Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum bak 2-3 tane zibidinin yuzunden önyargili davranmamalisin. Mesela ben 18 yasindayim ve asker olmak istiyorum yani komutan astegmen gibi , benim gogusumde ameliyat var yani bu sekilde almazlar ama ben oranin bana bir zararinin olmadigini kanitlamak icin yapiyorum ve gercektende heryerde boyle vucutlu erkekler ihtisamli durdugu icin daha cok benimsenir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya herseyi gectim artistlik bile olsa bu guzel birsey sporcu olmak emek ister ve karsiliginda sukranlariyla birlikte harika bir vucut sunar. bayanlardada oyle birak erkekleri, squat yapanla yapmiyaninki bir olmuyor haliyle
En İyi Cevaplar
+1 yılgidiyorum da sebebi basketbol için güç ceviklik ve vücut kullanilabilirligini arttırmak için spordan bir haber basenlerinde yag birikmis karşı cinse vücut şovu yapıp onların g tunu kaldırmak için değil..
13 Yorumla- +1 yıl
gösteriş yapan amacsizdir
Kışın yat yat yazın başla hiç samimi değil :D
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
gittim ama 2 ay sonra çıkıp oraya verdiğim parayla evdeki boş odaya orda kullandıgım 2 tane şeyi aldım can sıkıldıkca odada uğraşıyorum
11 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6646212-boyle-gobekli-yag-baglamis-vucudumdan-nasil-kurtulabilirim
Doğal kas sınav cekerek00 Yorumlaben varım farkımız olsun herkez kaslı olursa değerimiz artar :D
12 Yorumlaevet var hic gitmedim ama gidenlerin bileğini bukecek kadar daha güçlüyüm çok şükür
11 YorumlaBen gitmiyorum evet
Beyin kaslarımı güçlendiriyorum. Gelin kızlar, beyin var11 YorumlaGüzel oluyo spor sonuçta dinçleşiyosun ve hayatına daha çok dikkat ediyosun ben mesela abur cuburu bıraktım protein ağırlıklı besleniyorum.
15 YorumlaCocukluktan beri kas yapma hevesim vardi sanirim erkelerin bir icgudusu herhalde salona gitmek sjs
12 Yorumla
+1 yılBen isim. Olmaz spor öldürür icki güldürür iciyorum guzellesiyorum
11 YorumlaBen gitmedim. Ama biz dededen gelme kasliyiz. Yani dedem body yaptı sonra o kaslar babama geçti en son bana geçti.
10 Yorumla
+1 yılGitmedim hiç. Ama şu sıralar muay thaiye merak sardım. Tabi ailemden tepki geldi. Çok sert olduğu için ilk önce tekvandoya git belirli bir seviyeye gel ondan sonra istediğin dövüş sporuna gidersin diyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve şunu da ekliyim muay thaiye olan merakım da başkaları için kendimi şekillendirmemden dolayı değil kendim istediğim için.
Bir kız beni beğenir diye spora başlamak yanlış bir şey. İnsan kendi için yaşamalı...
+1 yılben gitmiyorum hatta bugün tartıldım 86 kilo çıktım 😱 😂
14 Yorumla- +1 yıl
hee tabi sen öyle san :D
- +1 yıl
ben sevmiyorum :D
+1 yılben gitmiyorum, giderken ameliyatlı dizim ağrı yapınca bıraktım :D
10 Yorumla- Spor konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılFitnese gitmek ya da kas yapmak eskide kaldı sanırım artık daha estetik vücut kabul görüyor :)
10 Yorumla Gidiyorum ama yıllardır gidiyorum
Kendim icin ve sevdiğim icin gidiyorum gösteriş vs icin degil10 Yorumla
+1 yılKalmıştır, ben gittim ama amacım kas değildi. Zihnimi bedensel yorgunluğa odaklayıp spor yapmak için gittim. Bazen hala da giderim.
10 Yorumlavar tabiki, kendi programımı kendim yapıp uyguluyorum istedigim gibi alıp verebiliyorum, kasdan nefret ediyorum, kaslı vücutlar bırakınca salıyor ve igrenç oluyor ve yaş ilerledikçe daha kötü oluyor.
00 Yorumlaeee bu iyi bişey deyilmi ne güzel işde 😅😛yoksa sen kel göbeklimi seviyon 😛 piskolata reklamları çıtayı çok yükseltti sorma durum çok kötü 😅😅😛
00 Yorumla- Spor konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılestetik olarak kas çabam olmadı ama fitness yapmışlığım var. amacıma çok uymadığı için crossfit ile devam ettim
00 Yorumla eskiden yaptim derslerden firsatim olmadi son zamanlarda. ama sporsuz kalmiyorum
00 Yorumlabende başladım fitneesa 3 hafta oldu azimle spora başlatırlır pmpm:D:D
00 Yorumlayoktur sanırım herkesin bir kere yolu düşer fotolar atılır sonra gidilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben gitmedim biri beğenecek diye kasmam kendimi ben buyum ona vaktim bile yok
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvaktim bile yok ona begeneceklerse kaslı erkek cok benden uzak dursunlar kâfii 😂
Cevap sahibi+1 yıl@ozgeesraa katılıyorum sana 😂
+1 yılkalmadı hacı yav daha yeni bitti😀
13 Yorumla- +1 yıl
tamam haci ay em sorry😂😂
+1 yılsiz vücutlu erkek sevmiyormusun uz
15 Yorumla- +1 yıl
Kıvanç Aşkın olmak zor tabi 😂
- +1 yıl
i. n. s. t. a @mykivancaskin
- +1 yıl
nick name okumadım galiba benim
+1 yılBen gitmiyorum düşünmüyorum da
11 Yorumla
+1 yılHep sizin yüzünüzden gidiyoruz kaslı erkekleri daha çok beğeniyorsunuz :D
10 Yorumla
+1 yılNapalm sizler öyle beğeniyosunz
23 Yorumla- +1 yıl
Ben ayarında bıraktm gitmiyom artık. çok kas banada itici geliyo. ama göbk olmaz eritmesi zor oluyo😊
+1 yılgitmedim ama dusunebilirim
13 Yorumla- +1 yıl
sana soyle bisey soyleyeyim yasadigin yer oyle bir yer ki tak kulakligini cik kosuya yoldan gecen insanlarin hepsi napiyo bu falan diyip yol boyunca seni izler herkesten boyle goruncede mecbur spor salonuna yazilmak daha makul geliyo sonucta herkes farkli ama benzer amac icin orda :d
+1 yılben gitmiyorum gayet böyle iyiyim :D
16 Yorumla- +1 yıl
bana göre para tuzagı :D
- +1 yıl
günlük kossan hareketler yapsan al sana spor aslında spor parasız bunlar para veriyor :D
- +1 yıl
yürüyom bee gazı daya sende :D
+1 yılBende doğalı var, gitmedim gitmem
11 Yorumlaben , kas yok ya göbek var az :) :)
14 Yorumla- Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben hiç gitmedim. şu an da sağlık sorunum izin vermiyor
00 Yorumla Ben gitmiyorum gerek yok 😂
12 YorumlaKas genetik bende gerekmiyor fitness filan 😀
12 Yorumla
+1 yılherkesin yaptigini yaomayi sevmem
16 Yorumla- +1 yıl
ozenti degilim be ne iddasi modaya yeniliklere karsiyim😂
- +1 yıl
aferim bana👍😂
- +1 yıl
😎😂😂
Spor konusunda 395 cevap paylaştı. Gitmiyorum..
Gitmem de..10 Yorumla
+1 yılBen gitmiyorum gerek yok uğraşmam 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Kızlar beni boyle beğensin 😊
- +1 yıl
Aynen oyle 😊
Ne gerek var gitme vücut olsa ne olucak ölünce toprağa görülecek saten gerek yok 😊
00 YorumlaBen :(
13 Yorumla
+1 yılGitmiyorum gidenler. keko kızında erkegide
11 Yorumla
+1 yılspor salonu ortamlarını hiç sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılönce beyin geliştirmek lazım
18 Yorumla- +1 yıl
Fitness la birlikte bilime ister istemez insan önem veriyor insan meta. pardon uzaylı abi 😊
- +1 yıl
V b şeylere önem veriyor
- +1 yıl
beyin şart haftada 1 halısaha yaparım onun dışında kaslarim çıksın diye saatlerce uğraşmam beyin geliştirmek lazım güzel bir iş sahibi olmak lazım
- +1 yıl
zaman geçsin diye gidiom evde geçmio İÖ birde. mevki ne
- +1 yıl
boş zamanın varsa yaparsın tabi ama beyin geliştirmek daha önemli ben onu söylüyorum
- +1 yıl
mevki kaleci galiba : )
- +1 yıl
hayır merkez orta saha
- +1 yıl
İşin zor
+1 yılGizli gizli caliyorum , :0
00 YorumlaGidiyorum, gitmekten de zevk alıyorum
00 YorumlaSpor konusunda 909 cevap paylaştı. Dolu insan var obezite %30 genç nesilde
10 Yorumlagitmiyorum ama gitmeyi çok isterdim
00 Yorumlabir ben kaldım heralde.
00 YorumlaBennn
11 Yorumla
+1 yılBen kaldım gibi
11 Yorumla- Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben kanka
11 Yorumla
+1 yılben varım boş vaktım yok çünkü
10 Yorumla
+1 yılSpor yapmak için para vermek saçma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç gitmedim, kas mas z. kimde değil.. :/
10 Yorumlaolmami hafif gobekli var istersen
00 Yorumla
+1 yılgitmiyorum eriniyorum
00 YorumlaBen gitmedim
11 Yorumla
+1 yılBen gitmiyorum.
10 Yorumla- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmedim işimde olmaz
00 Yorumla Kalmamışdır herhalde.
00 YorumlaBazıları resim çekilmek için gidiyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne