Öyle uçmalı, atlamali şeylere gelemem kalbim var benim 😒 Rafting ve Zorbing'i denemek istiyorum Allah'ım inşallah ölmem😟
bunjee jumping, rafting, yamaç paraşütü, dalış, jeep safari, kanyonik, vs yaptım aralarında bunjee en kısa ve en adrenalin yaşatanıydı, kanyonik zevkli olabiliyor, scuba ayrı bir dünya zevk veriyor, araba yarışları zevkli ama çok tehlikeli olabiliyor
Ben ok atarım fazla ekstrem sağlığa zararlı.
Bak onu bende yapıyorum :)
Okçu musun gerçekten?
Evet ama daha yeni sayılırim
Birkaç sorum olacak cevaplarmısın? Klup fiyatları ne kadar
Benim bulunduğum yerde tek olduğu için biraz tuzlu 350 tl veriyorum aylık şu an ok ve yay onlardan 1. Seviye zaten kendini gelistirdikten sonra alırız dedi hoca fakat büyüksehirlerde bildiğim kadarı ile çeşit çok olduğundan daha azmis.
Ben oku evde atıyorum bir klube gidip lisans almak istiyorum ama eve uzak maalesef. Ben olimpik yay kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?
Geleneksel Osmanlı okçulugu daha zor zaten. Aynen bende onun derdindeyim lisans alicam inşallah 35 mt. atışı yapıyorum şimdilik olimpik yay ama dedigim gibi daha başlangıç olduğu için ahşap yay kanatları filan öyle çok matah değil
Verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim spordaşım 😊 (az önce bulduğum spor kardeşliği terimi) gelecekte bir yarışma olurda belki karşı karşıya gelirsek seni şimdiden tebrik ediyorum.😊
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimm :) Ne demek ben teşekkür ederim elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım. Bilmem belki olabilir :)
Eieg için teşekkür ederim 😊
Daha yapmadım ama eğer birini yapma şansım olsaydı kesinlikle Wingsuit olurdu :)
Bu da çok iyi ya :)
Eig için teşekkürler :)
Luna parkta bile tek bindiğim çarpışan araba. Ne diyon sen 😂
Şimdilik benimde ❤❤😂
Gondolda bile kalbim duracaktı birde en ucuna bindirmislerdi beni insafsızlar
Cevap
39Cevap
Yani ekstrem spor yapmadım bungy jumping yaptım, hoş bir deneyimdi şimdi yamaç paraşütü hayalim var bakalım.
Nasıl atliyorsunuz bilemiyorum ki 😁😃
bir kere gondola bindim nefes alamadim hava bogazima tıkandı resmen sen ne diyosun 😃
Severim ben korkularimi canlarim onlar benim 😃 Ayrıca ablam hep öyle gaza getirirdi beni sonu hep hüsran inanmıyorum artık sjsjs
Ben daha güzel hissettirecek şeyler bulim bari 😃
Bak detaya☝☝ sjsj 😃
Bu yaz olmaz da belki seneye niyetim var ☺
deniciim☺
Parkour sporunu yapmak isterdim seyretmesi zevkl bir spor yapması kimbilir ne güzeldir... :D
adanada hayatta kalma sporu yapmak isterdim. gerçekten extrem :D
O da değişik bir istek tabi olabilir
dağcılık yapıyorum kaya tırmanışı ve kış dağcılığı, fırsat bulursam kayakta yapıyorum bu kış yağan karda sokaklarda kaydım süperdi :D
Oo dagcilikta iyidir fakat düşme korkusu var bende yapamam 😟
yürürken bile düşme tehlikesi var ki
O öyle olmuyor işte yüksekten düşme 😞
yok beeee emin ol dikkatli olursan yürümekten daha güvenli bağlı olduğumuz ip 3 ton çekiyor :)
Haberler öyle demiyor 😒😒
haberler öyle demiyor tabi mesela bana bişey olmaz diyerek güvenlik önlemini almayanlar emniyet hattı kurmadan yan geçiş yapanlar böyle haberlere yansıyor
Hocam mutlaka öyledir tabi yaparım hiç sıkıntı değil fakat aşağı baktigim an kalbim yerinden çıkar öyle hissediyorum
bütün heyecan orada işte :D hafif bir ürperti tireme geliyor ya :D
Ay ben onu kaldiramam işte 😃
ya 30 metrelik uçurumdan arkadaşı aşağıya çığlık çığlığa indirdik şimdi hoplaya hoplaya iniyor :D
İnsan alisiyor demek ki :)
Kesinlikle alışıyor alistiktan sonrada bagimli oluyo
Yamaç paraşütüne merak sanmıştım bir kere denedim sonradan anladım ki yükseklik korkum varmış 😂
Tabi bunlar hep deneme yanılma yöntemi ile ogreniliyor sonuçta :)
Ben onu çok küçük yaşlarda keşfettim ya sıkıntı yok 😃
CAMDAN ATLAMA :d
ANEMDEN TERLİK YEMEMEK İÇİN GERİLİM VE AKSİYON DOLU CAMDAN ATLAYIP KAÇMA SPORUNU HER GÜN YAPIYORUM Ekstrem KADAR ZEVKLİ
5 sene boyunca parkour free running sporu yaptim İstanbul'da cogu aktivitelere de katildim bir youtubeden falan bakmani isterim kizlarada cok yakisiyor 😊😊
Çok atlamali ziplamali bu beceremem
bir bacak birde kolu kirinca alisiyorsun zor birsey degil ya 😂
Kırık kotami doldurdugumu düşünüyorum 😃
ooo o zaman sen yaparsin simdi salona gir koltuga cik ve yere dogru takla at 😂😂
Ahahah tamam 😂😂
Raftin acayıp keyifli. Ben sıklıkla trekking yapıyorum. kanyonlarda body raftıng yapmakta nefis oluyor ( ciddi tehlıkelı ) henuz bunge jumping yapmadım ama yapmak ıstıyorum.
tandem yamac parasutunu yamayı unutusum. denemen lazımmm
Hiçbirini yapmadım ama yamaç paraşütünü yapmak isterim
yarasa ve yamaç paraşütü denemek istediklerimin icinde
Bangijumping yapmıştım birde paraşüt işine girdim baya zevkli
kaleciyim hep uçuyorum. bir gol yedim mi anama küfür ediyorlar. maçı iyi geçirince de el üstünde tutuyorlar. al sana extreme spor :D
Rafting
Scupa
Paraşüt
Bungee Jumping
Atv Safari
Jeep Safari
paraşüt snowboard dağcılık buz ve kaya tırmanışı dalış :)
kesinlikle tavsiye ederim.
Yatmak bir ekstrem sporsa kralını yaptım 😂😂
Nasıl adrenalin seviyesi yüksek mi? 😃
Üff hem de nasıl. Bacak bacak üstüne atabiliyorum uyurken sonra bağdaş kurabiliyorum biraz daha zorlasam amuda kalkıcam o derece 😂😂😂
Ahaha güldürdü 😃
O halde ne mutlu bana 😊😊
Uyumak? var mı onların içinde. s. s
Ekstrem dedik adrenalin dedik yahuu
Rüyamda uçuyom? :/
Yapmadım , heves etmedim
Biliyodum.
hiçbirii
Dağa tırnanma aşığım buna 😍
Denemek istediklerim var
Ne varsa hepsini istiyorum.
Çoğunu denedim
Kalp sorunun varsa deneme
çarpışan araba bindiğim en ekstrem şeydi gerek yok
Ben uçmayı severim özellikle de bisikletle parkurlarda uccan kaççan offfffffffffff be ne güzel.
Her sporu yapıyorum da bunları asla yapmam
Panik atağım var😜😜
Yalnız değilim ne güzel 😃
bungee jumping, yamaç paraşütü, tüplü dalış
Parasutle ucaktan atlamak istiyorum ama tirsiyo
Hiç birini yapmadım
Sağlığa zararlı bungee jumping falan
Rafting yapmak isterim
spor yapmayı sevmiyorum ama izlemeyi severim
paraşüt ♥
çatışma daha zevkli bol bol yapıyoruz
Bungee jumping