gidiyorum, eğer ki ham bir vicudun yoksa sıkıntı çekmezsin, nice abilerimiz var adam sevkiyat görevlisi ya da depo personeli (mal indirip bindiriyor hammal kelimesinin günümüzde modernleştirilmişi işte) ama hiç yorulmuyoruz aksine spor güzeldir diyorlar, kimi kişilerde var ki masa başı iş yapıyorlar 5kg kaldırsa kendini sakatlıyor ya da tüm hafta salona gelmiyor birdaha büyük ihtimal yorgunluktan geberiyordur... özetle az az çalışıp hamlığınızı atarsanız cidden yürüyor iş sonrası sporda gayet kolay yapılabiliyor...
Antrenörüm akşam 6 da gidiyorum salona 11.30 cikiyorum aslinda branşimiz geregi cok agir antrenmanlar yaptigimiz halde cikista daha enerjik oluyorum. Ve bide üstüne sessiz sakin bir gece yürüyüşü eklenince yorgunluk falan kalmıyo. :))
Bu sitede herkes sporcu, herkes spor yapıyor, herkes mutlu, herkes sosyal bu ne yawww beni mutsuz ediyor bu site :/ neyse soruya gelirsem plaza insanı değilim, böyle ugraşlar edinemedik :/ nalet olsun bu dünyaya :(
Ya ben essek gibi çalışıyorum ne sporu😇 Spor boş adamların ve masabası çalışanların yapması gereken bir zayıflama yöntemi😇 ben odun kırarım mesela bildiğin baltayla! Bodycileri çağırın yapsınlar da görek😂
Ben çalıştığım dönemlerde spor salonuna gitmeye çalışırdım. Kesinlikle verimsiz oluyor. İş sonrası spor salonunda yapılabilecek tek şey kardiyo bence. Ağırlık egzersizleri ya da ağırlık aletleri verimsiz oluyor.
Valla şu ks de en agir iste calisiyorum diyebilirim. 800derece sicakligin karsisinda. Ama benim bir hedefim varsa yorgunlugu falan düşünmem gözüm karadir. Kisinin iradesine göre degisir o
En İyi Cevaplar