Sevgiliye ölüm şakası mesajı yapmak istiyorum. ölüm şakası mesajları arasından şunu seçtim: Bu telefonun sahibi yaklaşık 5 dk önce oran sitesi/kocaeli karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.üzerinden kimlik çıkmadığı için telefon rehberindeki bazı kişilere mesaj atıyoruz. sakarya devlet hastanesi morgundadır.altta yazılı olan morg kayıt numarasını yakınlarına bildiriniz yakınıysanız mutlaka arayınız morg no 18 başınız sağolsun..
diye bir mesaj gelse benim telimden sizin telinize ne yapardınız?
bu şakayı yapıcam özellikle sevgilime :D nasıl sizce ? ve neden bu : yarın bayram için memlekete gidiyoruz ondan :D sizde böyle sevgiliye şaka mesajları biliyomusunuz?sevgiliye şaka mesajları
Sevgiliye ölüm şakası mesajı: Yarın bu şaka mesajını sevdiklerime atacağım nasıl sizce?
Bayramı emniyet de ifade vermekle geçirmek istiyorsan buyur yap şakanı mesajı alan sevgiliniz ya da yakınınız hastaneye gider sizi sorar cevap alamayınca çılgına döner hastaneyi birbirine katar duruma polis müdahil olur mesaj incelenir soruşturma yapılır mesajın şaka içerdiği anlaşıldığı takdirde şakayı yapan şahıs yani sizin hakkınızda göz altına alınma kararı çıkar sonra emniyete gider ifade verir ve belkide mahkeme huzurunda yargılanıyor bulursunuz kendinizi bence sonucun nereye varacağını hesaplamadığınız ve sonucunu kestiremediğiniz eylemlerde bulunmayın
ben arkadaşımdan görmüştüm bunu, bana atmamıştı sadece göstermişti.. ama insan ilk anda mantıklı düşünemediği için çok korkar.. ama düşününce çok saçma aslında, rehberdeki bazı kişilere mesaj atıyoruz olayı tam bir saçmalık yani :)
şaka olduğunu öğrendiğimde benim için ölmüştür zaten.etrafındakılerı kaybetmek ıstıyorsan ıyı bır yontem ama kalp krizi geçirenler olacağına hiç şüphem yok.
Sevgilim bana böyle bir şaka yapsa bizzat gider kendim öldürürüm lan. Ya kalp krizi geçirip gerçekten ölürse çocuk mesajını görünce? Şaka yapıyorsanız adam gibi yapın.
Böyle bir şaka sevdiklerine yapıcaksan aklıma ilk gelen şey delisin kızım sen sonra düşünürüm bu sevdiklerini sevmiyormu yoksa diye böyle şakamı olur be sakın ha:))))))
En İyi Cevaplar