Beşiktaş ın Lyon maçını izle anlarsın. Çok etkili, bence iyi bir transfer
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
hocam futbol olarak sormadım boyunu kastetdim benim boyda 166 167 ama bu adam benden kısa duruyor futbol olarak bakarsam oyun tarzı güzel ama benim deginmek istedigim konu bu degil
hocam emre çolakda 168 boyunda 1cm farkda olsa onunda böyle gözükmesi lazım onuda geç bir ara ankaragücünde tita vardı oda 165 yazıyor ama oda böyle gözükmüyor
yaw hocam ben soruyu boydan soruyorum futbola ceviriyosunuz aboubakar forvet valbuena kanat oyuncusu karşı karşıya gelmesi zor ama canerle denk gelirse sol bekde işi zor olur
Kardeş Materazzi kac tane rakip stober sakatladı bilmiyon sen heralde sahada herkezle mucadele edersin... boy kısa ama bu adam çok kart alır penaltı alır avantajı var.. Basketbolda kısalar çok faul alır futbolda da boyle
hocam sen sadece olumlu yanına bakıyorsun tamam faul alır tabi ama valbuenanın futboluna dikkat edersen rakiplerden sıyrılıp pas atan seri bir futbolcu fenerbahçeninde duran toplara çok iyi çalışması gerekir ayrıca matarazzi çok sert futbol oynayan bir isim kart alıp sakatlaması çok normal birşey
Materazzi stoper olmasına rağmen çok stoper sakatladı yani birbirlerine uzak mevkiler olmasına rağmen sahada karşi karşiya gelebilir onu demek istedim... Aboubakar valbuena da karşılaşabilir yani... valbuena iyi oyuncu olabilir ama senelik 4 milyon euro alacak bir oyumcu degil fenerbahce gene kazıklandı sana bu ladar. soyleyim
anladım kardeşim demek istegini kazıklanma konusunda fenerbahçeli degilim parasıda umrumda degil kazık yemişler dogrudur ama formda olursa çok yararlı bir futbolcu olur
hocam işlevini sormadım benim boyda 166 167 ama fotografda felan böyle görünmüyorum acaba dışardan bendemi böyle görünüyorum yoksa belirtilen boydan daha mı kısa bu adam
En İyi Cevaplar