Akil verirmisiniz allah askina?

erkek arkadasim ile uzak mesafeli iliski yasiyoduk. 2 Hafta dogru düzgün konusamadik mesajlasamadik cünkü bi kac ün hastaydi geriye kalan günlerde ya hep uyuyordu öglen veya hep disarda arkadaslari ile takiliyordu bazen arkadasinda kaliyodu felan. Durmadan disarda olmasi sorun degildi benim icin ama bana az vakit ayirmasi hep arkadaslari ile takilmasi sonra da "seni cok özledim" demesi beni asiri rahatsiz ediyordu özlediysen gel konus ozaman diye düsüniyodum. Kavga etmistik zaten aradim mesgule atip uyudu mesaj atiyorum 2-3 saat cevap yok. En nefret ettigim sey kavga ederken öyle cekip gitmesi beni yanliz birakmasi ve bunu kendisi de biliyordu. Neyse uyandi barisik ve Aksam beraber telefonda uyuya kaldik sabah uyandik normaldi hersey bi konu konusiyoduk 2 mesaj atmisim bi tanesine cevap verdi napiyosun mesaja vermedi bende görmedin mi diye sordum oda ters ters ne yapabilirim bu saatte uzandiimi düsünemiyormusun diyip "geri uyicam" dedi. O öyle diyince sinirlendim ve patladim o an "kac gündür konusmiyoruz yeni uyandin ve hemen uyuicakmisin geri? Kendimi bu kac gündür yanliz hissediyorum sanki bu iliskiyi tek yasiyorum" dedim oda "cocuksun, ilgiye acsin" gibi laflar kullaninca ben deli oldum cünkü o an duygularimi anlatmisim ona üzüldügümü söylemisim ve benle konusmasini bekledim. Böyle bi iliski istemedgimi dedim oda "her lafin ayrilik ayril ozaman" dedi. 3-4 uzun mesaj attim icimi döktügüm görüldü atti cevap dahi vermedi bende sildim numarasini. O daha silmedi. Kedimi cok bos hissediyorum, sanki hic sevilmemis gibi, mesjlarima cevap verecek kadar degerim yokmus. 3 Hafta sonra oldugu sehire gidicem ailemle arkabalarimiz orda. Siz ne düsüniyorsunuz bu olaydan?
Akil verirmisiniz allah askina?