Aşk ilanı olarak bu mesajı atacağım lütfen akıl verin?

Yakın arkadaşım olmadığı için gösterip akıl alabileceğim kimse yok. Üç yıllık arkadaşız, beni hep kardeşi gibi görürdü, bu yüzden hiç açılamadım ama artık kaybedecek hiçbir şeyim yok. İki haftadır bir kızla konuşuyor.

Ahmet ben sana çok fena aşık olmuşum… bir senedir her sabah kalktığımda ilk seni düşünüyorum, geceleri seni düşünerek uykuya dalıyorum, rüyalarımda hep seni görüyorum, 7 24 aklımdasın, derslerime odaklanamıyorum aklım bir karış havada kafayı yicek gibiyim. Hayatımda güzel giden tek şey sensin ya bana hayatımın en güzel yıllarını yaşattın, yüzümü güldüren tek kişi oldun hakkını ödeyemem. Sana bana samimi davranma hayatımda konuştuğum ilk erkeksin demiştim, sen de kaptırma kendini demiştin hatırlıyor musun? Sen bana gereğinden fazla samimi davrandın, ben de kendini öyle bir kaptırdım ki hislerime engel olamıyorum. Bana gereğinden fazla sevgi verdin, ilgi verdin, beni gereğinden fazla mutlu ettin, gereğinden fazla yanımda oldun, gereğinden fazla önemsedin, gereğinden fazla peşimde koştun tribimi çektin. Ahmet ben sensiz yaşayamam, yapamam. Çok boş hissediyorum. Seni istiyorum ya başka kimseyi değil sadece seni, yemişim doğukanı da emiri de hiçbiri umrumda değil ben senden başka kimseyle konuşmam. Hani bana delisin ruh hastasısın derdin ya, ben aşkımdan deli oldum. Deli gibi kıskanıyorum seni, sadece benimle konuş, sadece bana ilgi ver istiyorum, sadece benim şakalarıma gül, benimle mutlu ol istiyorum, seni başkasıyla görünce gözüm dönüyor istersen buna hastalık de istersen takıntı de deli oluyorum senin için öl desen bir saniye bile düşünmem haberin yok. Konuşmayı kestiğimizden beri hiçbir şey yapasım yok. Ne iştahım var ne uykum var, gözlerim kan çanağına döndü. Lütfen gör beni artık ya gerekirse ayaklarına kapanır yalvarırım, yeter ki gör beni, ben seni abim gibi görmek için çok fazla şey hissediyorum

Aşk ilanı olarak bu mesajı atacağım lütfen akıl verin?