burda kuranın tefsirini mi yapalım deryaların mürekkebi bile yetmezken onun güzelliğini doğruluğunu anlatmaya. İşinize gelmeyince muslumanlar bizi soğuttu bizim sorularımıza cevap vermedi onların yüzüneden putperest oldum yok ateist oldum yok inege taptim bu ne. Size laf atan yok bir şey yapan yok adam gibi yazıyoruz dalga geçiyorsunuz hem peygamberimize laf atıyorsunuz.sadece kendinizi kandırıyorsunuz başka hiç bir şey değil. Mevlana boşuna dememiş nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders nasibinde yoksa tüm cihan önüne serilse sana ters. Diye o yüzden arkadaşlar yormayın bunların için kendinizi laf anlayana anlatılır anlamayana değil.
Mevlana ne güzel demiş nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders nasibinde yoksa tüm cihan önüne serilse...