12. sınıf oluyorum. hedefim. BESYO. ama eğer boy ve kilo sınırı varsa yol yakınken geri dönmek istiyorum. boyum 155 ve kilom 60.
Cevabın nedir?
+1 yılben suanda besyoya hazırlanıyorum.
kısa boy ve düsük kilo besyo mülakatlarında hertürlü avantajdır ve besyoda herhangi bir boy sınırlaması yoktur.
sana tek tavsiyem eğer bu işi ciddi ciddi istiyorsan köpek gibi ygsye calıs ve ygs calısırkende haftada 2 3 gün kosulara cık. bunları yaparsan zaten mülakat zamanı geldiginde hem ygs puanın iyi olur hem kondisyonun diger kızlara göre iyi olur ve bir kac adım önde olursun.
basarılar.40 Yorumla
+1 yılYok kısa kızlar daha şanslı ben besyocuyum çalışmaya başla şimdiden seneye 240 bin barajı falan gelecek çok zor olacak hem 2 saat ders çalış 1 saat parkur okulda beden hocalarına söyle
14 Yorumla
Soran+1 yılmeslek lisesiyim ben, seneye olmayacak beden dersim. neden kısalar daha şanslı dedin?
- +1 yıl
Hız önemli kısa hızlı demektir
Soran+1 yılanladım. bir sınırlama yok mu yoksa üniversiteden üniversiteye değişiyor mu?
- +1 yıl
Boy Sınırlaması yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılBeslenme ve spor programı hazırlarım boy uzatma teknikleri var
03 Yorumla
Soran+1 yılya aslında geçen yaz boyumun genetik değil benden kaynaklı olduğunu öğrendim. hormonlarımda bir bozukluk var yani. endokrinolojiye sevk etmişti doktor beni ama o zaman yoğundum ve ilgilenemedim durumla. şimdi ne yapabilirim? erkek olsam belki şansım olurdu ama şu an pek ümitli değilim. neler yapabilirim boy uzatmak için? zaten sporcuyum ama işte...
- +1 yıl
Ulaş bana
arkadaslar 12 olucam bende besyo okumak istiyorum boyum cok kisa ve kilomda az gidebilirmiyim bide cokmu zor ve spor yöneticiliği bölümünü istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHobbit ve bodur.. cbsjfjsjfjs
02 Yorumla
Soran+1 yılçok korkunçsun
Cevap sahibi+1 yılNeden
+1 yılKısasın
03 Yorumla
Soran+1 yılsaol ya. ama soruma cevap olduğunu sanmıyorum. evet ya da hayır diyiceksin, basit.
- +1 yıl
Hey sakin sadece kısa olduğunu belirttim buda demek ki işin zor
Soran+1 yıltamam teşekkürler
+1 yılHedefine ulaştın mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026